OBUOLIŲ PYRAGAI

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 12 Geg 2007, 16:32

tutsi rašė:
Hazel rašė:
tutsi rašė:VARŠKĖS IR OBUOLIŲ PYRAGAS
0.5kg varškės,
0.5kg obuolių,
150g cukraus(maždaug 6 šaukštai),
3 kiaušiniai,
2šaukštai džiūvėsėlių,
100g razinų

Hazel,ar kepei sita pyraga,miltu nereikia ir ar butini dziuveseliai :shock:
nekepiau :roll: o kodėl džiūvėsių nenori dėti?
kad neturiu namuose,o i parduotuve nueiti nera norinciu :merg2:
į gimtadienį važiuodama galėsi nusipirkti :wink:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 12 Geg 2007, 18:02

kur as vaziuoju,nera jokios pakeliui parduotuves :evil:

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 13 Geg 2007, 12:15

tutsi rašė:kur as vaziuoju,nera jokios pakeliui parduotuves :evil:
:merg2: tai kas ten per gudus miskas? :laugh:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 13 Geg 2007, 12:22

ten nuosavu namu rajonas,o ne gudus miskas.Pakrastys :evil:

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 13 Geg 2007, 12:24

tutsi rašė:ten nuosavu namu rajonas,o ne gudus miskas.Pakrastys :evil:
na jei jau taip sakai :roll: :lol:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 13 Geg 2007, 12:30

tarp kitko,ten ponu rajonas :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 13 Geg 2007, 12:31

tutsi rašė:tarp kitko,ten ponu rajonas :roll:
O tai ponams, ką, parduotuvių nereikiaPaveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 13 Geg 2007, 12:39

ten pristate tiek piliu,kad parduotuvej vietos neliko :laugh:

Vartotojo avataras
merope87
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1767
Užsiregistravo: 28 Sau 2007, 12:34
Pliusai: 99
Miestas: Vilnius

Standartinė merope87 » 14 Geg 2007, 10:12

OBUOLIŲ PYRAGAS:
6/7 obuoliai
6 kiaušiniai
1.5 stiklinės cukraus
2 stiklinės miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
cinamono

PARUOŠIMAS: kiaušinius suplakti su cukrumi, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir išsukti tirštą tešlą. Į ją supilti norimą kiekį obuolių grežinėlių. Tešlą krėsti į sviestu išteptą skardą, pabarstyti cinamonu. Kepti apie 1val. 200 laipsnių temp. Skanaus :)
Prikabinti failai
foto 002.jpg
foto 002.jpg (32.36 KiB) Peržiūrėta 3443 karus(ų)

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 14 Geg 2007, 10:47

pyragas-greitukas :wink:

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 15 Geg 2007, 17:47

Audziu minti penktadieni issikepti obuoliu pyraga :roll: jau seniai bevalgeme :merg2:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 15 Geg 2007, 17:54

skubek,kol obuoliu ne plPaveikslėlisasmasiniu yra

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 10 Bir 2007, 12:43

Obuolių ir varškės pyragas

Tešla
15 sausainių
2 valgomieji šaukštai cukraus
50 g sviesto arba margarino
Pirmajam įdaro sluoksniui
4 rūgštoki obuoliai
4 valgomieji šaukštai cukraus
1 valgomasis šaukštas cinamono
25 g sviesto arba margarino
Antrajam įdaro sluoksniui
1 pakelis (250 g) varškės
200 ml grietinėlės
2 valgomieji šaukštai cukraus
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
Papuošimui
150 ml grietinėlės
laimo vaisiaus arba citrinos

Sutrinkite sausainius ir ištirpinkite riebalus. Sumaišykite sutrintus sausainius, riebalus ir cukrų. Tešlą sudėkite į apvalią formą su išimamu dugnu.

Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis. Pakepinkite juos riebaluose kartu su cukrumi ir cinamonu, kol suminkštės. Sudėkite obuolius į formą su sausainių mase.

Suplakite grietinėlę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sudėkite varškę ir gerai išmaišykite. Supilkite masę ant obuolių ir padėkite šaltai.

Suplakite grietinėlę. Nuimkite formos kraštą ir papuoškite grietinėle pyrago viršų. Galite apipabarstyti tarkuota laimo vaisiaus ar citrinos žievele.
Prikabinti failai
applecheesecake.jpg
applecheesecake.jpg (10.42 KiB) Peržiūrėta 3414 karus(ų)

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 13 Bir 2007, 14:39

Pyragas su obuoliais

3,5 pakeli0 po 180 g sausainių,
200 g sviesto,
7 dideli tarkuoti obuoliai,
3 stiklinės obuolių sulčių,
1 stiklinė cukraus,
30 g želatinos.

Želatiną ištirpinti 1,5 stiklinės sulčių. Sviestą išsukti su cukrumi. Obuolius nulupti ir sutarkuoti stambia tarka. Į atvėsintą želatiną supilti likusias sultis. Viską labai gerai sumaišyti su sulaužytais sausainiais ir supilti į norimą formą. Palikti kol sustings.
Prikabinti failai
pyragas_su_obouliais.gif
pyragas_su_obouliais.gif (13.84 KiB) Peržiūrėta 3406 karus(ų)

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 14 Bir 2007, 07:51

Su savo receptėliu ( klaikiai skaniu ir paprastu, o svarbiausia, nekeptu) sukėlei tooookiaaaaaaa nostalgiją rugpjūčiui, kai sode šakos linksta nuo obuolių :roll:

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 17 Bir 2007, 13:18

Labai paprastas, bet labai skanus obuolinis pyragas
1 stiklinė miltų
1 stiklinė manų kruopų
1 stiklinė cukraus (padalinti pusiau į atskirus indelius)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
150 g sviesto
6-9 obuoliai
cinamono

Miltus, manų kruopas, pusę cukraus ir kepimo miltelius išmaišyti. Obuolius sutarkuoti burokine tarka.

Kepimo skardelę ištepti aliejumi ir užbarstyti mišinio, plonai dėti tarkuotų obuolių ir pabarstyti cinamonu. Toliau vėl - mišinys, obuoliai ir cinamonas, ir taip 3 ar 4 sluoksniai. Viršutinis sluoksnis - obuolių, ant jų užberti antrą pusę cukraus. Tada ištirpinti sviestą ir užpilti ant viršaus.
Kepti 180 C temperatūroje apie 50 min.

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 17 Bir 2007, 13:19

po truputi ruosiuosi obuoliu pyragu kepimo sezonui Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 17 Bir 2007, 13:19

[quote="Hazel"Labai paprastas, bet labai skanus obuolinis pyragas[/quote]

Esu kažkada kepusi. labai jau

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 17 Bir 2007, 13:26

Ramunė rašė:
Hazel rašė:Labai paprastas, bet labai skanus obuolinis pyragas
.
Esu kažkada kepusi. labai jau
neuzima daug darbo, nes nereikia daugybes indu plauti

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Standartinė Forelle » 17 Bir 2007, 13:28

Ar turit mėgstamiausią pyragą? Aš seniau dažnai kepdavau vis kitokius, bet vieną kartą trapų kai pabandžiau,

http://www.blogas.lt/forelle/215450/obu ... ragas.html

niekas jokių kitų net nenori :( ką bekepčiau, visada sako, anas vis tiek skenesnis.

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 17 Bir 2007, 13:29

man patinka su obuolias ir varske... :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 17 Bir 2007, 13:31

Hazel rašė:man patinka su obuolias ir varske... :roll:
Man taip pat: du viename, taip sakantPaveikslėlis

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 17 Bir 2007, 13:34

Ramunė rašė:
Hazel rašė:man patinka su obuolias ir varske... :roll:
Man taip pat: du viename, taip sakantPaveikslėlis
arba dar prisiminiau varskes ir ryziu apkepa :hubba: :hubba: irgi du viename Paveikslėlis skonis - fantastiskas tokiu apkepeliu :hubba:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 18 Bir 2007, 11:55

galima butu pasigaminti,bet ta karta be varskes gryzau :merg2:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 02 Rgp 2007, 08:09

AIRENE rašė:Labai paprastas, bet labai skanus obuolinis pyragas

1 stiklinė miltų
1 stiklinė manų kruopų
1 stiklinė cukraus (padalinti pusiau į atskirus indelius)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
150 g sviesto
6-9 obuoliai
cinamono

Miltus, manų kruopas, pusę cukraus ir kepimo miltelius išmaišyti. Obuolius sutarkuoti burokine tarka.

Kepimo skardelę ištepti aliejumi ir užbarstyti mišinio, plonai dėti tarkuotų obuolių ir pabarstyti cinamonu. Toliau vėl - mišinys, obuoliai ir cinamonas, ir taip 3 ar 4 sluoksniai. Viršutinis sluoksnis - obuolių, ant jų užberti antrą pusę cukraus. Tada ištirpinti sviestą ir užpilti ant viršaus.
Kepti 180 C temperatūroje apie 50 min.

Viskas gerai., o tešlą kur dėt? Noriu kept, gal parašysi? AčiūPaveikslėlis

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 02 Rgp 2007, 08:10

tutsi rašė:na nezinau,mano manimu labai daug ir miltu ir cukraus :roll: Siulau pjaustytus obuolius uzpilti mano siulyto biskvyto tesla :merg2: Pyragas bus liuksusinis.Isbandytas reikalas :wink:
Bandysiu ir šitą :lol:

Vartotojo avataras
vitele
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 4578
Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pliusai: 94
Miestas: Šiauliai

Standartinė vitele » 02 Rgp 2007, 08:59

Ramunė rašė:
AIRENE rašė:Labai paprastas, bet labai skanus obuolinis pyragas

1 stiklinė miltų
1 stiklinė manų kruopų
1 stiklinė cukraus (padalinti pusiau į atskirus indelius)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
150 g sviesto
6-9 obuoliai
cinamono

Miltus, manų kruopas, pusę cukraus ir kepimo miltelius išmaišyti. Obuolius sutarkuoti burokine tarka.

Kepimo skardelę ištepti aliejumi ir užbarstyti mišinio, plonai dėti tarkuotų obuolių ir pabarstyti cinamonu. Toliau vėl - mišinys, obuoliai ir cinamonas, ir taip 3 ar 4 sluoksniai. Viršutinis sluoksnis - obuolių, ant jų užberti antrą pusę cukraus. Tada ištirpinti sviestą ir užpilti ant viršaus.
Kepti 180 C temperatūroje apie 50 min.

Viskas gerai., o tešlą kur dėt? Noriu kept, gal parašysi? AčiūPaveikslėlis
Ramune , čia man rodos ta tešla ir yra miltų , manų kruopų mišinys . Jį pabarstai tada dedi obuolius ir taip sloksniuoji keletą kartų :D

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 02 Rgp 2007, 10:27

butent,cia nera teslos :wink:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 02 Rgp 2007, 10:29

Paveikslėlis tada gal aš palauksiu, kol kas nors parodys :oops:

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 02 Rgp 2007, 10:33

galesiu as isbandyti ir parodyti,tik obuoliu reikia parsivezti :luks:

Skelbti atsakymą