PADAŽAI
Moderatorius:Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Persiku padazas su vynu 50ml balto vyno,300ml naturaliu persiku sulciu,150gr cukraus,100ml vandens. Persiku sultis uzvirinti,ipilti cukraus sirupo,ismaisyti ir virti apie 20min.Baigiant ipilti vino.Atsaldyti uzdengtame inde.Padazas tinka su zele,keksais ir piragais.Vaikai mano su blynais meksta.Tik kad ten vynas padaze stengiuos daug neduoti
Raudono vyno padazas 200ml raudono vyno,25gr cukraus,125ml vandens,35grcitrinos zieveles,20gr bulviu krakmolo. I puoda suberti cukru,citrinos zievele,supilti vandeni,vyna ir viska pavirti 5-6 min.,kol istirps cukrus.Pastovei maisant supilti krakmola,atskiesta saltu vandeniu ir uzvirti.Su blinialiais super. SKANAUS
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai:17172
- Užsiregistravo:22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai:736
- Miestas:Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Padažas prie mėsos
Su obuoliais. Topinambų gumbus sutarkuojame stambia tarka, pakepiname svieste. Obuolio skilteles patroškiname kol suminkštės nedideliame kiekyje vandens, viską pertriname per sietelį. Viską sumaišome, išplakame mikseriu iki purumo, įpilame grietinėlės.
Topinambų ir obuolių dedame lygiomis dalimis, įpilame 200g grietinėlės.
Su obuoliais. Topinambų gumbus sutarkuojame stambia tarka, pakepiname svieste. Obuolio skilteles patroškiname kol suminkštės nedideliame kiekyje vandens, viską pertriname per sietelį. Viską sumaišome, išplakame mikseriu iki purumo, įpilame grietinėlės.
Topinambų ir obuolių dedame lygiomis dalimis, įpilame 200g grietinėlės.