Naminis majonezas
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Naminis majonezas
2 tryniai
pusė šaukštelio garstyčių
1 valgomasis šaukštas cukraus
~ 150 ml aliejaus
1 citrinos sultys
druskos, pipirų
Visi produktai turi būti kambario temperatūros. Sudėti trynius, garstyčias ir cukrų į plakimo stiklinę, aliejų įpilti į ąsotėlį, kad būtų patogiau pilti. Trynius suplakti, tada po lašą pradėti pilti aliejų. Supylus maždaug pusę aliejaus kiekio, majonezas gerokai sutirštės, tada supilti citrinos sultis, vėl paplakti ir plona srovele supilti likusį aliejų. Pasūdyti, pagardinti pipirais.
2 tryniai
pusė šaukštelio garstyčių
1 valgomasis šaukštas cukraus
~ 150 ml aliejaus
1 citrinos sultys
druskos, pipirų
Visi produktai turi būti kambario temperatūros. Sudėti trynius, garstyčias ir cukrų į plakimo stiklinę, aliejų įpilti į ąsotėlį, kad būtų patogiau pilti. Trynius suplakti, tada po lašą pradėti pilti aliejų. Supylus maždaug pusę aliejaus kiekio, majonezas gerokai sutirštės, tada supilti citrinos sultis, vėl paplakti ir plona srovele supilti likusį aliejų. Pasūdyti, pagardinti pipirais.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Vaisinis majonezas
1 stiklinė majonezo be priedų
3 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
2 valgomieji šaukštai cukraus
žiupsnelis trinto muskato riešuto
1 valgomasis šaukštas apelsinų likerio
1 valgomasis šaukštas nutarkuoto apelsinų žievelės geltonojo sluoksnio
Cukrų ištirpinti apelsinų sultyse. Majonezą sumaišyti su apelsinų sultimis, įberti trinto muskato riešuto ir apelsinų žievelės, įpilti likerio ir viską sumaišyti.
1 stiklinė majonezo be priedų
3 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
2 valgomieji šaukštai cukraus
žiupsnelis trinto muskato riešuto
1 valgomasis šaukštas apelsinų likerio
1 valgomasis šaukštas nutarkuoto apelsinų žievelės geltonojo sluoksnio
Cukrų ištirpinti apelsinų sultyse. Majonezą sumaišyti su apelsinų sultimis, įberti trinto muskato riešuto ir apelsinų žievelės, įpilti likerio ir viską sumaišyti.