oho,mielasirdingoji, suitrigavot mane... , turiu pazystamas,gera drauge Siauliuose, o gal ka ir sumastyvciau taip netycia. Butu tikrai palaima virtuvej keptu maistu gardziuotisAIRENE rašė:As turiu sena dujine,,brest".na,ji nera be proto sena-,bet gaminta1987m.Pernai isigijau nauja.
O toji senikeanksciau gera labai skaitesi,tai ir orkaite veikia,ir viskas.padovanociau,tik ja nusveist reik gerai.Jau nevalyciau.jei kartais sugalvotum.Isia,rasyk.nepasigailetum-orkaite geraikepe,daugelis ja tebeturi. O juk kartais draugai,pazistami vaziuoja ,ideciau ir susitvarkytum.
BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Isia
- Virtuozas
- Pranešimai: 2235
- Užsiregistravo: 29 Geg 2007, 23:22
- Pliusai: 41
- Miestas: svetimas kraštas
Sakau ,tikrai negaila,ir nemanau,kad keiktumei,ji tik naudota pagal paskirti intensyviai,bet duju nuotekio niekur tikrai nera.Tik ,sakau-nusisveist tai tikrai reikes.Galesi ir pas mane ant kiemo-viska ,ka turesiu duosiu,tik sveikatos nusveist neturiu.As turejau tokias dvi-viena sesei pries keleta metu atidaviau-tai nesiskundzia,o si dar liko.Gaila ismest,o pardavinet as nemoku.ir nenoriu.Jeisugalvosi-kreipkis.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Tunais įdaryta cukinija
500 g cukinija, druskos,
2 kietai virti kiaušiniai, saldžioji paprika,
skardinėlė konservuotų tunų, 10 alyvuogių,
2 šaukštai majonezo, maltų pipirų,
3 šaukštai smulkintų krapų.
Cukiniją perpjaukite išilgai, išskobkite vidų, pabarstykite druska ir apkepkite orkaitėje.
Kiaušinius sukapokite, papriką supjaustykite kubeliais. Tunus nuvarvinkite ir sutrinkite šakute. Alyvuoges supjaustykite griežinėliais. Viską sumaišykite su majonezu, skaninkite krapais ir krėskite į atvėsusias cukinijas. Pabarstykite pipirais.
500 g cukinija, druskos,
2 kietai virti kiaušiniai, saldžioji paprika,
skardinėlė konservuotų tunų, 10 alyvuogių,
2 šaukštai majonezo, maltų pipirų,
3 šaukštai smulkintų krapų.
Cukiniją perpjaukite išilgai, išskobkite vidų, pabarstykite druska ir apkepkite orkaitėje.
Kiaušinius sukapokite, papriką supjaustykite kubeliais. Tunus nuvarvinkite ir sutrinkite šakute. Alyvuoges supjaustykite griežinėliais. Viską sumaišykite su majonezu, skaninkite krapais ir krėskite į atvėsusias cukinijas. Pabarstykite pipirais.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Karštos cukinijų salotos
3 cukinijos, 400 g moliūgo,
4 šaukštai sezamų, 2 šaukštai tamsaus sojų padažo,
druskos, maltų baltųjų pipirų, čiobrelių.
Moliūgą ir cukinijas supjaustykite dideliais gabalais ir sumaišykite. Užberkite pusę sezamų sėklų, skaninkite prieskoniais. 25 minutes kepkite orkaitėje 190 laipsnių temperatūroje. Tada apvoliokite sojų padaže ir pabarstykite likusiomis sausoje keptuvėje kepintomis sezamų sėklomis.
3 cukinijos, 400 g moliūgo,
4 šaukštai sezamų, 2 šaukštai tamsaus sojų padažo,
druskos, maltų baltųjų pipirų, čiobrelių.
Moliūgą ir cukinijas supjaustykite dideliais gabalais ir sumaišykite. Užberkite pusę sezamų sėklų, skaninkite prieskoniais. 25 minutes kepkite orkaitėje 190 laipsnių temperatūroje. Tada apvoliokite sojų padaže ir pabarstykite likusiomis sausoje keptuvėje kepintomis sezamų sėklomis.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Cukinijos su parmezanu
3 cukinijos, parmezano,
česnakų, druskos, maltų pipirų.
Cukinijas supjaustykite dideliais gabalėliais ir sudėkite į skardą. Pabarstykite druska, pipirais ir trintais česnakais. Ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio. Kepkite orkaitėje 190 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių, kol sūris gražiai pagels.
Tiekite su salotomis ir traškia duona.
3 cukinijos, parmezano,
česnakų, druskos, maltų pipirų.
Cukinijas supjaustykite dideliais gabalėliais ir sudėkite į skardą. Pabarstykite druska, pipirais ir trintais česnakais. Ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio. Kepkite orkaitėje 190 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių, kol sūris gražiai pagels.
Tiekite su salotomis ir traškia duona.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Cukinijų ir pomidorų pyragas
500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,
150 g vyšninių pomidorų, 100 g varškės,
3 kiaušiniai, 100 g goudos sūrio,
200 ml grietinėlės, druskos, maltų pipirų,
bazilikų puošti, sviesto formai tepti.
Iškočiokite atšildytą tešlą, klokite ją į sviestu suteptą kepimo formą, suformuokite kraštelius. Įvairiose vietose tešlą pabadykite šakute. Ant tešlos sluoksniais išdėliokite cukinijų griežinėlius, ant jų - pomidorų puseles nupjauta puse žemyn.
Varškę, kiaušinius, tarkuotą sūrį ir grietinėlę sumaišykite, įberkite druskos ir pipirų. Užpilkite šią masę ant pyrago, o ant viršaus supinkite tešlos juostelių tinklelį. Šaukite paruoštą pyragą iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite 40 minučių, kol gražiai parus.
Puoškite bazilikų lapeliais ir tiekite.
500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos,
150 g vyšninių pomidorų, 100 g varškės,
3 kiaušiniai, 100 g goudos sūrio,
200 ml grietinėlės, druskos, maltų pipirų,
bazilikų puošti, sviesto formai tepti.
Iškočiokite atšildytą tešlą, klokite ją į sviestu suteptą kepimo formą, suformuokite kraštelius. Įvairiose vietose tešlą pabadykite šakute. Ant tešlos sluoksniais išdėliokite cukinijų griežinėlius, ant jų - pomidorų puseles nupjauta puse žemyn.
Varškę, kiaušinius, tarkuotą sūrį ir grietinėlę sumaišykite, įberkite druskos ir pipirų. Užpilkite šią masę ant pyrago, o ant viršaus supinkite tešlos juostelių tinklelį. Šaukite paruoštą pyragą iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite 40 minučių, kol gražiai parus.
Puoškite bazilikų lapeliais ir tiekite.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Cukinijų ir sūrio apkepas
250 g cukinija, 150 g pievagrybių,
1-2 raudonieji svogūnai, 50 g parmezano,
keli svogūnų laiškai, 8 kiaušiniai,
150 g fetos arba mocarelos,
druskos, maltų pipirų, mėgstamų prieskonių,
aliejaus.
Cukiniją supjaustykite šiaudeliais, pievagrybius - skiltelėmis, svogūnus - pusžiedžiais, svogūnų laiškus susmulkinkite. Apkepkite visas daržoves su šlakeliu aliejaus, kol suminkštės. Gardinkite druska, pipirais, kitais prieskoniais.
Kepimo formą patepkite aliejumi ir supilkite pusę kiaušinių ir smulkiai tarkuoto parmezano masės. Ant jos krėskite apkeptas daržoves ir pilkite likusią kiaušinių ir sūrio masę. Ant viršaus išdėliokite fetos ar mocarelos kubelius ir šaukite į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepkite 30-35 minutes, kol gražiai apskrus.
250 g cukinija, 150 g pievagrybių,
1-2 raudonieji svogūnai, 50 g parmezano,
keli svogūnų laiškai, 8 kiaušiniai,
150 g fetos arba mocarelos,
druskos, maltų pipirų, mėgstamų prieskonių,
aliejaus.
Cukiniją supjaustykite šiaudeliais, pievagrybius - skiltelėmis, svogūnus - pusžiedžiais, svogūnų laiškus susmulkinkite. Apkepkite visas daržoves su šlakeliu aliejaus, kol suminkštės. Gardinkite druska, pipirais, kitais prieskoniais.
Kepimo formą patepkite aliejumi ir supilkite pusę kiaušinių ir smulkiai tarkuoto parmezano masės. Ant jos krėskite apkeptas daržoves ir pilkite likusią kiaušinių ir sūrio masę. Ant viršaus išdėliokite fetos ar mocarelos kubelius ir šaukite į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepkite 30-35 minutes, kol gražiai apskrus.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Cukinijų troškinys
Cukinija, morka,
3 skiltelės česnako, svogūnas,
sauja kapotų porų,
truputis rūkytos šoninės, kelios dešrelės,
200-300 g virtos mėsos,
raudonėlių, maltų pipirų, druskos,
žiupsnelis maltų džiovintų grybų,
kečupo, šaukštas majonezo, aliejaus.
Cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais. Pakepkite įkaitintame aliejuje, kol pagels. Gardinkite druska, prieskoniais, maltais grybais, tada sukrėskite į troškintuvą. Pakepkite tarkuotą morką, pjaustytą svogūną, porą, susmulkintą česnaką. Paruoštas daržoves sudėkite ant keptos cukinijos.
Galiausiai pakepkite gabaliukais supjaustytą šoninę, dešreles ir virtą mėsą. Kepinį dėkite ant daržovių, gardinkite raudonėliais ir dar viską patroškinkite. Skaninkite pipirais, apliekite kečupu, majonezu.
Cukinija, morka,
3 skiltelės česnako, svogūnas,
sauja kapotų porų,
truputis rūkytos šoninės, kelios dešrelės,
200-300 g virtos mėsos,
raudonėlių, maltų pipirų, druskos,
žiupsnelis maltų džiovintų grybų,
kečupo, šaukštas majonezo, aliejaus.
Cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais. Pakepkite įkaitintame aliejuje, kol pagels. Gardinkite druska, prieskoniais, maltais grybais, tada sukrėskite į troškintuvą. Pakepkite tarkuotą morką, pjaustytą svogūną, porą, susmulkintą česnaką. Paruoštas daržoves sudėkite ant keptos cukinijos.
Galiausiai pakepkite gabaliukais supjaustytą šoninę, dešreles ir virtą mėsą. Kepinį dėkite ant daržovių, gardinkite raudonėliais ir dar viską patroškinkite. Skaninkite pipirais, apliekite kečupu, majonezu.
Dariau šiandien pirmą kartą cukinijų kotletukus : cukiniją sutarkuoti, įdėti smulkiai pjaustyto svogūno, kiaušinį, druskos, pipirų ir džiuvėsėlių tiek, kad galima būtų formuoti kotletukus. Kepti aliejuje, patiekti su grietine. Man labai patiko
- Prikabinti failai
-
- Cukinijukotletukai.JPG (48.15 KiB) Peržiūrėta 8820 karus(ų)
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Cukinija su graikiniais riešutais
1 kg jaunų cukinijų, 4 nedidelių svogūnų,
2 skiltelių česnako, 6 šaukštų aliejaus,
50 g kapotų graikinių riešutų,
miltų, druskos,
maltų juodųjų pipirų, raudonėlių.
Cukinijas nuplaukite, supjaustykite skridinėliais, pasūdykite, papipirinkite ir apvolioję miltuose iškepkite aliejuje iki traškios plutelės.
Svogūnus ir česnakus nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite aliejuje, suberkite smulkintus riešutus ir dar pakepinkite. Ant cukinijos griežinėlių uždėkite šio mišinio, pabarstykite pipirais ir raudonėliais, kurie šį patiekalą itin paskanins.
1 kg jaunų cukinijų, 4 nedidelių svogūnų,
2 skiltelių česnako, 6 šaukštų aliejaus,
50 g kapotų graikinių riešutų,
miltų, druskos,
maltų juodųjų pipirų, raudonėlių.
Cukinijas nuplaukite, supjaustykite skridinėliais, pasūdykite, papipirinkite ir apvolioję miltuose iškepkite aliejuje iki traškios plutelės.
Svogūnus ir česnakus nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite aliejuje, suberkite smulkintus riešutus ir dar pakepinkite. Ant cukinijos griežinėlių uždėkite šio mišinio, pabarstykite pipirais ir raudonėliais, kurie šį patiekalą itin paskanins.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Baklažanai su mėsa
3 nedideli baklažanai,
250 g maltos mėsos,
10 skiltelių česnako,
šaukštas kapotų graikinių riešutų,
6 pomidorai,
3–4 šaukštai džiūvėsėlių, 5 šaukštai pomidorų padažo,
2 šaukštai grietinės, 2 stiklinės sultinio,
2–3 šaukštai aliejaus,
druskos, pipirų.
Baklažanus perpjauti išilgai pusiau ir išgremžti sėklas. Aliejuje pakepinti susmulkintus česnakus, supjaustytą baklažanų minkštimą, mėsą bei nuluptus ir supjaustytus pomidorus. Į įdarą įmaišyti riešutus, džiūvėsėlius, pagardinti prieskoniais.
Mase įdaryti baklažanų puseles, jas sudėti į ugniai atsparų indą. Supilti sultinį, išmaišytą su pomidorų padažu, grietine ir prieskoniais. Baklažanus troškinti orkaitėje, iki suminkštės.
3 nedideli baklažanai,
250 g maltos mėsos,
10 skiltelių česnako,
šaukštas kapotų graikinių riešutų,
6 pomidorai,
3–4 šaukštai džiūvėsėlių, 5 šaukštai pomidorų padažo,
2 šaukštai grietinės, 2 stiklinės sultinio,
2–3 šaukštai aliejaus,
druskos, pipirų.
Baklažanus perpjauti išilgai pusiau ir išgremžti sėklas. Aliejuje pakepinti susmulkintus česnakus, supjaustytą baklažanų minkštimą, mėsą bei nuluptus ir supjaustytus pomidorus. Į įdarą įmaišyti riešutus, džiūvėsėlius, pagardinti prieskoniais.
Mase įdaryti baklažanų puseles, jas sudėti į ugniai atsparų indą. Supilti sultinį, išmaišytą su pomidorų padažu, grietine ir prieskoniais. Baklažanus troškinti orkaitėje, iki suminkštės.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Keptų baklažanų salotos
1 kg nedidelių baklažanų,
2 šaukštai druskos,
100 g miltų, aliejaus kepti.
Marinatui:
50 g aitriųjų paprikų,
5 česnako skiltelės,
150 ml vyno acto, 3 šaukštai vandens.
Baklažanus supjaustykite 1 cm storio griežinėliais. Pabarstykite druska, užpilkite vandeniu ir 30 minučių palaikykite. Tada atsargiai rankomis nuspauskite griežinėlius ir apdžiovinkite ant popierinės servetėlės.
Marinatui aitriąsias paprikas, išėmę sėklas, smulkiai supjaustykite. Česnakus taip pat susmulkinkite. Viską sumaišykite su vyno actu ir užpilkite vandeniu.
Baklažanų griežinėlius apvoliokite miltuose, pamirkykite aliejuje ir apskrudinkite, tuomet pilkite marinatą ir patroškinkite 5 minutes.
Atvėsusias salotas galite iš karto tiekti arba konservuoti.
1 kg nedidelių baklažanų,
2 šaukštai druskos,
100 g miltų, aliejaus kepti.
Marinatui:
50 g aitriųjų paprikų,
5 česnako skiltelės,
150 ml vyno acto, 3 šaukštai vandens.
Baklažanus supjaustykite 1 cm storio griežinėliais. Pabarstykite druska, užpilkite vandeniu ir 30 minučių palaikykite. Tada atsargiai rankomis nuspauskite griežinėlius ir apdžiovinkite ant popierinės servetėlės.
Marinatui aitriąsias paprikas, išėmę sėklas, smulkiai supjaustykite. Česnakus taip pat susmulkinkite. Viską sumaišykite su vyno actu ir užpilkite vandeniu.
Baklažanų griežinėlius apvoliokite miltuose, pamirkykite aliejuje ir apskrudinkite, tuomet pilkite marinatą ir patroškinkite 5 minutes.
Atvėsusias salotas galite iš karto tiekti arba konservuoti.
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
Beveik kaip ežiukai, tik skanesni
Moliūginiai gnocchi
1 puodelis moliūgų tyrės;
1-2 puodeliai miltų; (priklauso nuo piurė tirštumo)
Žiupsnelis malto muskato riešuto, juodųjų pipirų ir druskos;
sviesto,
šviežių šalavijo lapų;
tarkuoto parmezano.
Moliūgų piurė sumaišyti su prieskoniais, maišant po truputį pilti miltus, kol gausime minkomą tešlą. Tešla neturi būti kieta (man gavosi gana lipni, nors sudėjau 2 puodelius miltų). Uždengti ir dėti 15 minučių į šaldytuvą. Paskui miltuotomis rankomis atsignybti nedidelį gabalėlį tešlos, suformuoti rutuliuką ir įspausti duobutę (ar šakute paspausti). Suformuotus virtinukus dėti į pasūdytą verdantį vandenį, kai iškils pavirti 2-3 minutes ir išgriebti.
Sviestą ištirpiname keptuvėje, sudėti šalavijo lapus, suversti virtinukus ir trumpai apkepti. Sudėti į lėkštę ir pabarstyti sūriu.
Moliūginiai gnocchi
1 puodelis moliūgų tyrės;
1-2 puodeliai miltų; (priklauso nuo piurė tirštumo)
Žiupsnelis malto muskato riešuto, juodųjų pipirų ir druskos;
sviesto,
šviežių šalavijo lapų;
tarkuoto parmezano.
Moliūgų piurė sumaišyti su prieskoniais, maišant po truputį pilti miltus, kol gausime minkomą tešlą. Tešla neturi būti kieta (man gavosi gana lipni, nors sudėjau 2 puodelius miltų). Uždengti ir dėti 15 minučių į šaldytuvą. Paskui miltuotomis rankomis atsignybti nedidelį gabalėlį tešlos, suformuoti rutuliuką ir įspausti duobutę (ar šakute paspausti). Suformuotus virtinukus dėti į pasūdytą verdantį vandenį, kai iškils pavirti 2-3 minutes ir išgriebti.
Sviestą ištirpiname keptuvėje, sudėti šalavijo lapus, suversti virtinukus ir trumpai apkepti. Sudėti į lėkštę ir pabarstyti sūriu.
- ieva114
- Patyręs dalyvis
- Pranešimai: 333
- Užsiregistravo: 30 Kov 2008, 15:18
- Pliusai: 7
- Miestas: Klaipeda
Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
sveikos, neturejau laiko perziuret visu 16 puslapiu, bet gal galima butu suzinoti kaip yra gaminami cukiniju suktinukai?
nes buvom vienoje kavineje tai tokie skanus
nes buvom vienoje kavineje tai tokie skanus
Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
Wow, Forelle, čia tu negriešyk tokiom valandom tokius skanėstus rodyt... Tik va gaila, kad moliūgų mes neauginam ir neturim, tai jaučiu liks šitie gnocchi tik mano svajonėse... Buvau nusipirkus truputį moliūgo, tai šiandien išsikepiau blynelių iš Forelle's blogo. Skanūs buvo
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
Plačiau aprašyk, kas ir su kuo, kaip atrodo. Nes aš kokius mačius suktinukus, tai cukinija supjaustoma plonai grižinėliais, tada pabarsčius prieskoniais ir apšlakščius aliejumi truputį pakepami orkaitėje, kad suminkštėtų, o tada sudedamas paruoštas įdaras, susukama ir pastatoma lėkštėje.ieva114 rašė:sveikos, neturejau laiko perziuret visu 16 puslapiu, bet gal galima butu suzinoti kaip yra gaminami cukiniju suktinukai?
nes buvom vienoje kavineje tai tokie skanus
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
Būtum Kaune, aprūpinčiau moliūgėliais. Nes man jau jie kartais ir galvos skausmu tampa, gerai kai įdeda sveiką, nedidelį, tai kai turėsi laiko, užkaupsi receptų, galėsi pjaut, bet mama mėgsta per brolį įdėti kokių 5 kg riekę va tada reikia verstis per galvą ir iškart kažką ruošt, kad nesugestų.Živilė rašė:Wow, Forelle, čia tu negriešyk tokiom valandom tokius skanėstus rodyt... Tik va gaila, kad moliūgų mes neauginam ir neturim, tai jaučiu liks šitie gnocchi tik mano svajonėse... Buvau nusipirkus truputį moliūgo, tai šiandien išsikepiau blynelių iš Forelle's blogo. Skanūs buvo
Šiomis dienomis vien moliūgu ir gyvi, ypač mažajai patinka keptų moliūgų ir obuolių košė.
- ieva114
- Patyręs dalyvis
- Pranešimai: 333
- Užsiregistravo: 30 Kov 2008, 15:18
- Pliusai: 7
- Miestas: Klaipeda
Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
va cia tai labi panasuForelle rašė:Plačiau aprašyk, kas ir su kuo, kaip atrodo. Nes aš kokius mačius suktinukus, tai cukinija supjaustoma plonai grižinėliais, tada pabarsčius prieskoniais ir apšlakščius aliejumi truputį pakepami orkaitėje, kad suminkštėtų, o tada sudedamas paruoštas įdaras, susukama ir pastatoma lėkštėje.ieva114 rašė:sveikos, neturejau laiko perziuret visu 16 puslapiu, bet gal galima butu suzinoti kaip yra gaminami cukiniju suktinukai?
nes buvom vienoje kavineje tai tokie skanus
aciu uz pagalba
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
Jeigu gaminsi, parodyk, pati niekad nebandžiau
- ieva114
- Patyręs dalyvis
- Pranešimai: 333
- Užsiregistravo: 30 Kov 2008, 15:18
- Pliusai: 7
- Miestas: Klaipeda
Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
seip zadu mociutess gimtadienyje dalyvau (kavineje) tai prie saltu uzkandziu ieina cukinijos
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
tai kam tau kaip gaminama reikejo
- ieva114
- Patyręs dalyvis
- Pranešimai: 333
- Užsiregistravo: 30 Kov 2008, 15:18
- Pliusai: 7
- Miestas: Klaipeda
Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
namuose zadam daryti
(kada nors)
(kada nors)