MAKARONAI
Moderatorius:Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai:17172
- Užsiregistravo:22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai:736
- Miestas:Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Makaronų užkandis
5-7 pieniškų dešrelių;
2 raugintų agurkų;
lydyto sūrio;
česnako, grietinės,
majonezo,makaronų.
Dešreles susmulkiname griežinėliais, pakepiname. Toliau sudedame susmulkintus agurkus. Juos taip pat apkepame. Po keletos minučių į keptuvę įdedame keletą šaukštų grietinės, majonezo, susmulkintų česnakų pagal skonį. Kai padažas jau pagamintas, nukeliame nuo viryklės ir ant viršaus užbarstome tarkuoto lydyto sūrio. Visa tai pilti ant išvirtų makaronų.
5-7 pieniškų dešrelių;
2 raugintų agurkų;
lydyto sūrio;
česnako, grietinės,
majonezo,makaronų.
Dešreles susmulkiname griežinėliais, pakepiname. Toliau sudedame susmulkintus agurkus. Juos taip pat apkepame. Po keletos minučių į keptuvę įdedame keletą šaukštų grietinės, majonezo, susmulkintų česnakų pagal skonį. Kai padažas jau pagamintas, nukeliame nuo viryklės ir ant viršaus užbarstome tarkuoto lydyto sūrio. Visa tai pilti ant išvirtų makaronų.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai:17172
- Užsiregistravo:22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai:736
- Miestas:Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Paskaityk, ten visokiausių receptų pilna, su spagečiais, ko gero, mažiausiai. Juk tai tie patys makaronai, tik forma skiriasi Dabar dėsim vieną čia, kitą - ten, kad abi temukes palaikyt, nenuskriaustHazel rašė:ten tik apie spagecius
o juk yra visokiu makaronu: ir kaspineliu, ir kriaukleliu, ir lazanijai skirtu
reikejo autorei rasyti taip "spageciai ir kiti makaronai"
Tik nelabai aš jau naujų receptų beturiu, visus sukroviau
Pats paprasčiausias variantas: pusė pakelio makaronų, tarkuoto fermentinio sūrio (pagal skonį kaip kam patinka), 2 kiaušiniai, 150g grietinėlės, sviesto, druskos, pipirų. Makaronus išvirti, perlieti šaltu vandeniu. Išmaišyti grietinėlę, sūrį, kiaušinius, druską ir pipirus. Įkaitinti orkaitę. Sumaišyti makaronus su padažu. Sukrėsti į sviestu pateptą skardą, ant viršaus uždėti kelis gabaliukus sviesto ir kepti.
Makaronai su pistacijomis ir lašiniukais.
Mėgstamų makaronų, saujos gliaudytų smulkintų pistacijų ir kelių riekelių rūkytų lašiniukų su raumenuku. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. Lašiniukus paspirginti, suberti pistacijas, dar pakepinti ir supilti ant makaronų. Sumaišyti ir pagardinti mėgstamais prieskoniais. Vietoj pistacijų galima naudoti saulėgrąžas.
Mėgstamų makaronų, saujos gliaudytų smulkintų pistacijų ir kelių riekelių rūkytų lašiniukų su raumenuku. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. Lašiniukus paspirginti, suberti pistacijas, dar pakepinti ir supilti ant makaronų. Sumaišyti ir pagardinti mėgstamais prieskoniais. Vietoj pistacijų galima naudoti saulėgrąžas.
-
- Naujokas
- Pranešimai:5
- Užsiregistravo:02 Bal 2007, 11:40
- Pliusai:0
- Miestas:PANEVEZYS
-
- Naujokas
- Pranešimai:5
- Užsiregistravo:02 Bal 2007, 11:40
- Pliusai:0
- Miestas:PANEVEZYS
taip isvardinau ko reikia i si patiekala deti.aisku makaronai isverdam,duona kepti reikia kaip kepama paprastai su cesnaku ir druska.atskirai pakepinama svogunas su sonine(sonine supjaustyti siaudeliais).sudekit viska i bendra inda ir ismaisyti.galima daryt kaip karsta patiekala ir salta kaip misraine.jai karsta tai nuona dekit ant galo kad ji nesuminkstetu.is grietines ir majonezo galima pasidaryti cesnakini padaza.labai tinka .Ramunė rašė:Čia vienas receptasvilmiciukas rašė:as darau: makaronai, kepta duona,zirneliai,svogunas kepintas su sonine,ir grietine su majonezu,aisku cesnakas, pipiras,druska .nebijokit fantazuoti.bandziau ir agurka rauginta deti. na atrodo neblogai buvo, vyrui patyko.
Va čia labai gerai pasakei. Tikrai nereikia aklai pasitikėti knygomis.tutsi rašė:o dar geriau,kai gamini pajungus fantazija ir retkarciais zvilgteli i knyga
Radau keletą receptų žurnale, perrašysiu juos, bet už patiekalų kokybę neatsakau. pati nebandžiau nei vieno iš jų.
Makaronai su citrina ir melisomis:400g makaronų, 200ml grietinės, 200g atskiestos varškės, 4 valg. šaukštai citrinos sulčių, 10 citrininių melisų lapelių, 2 valg. šaukštai tarkuoto permezano, druskos. Išvirti makaronus, nukošti. Puode pakaitinti grietinę ir maišant po šaukštą dėti atskiestą varškę. Smarkiai maišant supilti citrinų sultis, pavirti, kad padažas taptų vientisas. Padažą užpilti ant makaronų. Keletą melisos lapelių atidėkite papuošimui, likusius supjaustykite siauromis juostelėmis ir atsargiai sumaišykite su mkaronais ir permezanu. Papuoškite likusiais lapeliais.
Paskutinį kartą redagavo Ligita 18 Lie 2007, 13:14, redaguota 1 kartą(us).