Ramunė rašė:
Andron, kaip dėl tų pliusų už "Paprastą pyragą". Gal galima būtų perkelti Hazel Juk aš tik vykdytoja buvau, man kaip ir nepriklauso
kas man iš tų pliusų Ramune tu vertesnė, juk aš tik daviau mintį, o tu prifotkinai ir įdėjai čia (beje, susiplanavau, kad trečiadienį kepu tą pyragą, nes ryt vyniotinį su džiovintomis slyvomis kepsiu, o antradienį išvis nebus laiko gaminti)
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Oiiiiiiii, ne. Būkim bieni, bet teisingi Aš gyvenime nebūčiau susiruošusi tokį pyragą kapti, jei ne tu. O Pyragėlio pas mus jau neberasta Būtinai kepk, klaikiai skanus Aš dar bandysiu su kitu kisieliumi ir vaisiukais.
Andron su Daida turbūt kur nors atostogauti išvyko Nei vieno nei kito eteryje nesimato Susipainios Andron kiek kam pliusu duot, pamates kiek čia be jo prirašėm
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Lilina rašė:
Ramune, atkreipk demesį, kiek pas tave pliusu Visus Andron puodelius gali pasiimti nemokamai, atsistoti kur turgelyje ir išparduoti
Nesitikėjau Ačiū, kad pasakei, aš kažkaip mažiau įsivaizdavau Tai gal sukt bizniuką tikrai reikia? Bus pinigėlių atvelykiui, o prieš Velykas galėsiu paišlaidauti
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume