Įdarytos daržovės

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
merope87
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1767
Užsiregistravo: 28 Sau 2007, 12:34
Pliusai: 99
Miestas: Vilnius

Standartinė merope87 » 20 Lie 2007, 14:50

Tina rašė:Dievinu avokadas Paveikslėlis
Dar galima vietoj vištienos krevetes įdėti ir pomidorų. Irgi labai skanu
Su krevetėm - super !! Kažkada valgiau mišrainytę krevetės, avokada, ryžiai ir majonezas..majonezo nemėgstu, bet toks derinukas :hubba:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 20 Lie 2007, 15:59

Šiandien Norfoj mačiau beveik juodas avokadas :shock: Jų tokių būna ar jos ten jau labai pagyvenę? O kaip skonis?
Aš nelabai irgi jas mėgstu, neverkiu, kai yra, praryju, bet nesu sužavėta :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 20 Lie 2007, 16:36

ar nebandytas receptas. Bet aš gaminsiu ne su žalia paprika, ji man nelabai prie dūšios, nebent salotose ar troškinyje :roll:

Pievagrybiais įdaryta žalia paprika

4 žalios paprikos,
250 g pievagrybių,
6 riekelės džiūvėsių,
4 šaukštai grietinės,
2 kiaušiniai,
3-4 šaukštai sojos padažo,
1 svogūnas , susmulkintų petražolių lapelių,
druskos, pipirų.

Paprikos vaisiaus viršūnę nupjauti, sėklas pašalinti.Džiūvėsius aptepti grietine ir šiek tiek palaukus sumaigyti šakute.Į gautą masę įdėti kiaušinius, smulkiai supjaustytus ir su svieste pakepintus svogūnus, susmulkintus petražolių lapelius, griežinėliais supjaustytus pievagrybius, šiaudeliais supjaustytas paprikos vaisiaus viršūnėles ir sumaišyti.Gautą masę pasūdyti, paskaninti pipirais bei pasirinktu padažu ir įdaryti papriką.
Įdarytą papriką dėti į aliejumi pateptą karščiui atsparų indą ir kepti 2000C temperatūros orkaitėje 25 - 30min. Kepant palaistyti išsiskyrusiomis sultimis.
Valgom su ryžiais arba virtomis bulvėmis.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 20 Lie 2007, 16:51

merope87 rašė:
Tina rašė:Dievinu avokadas Paveikslėlis
Dar galima vietoj vištienos krevetes įdėti ir pomidorų. Irgi labai skanu
Su krevetėm - super !! Kažkada valgiau mišrainytę krevetės, avokada, ryžiai ir majonezas..majonezo nemėgstu, bet toks derinukas :hubba:
o man krevetes-super,jei dar ne lukštentos :hubba:

Vartotojo avataras
AIRENE
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3967
Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
Pliusai: 0
Miestas: SIAULIAI

Standartinė AIRENE » 22 Lie 2007, 17:57

:arrow:
Prikabinti failai
im30_625.jpg
im30_625.jpg (15.11 KiB) Peržiūrėta 8253 karus(ų)

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 22 Lie 2007, 18:10

grazu :roll:

Svečias

Standartinė Svečias » 23 Rgp 2007, 15:20

As ir gaminu tokius balandelius be mesos,tik surio nededu-labai skanu :valg:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 02 Rgs 2007, 17:49

Įdaryti obuoliai su vištiena

4 vnt. (geriausia – antaninių) obuolių,
100 g keptos arba virtos vištienos,
50 g razinų, 50 g žemės riešutų,
2 šaukštų majonezo, trupučio aliejaus.

Obuolius nuplaukime, viršutinę dalį nupjaukime, vidų išskaptuojame kaip indelį. Vištieną supjaustome gabaliukais, suberiame išmirkytas razinas, pakepintus susmulkintus riešutus. Viską sumaišome su majonezu. Į obuolių vidų dedame įdaro, viršų uždengiame nupjauto obuolio viršūne. Kad obuoliai nesutrūkinėtų, juos aptepame aliejumi. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje 15–20 min.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 02 Rgs 2007, 17:53

Sinjoras Pomidoras

4 pomidorai,
300 g grybų, 200 g minkšto sūrio,
60 g aliejaus arba sviesto,
2 paprikos, 8 juodi pipirai,
raudoni malti pipirai, druska,
žalumynai.

Nupjauname pomidorų viršūnes, išimame minkštimą. Išverdame grybus ir sumalame mėsmale kartu su paprikomis. Į indą sudedame sūrį, sviestą, pomidorų minkštimą, druską, truputį pipirų, gerai išmaišome. Šia mase įdarome pomidorus. Masės turi būti kiek per daug. Uždedame iš pomidorų viršūnėlių kepurę. Nosytę gaminame iš alyvuogių, žalių žirnelių ar kukuruzų, ūsus – iš krapų, akis – iš pipirų.

Vietoje grybų galima panaudoti ir žuvį ar virtą ir sumaltą vištieną.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 03 Rgs 2007, 09:13

ir vel paprika,taip zmogus ir badu gali numirti :oops:

Vartotojo avataras
Guci
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3479
Užsiregistravo: 02 Rgp 2007, 10:30
Pliusai: 272

Standartinė Guci » 03 Rgs 2007, 09:15

Turbut dar grybu nematei Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 03 Rgs 2007, 09:22

kokiu grybu :shock: :P

Vartotojo avataras
Guci
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3479
Užsiregistravo: 02 Rgp 2007, 10:30
Pliusai: 272

Standartinė Guci » 03 Rgs 2007, 09:23

tam paciam recepte dar ir grybai yra :laugh:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 03 Rgs 2007, 09:27

grybai manes negazdina Paveikslėlis gerai,kad pasnekejai apie grybus,reikia sendien grybu pyraga iskepti :wink: :aciu1:

Vartotojo avataras
Guci
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 3479
Užsiregistravo: 02 Rgp 2007, 10:30
Pliusai: 272

Standartinė Guci » 03 Rgs 2007, 09:34

grybu pyragas :hubba: :hypno:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 03 Rgs 2007, 13:37

tai gi as ji jums rodziau :P Mums labai patiko :luks:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 03 Rgs 2007, 13:55

Aš kepiau irgi, Skanus :lol:

Vartotojo avataras
vitele
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 4578
Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pliusai: 94
Miestas: Šiauliai

Standartinė vitele » 09 Rgs 2007, 19:46

Pomidorai su mėsos ir svogūnų įdaru

porcijoms Jums reikės:

8 pomidorų,

100 g kiaulienos faršo,

1 svogūno,

2 skiltelių šesnako,

Po arbatinį šaukštelį smulkintų petražolių lapelių ir kalendros,

1 valgomojo šaukšto grietinės,

3 valgomųjų šaukštų sviesto,

1 kiaušinio,

Druskos ir pipirų – pagal skonį

Svogūną ir česnako skilteles nulupkite, supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Sudėkite susmulkintus prieskoninius augalus, pabarstykite druska ir pipirais ir sumaišykite su grietine.

Pomidorus nuplaukite, išskobkite minkštimą. Minkštimą supjaustykite ir apkepinkite jį kartu su mėsa. Paskui visą masę sumaišykite su kiaušiniu ir dar pakepinkite. Pasūdykite ir pabarstykite pipirais.

Pomidorus pirmiausiai prikimškite mėsos masės, o ant viršaus dėkite svogūnus su žalumynais. Pomidorus sudėkite į aliejumi išteptą skardą ir 20 minučių kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus!

Talija
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2016
Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pliusai: 1

Standartinė Talija » 09 Rgs 2007, 20:17

vitele rašė:Pomidorai su mėsos ir svogūnų įdaru

porcijoms Jums reikės:

8 pomidorų,

100 g kiaulienos faršo,

1 svogūno,

2 skiltelių šesnako,

Po arbatinį šaukštelį smulkintų petražolių lapelių ir kalendros,

1 valgomojo šaukšto grietinės,

3 valgomųjų šaukštų sviesto,

1 kiaušinio,

Druskos ir pipirų – pagal skonį

Svogūną ir česnako skilteles nulupkite, supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Sudėkite susmulkintus prieskoninius augalus, pabarstykite druska ir pipirais ir sumaišykite su grietine.

Pomidorus nuplaukite, išskobkite minkštimą. Minkštimą supjaustykite ir apkepinkite jį kartu su mėsa. Paskui visą masę sumaišykite su kiaušiniu ir dar pakepinkite. Pasūdykite ir pabarstykite pipirais.

Pomidorus pirmiausiai prikimškite mėsos masės, o ant viršaus dėkite svogūnus su žalumynais. Pomidorus sudėkite į aliejumi išteptą skardą ir 20 minučių kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus!
Jau kažkur matytas, ir, jei neklystu, gamintas patiekalas. :luks:

Vartotojo avataras
vitele
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 4578
Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pliusai: 94
Miestas: Šiauliai

Standartinė vitele » 09 Rgs 2007, 21:41

Gal ir peržiūrėjau , jau maišausi toje begalybėje receptų :oops:

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 17 Spa 2007, 19:27

Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 17 Spa 2007, 19:29

Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 17 Spa 2007, 19:32

Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 18 Spa 2007, 09:02

atrodo idarineti galima viska,i ka galima siek tiek kazko ideti :wink:

Talija
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2016
Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pliusai: 1

Standartinė Talija » 29 Gru 2007, 18:45

Keptos saldžiosios paprikos, įdarytos varškės sūriu su daržovėmis
Paveikslėlis

Keturioms porcijoms jums reikės:
600 g baltos skrebučių duonos,
30 g lydyto sviesto,
80 g virto kumpio,
30 g svogūnų laiškų su galvutėmis,
1 pomidoro,
150 g raudonosios arba geltonosios saldžiosios paprikos ankščių,
200 g grietinėlės varškės sūrio,
60 ml grietinėlės,
druskos,
1 kiaušinio trynio,
1 valg. šaukšto kapotų petražolių,
1 česnako skiltelės,
maltų juodųjų pipirų,
8 nedidelių žaliosios saldžiosios paprikos ankščių,
25 g tarkuoto sūrio,
80 ml sultinio.

Skrebučių duoną supjaustykite kubeliais. Keptuvėje įkaitinkite 20 g lydyto sviesto ir jame apkepinkite duonos kubelius. Virtą kumpį supjaustykite mažais kubeliais. Svogūnų laiškus nuvalykite, nulupkite ir supjaustykite plonais žiedeliais. Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Raudonąsias arba geltonąsias saldžiąsias paprikas nuplaukite, pašalinkite šerdis su sėklomis ir supjaustykite smulkiais gabalėliais.

Varškės sūrį sumaišykite su grietinėle ir kiaušinio tryniu. Pjaustytą virtą kumpį, smulkintus pomidorus, saldžiųjų paprikų gabalėlius, svogūnų laiškų žiedelius ir kapotas petražoles įmaišykite į varškės masę. Česnako skiltelę nulupkite ir rankiniu presu įspauskite į įdarą.

Viską išmaišykite, suberkite apkepintus duonos gabalėlius, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų. Nuo žaliųjų saldžiųjų paprikos ankščių nupjaukite viršutinę dalį su koteliu ir pašalinkite šerdis su sėklomis. Viršutinę dalį nuplaukite, nuvalykite, smulkiai supjaustykite ir įmaišykite į varškės įdarą.

Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros. Žaliosios saldžiosios ankštis pripildykite varškės sūrio įdaru ir sudėkite į kepimo skardą. Apibarstykite tarkuotu varškės sūriu, apšlakstykite lydytu sviestu, užpilkite sultiniu ir pašaukite į įkaitintą orkaitę. Kepkite dvidešimt minučių

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 29 Gru 2007, 18:47

talija,kam ta vargsa suneli i puodeli ikisai :P

Talija
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2016
Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pliusai: 1

Standartinė Talija » 29 Gru 2007, 19:04

Nepastebėjau kaip įlindo :oops: :P

Vartotojo avataras
Jacinta
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5310
Užsiregistravo: 26 Spa 2007, 12:10
Pliusai: 80
Miestas: Klaipėda

Standartinė Jacinta » 30 Gru 2007, 00:34

ne tik suneli - ir katinuka! :P

Vartotojo avataras
duziki
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 5234
Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pliusai: 127
Miestas: crawley

Standartinė duziki » 30 Gru 2007, 00:36

aha abu i puodeli sulindo :wink:

Vartotojo avataras
Lilina
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 8898
Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pliusai: 101
Miestas: Kaunas/Mažeikiai

Standartinė Lilina » 30 Gru 2007, 01:00

Gal pasiskolino iš multfilmo "katinas arbatinukė" , buvo kažkada toks ;)
Nu bet jus čiaįdarytų receptų pridėjot. Dabar 12 val nakties, o mano pilvas gurgt pradėjo :hypno:

Skelbti atsakymą