Ką gaminti vakarienei.....? II
Moderatorius:Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
šiandien vakariene kibinai.
- Prikabinti failai
-
- KIBINAI.JPG (37.28KiB)Peržiūrėta 5847 karus(ų)
Re: Ką gaminti vakarienei.....? II
Va cia tai irgi skanumynas!Dar firmines karaimu kmynu giros betruksta
cha...kaip tik kmynu gira susiruosiau daryt...telepatija kazokia
kas ciaper gira merginos...negirdeta man...
150 g kmynuaitii rašė:kas ciaper gira merginos...negirdeta man...
400 g cukraus
5 l vandens
0,5 citrinos
10 g mieliu
Kmynus užpilti vandeniu ir uzdengtam puode pavirti 30 min. Nukosti, sudeti griezineliais pjaustyta citrina, suberti cukru. Siek tiek atvesinti, sudeti su cukrumi istrintasmieles. Rauginti dvi paras. Nukosti, supilstyti i butelius, uzkimsti ir laikyti saltai. Gerti po 3 dienu.
Kooperuokites,merginos,ir atidarykit "Traku kibinine II"pyp rašė:cha...kaip tik kmynu gira susiruosiau daryt...telepatija kazokia
nu reikes isbandyti, idomi gira
Tutsi rašė:kadangi prasidejo kiausiniu sezonas, pas mus sendien puriena
noriu ir as ismokti tokia puriena kepti,pas mane tik plonas blynukas isena, tai kaip cia taip padaryti
labai paprasta, visada issipucia. supilu kiausinius isplaku ir supilusi piena dar paplaku, ir viskas, tada ipjaustau sviesto. Kepu orkaiteje...( miltiniai-patiekalai/kiausinien-puriena-t7121.html ) Paprasciau nebunaaitii rašė:Tutsi rašė:kadangi prasidejo kiausiniu sezonas, pas mus sendien puriena
noriu ir as ismokti tokia puriena kepti,pas mane tik plonas blynukas isena, tai kaip cia taip padaryti
pas mus vakarienei, tiksliau naktipieciams siandien buvo si duonele su sviestu ir alumi...valgiau ir dekojau tam kas sugalvojo si recepta, nerealiai skani...nenufotkinau, nesbuvo apsvaigusi nuo skonio
Sūrio duonelė su svogūnais
1 šaukštas saulėgrąžų aliejaus
1 smulkiai pjaustytas svogūnas
4 puodeliai aukščiausios rūšies miltų
druskos
1 šaukštelis garstyčių
2 šaukšteliai sausų mielių
3 šaukštai šviežių sukapotų prieskoninių žolelių (čiobrelių, mairūnų,šalavijų) (dejau dziovintas ir 3 saukstelius)
75g sukapoto neriebaus čederio (dejau dziugo)
300ml šilto vandens
Pakepinkite svogūnus kol gražiai pagels.
Persijokite į dubenį miltus, druską. Įmaišykite mieles ir prieskonines žoleles. Pasilikite 2 šaukštus sūrio, kitą supilkite į mišinį ir per vidurį įspauskite duobutę. Supilkite vandenį, keptus svogūnus, garstyčias ir aliejų. Išmaišykite.
Minkykite tešlą 5min. Padalykite į 2 dalis ir suformuokite du 30cm ilgio kepaliukus.
Padėkite kiekvieną ant skardos, įstrižai įpjaukite ir apibarstykite likusiu sūriu. Uždenkite ir palikite, kad padvigubėtų.
Kepkite 220C apie 20min.
Sūrio duonelė su svogūnais
1 šaukštas saulėgrąžų aliejaus
1 smulkiai pjaustytas svogūnas
4 puodeliai aukščiausios rūšies miltų
druskos
1 šaukštelis garstyčių
2 šaukšteliai sausų mielių
3 šaukštai šviežių sukapotų prieskoninių žolelių (čiobrelių, mairūnų,šalavijų) (dejau dziovintas ir 3 saukstelius)
75g sukapoto neriebaus čederio (dejau dziugo)
300ml šilto vandens
Pakepinkite svogūnus kol gražiai pagels.
Persijokite į dubenį miltus, druską. Įmaišykite mieles ir prieskonines žoleles. Pasilikite 2 šaukštus sūrio, kitą supilkite į mišinį ir per vidurį įspauskite duobutę. Supilkite vandenį, keptus svogūnus, garstyčias ir aliejų. Išmaišykite.
Minkykite tešlą 5min. Padalykite į 2 dalis ir suformuokite du 30cm ilgio kepaliukus.
Padėkite kiekvieną ant skardos, įstrižai įpjaukite ir apibarstykite likusiu sūriu. Uždenkite ir palikite, kad padvigubėtų.
Kepkite 220C apie 20min.
Labai sudominai,Pyp! Bet man del surio neaisku Gal gali pasakyt kokia alternatyva is senesniuju rusiu,nes sios man nieko nesako Tai olandiskas...lydytas...parmezano...ar dar kokis kitas?
cia tas suris, kur smirda Jie kietieji skaitosi fermentiniai
Tutsi rašė:labai paprasta, visada issipucia. supilu kiausinius isplaku ir supilusi piena dar paplaku, ir viskas, tada ipjaustau sviesto. Kepu orkaiteje...( miltiniai-patiekalai/kiausinien-puriena-t7121.html ) Paprasciau nebunaaitii rašė:Tutsi rašė:kadangi prasidejo kiausiniu sezonas, pas mus sendien puriena
reiks pabandyti ir suneliui mano gal patiktu tokia puriena
na va mano bulkos fragmentai....su telefonu fotkinau uztai tokia nuotrauka baisuokle...nors ir mano fotikas jau berysio fotkina
- Prikabinti failai
-
- IMG021.JPG (20.22KiB)Peržiūrėta 5797 karus(ų)
na va, pas mus sendien vedarai vakarienei buvo
- Prikabinti failai
-
- 100_0323.jpg (123.77KiB)Peržiūrėta 5771 karus(ų)
noriu veraruuuuuuuuuuuuuu
Kaip skaniai merginos vakarieniaujat. Mmm...
Senokai ir aš vėdarų bekepiau (jaunimas nevalgo ir net kapamų vėdarų kvapo baidosi ).
Senokai ir aš vėdarų bekepiau (jaunimas nevalgo ir net kapamų vėdarų kvapo baidosi ).
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
- Pliusai:166
As tai negaliu net toj pacioj patalpoj but kai kepami vedarai, smirda man. Tai vyras valgo tik sveciuose pas gimines. Bet nuotrauka tai labai graziai atrodo, tokie apskrude ir padaziukas
Ir Nicoles vakariene labai idomi, su obuoliais
Ir Nicoles vakariene labai idomi, su obuoliais
siandien vakarienė spurgytes su pienu
- Prikabinti failai
-
- sp.JPG (62.2KiB)Peržiūrėta 5689 karus(ų)
O mama mia kokios vakarienės Mes vasarą taip tingim kažką gamint... Tai tik orkaitėj ką nors pasikepam ir baigiasi tuo visi eksperimentai... O jūs šaunuolės, smagu,kad palaikot dvasią forume
spuuurgooos
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
- Pliusai:166
vaje kaip uzsimaniau O dar ir nuotrauka tokia grazi