patiekalai iš faršo
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
MĖSOS LIZDELIAI: turiu labai daug panasiu receptu, tai vienas is ju -
Faršą pasiruošiame kaip kotletams, suformuojame lizdelius, orkaitėje įkaitintoje iki 180 C kepame apie 15 min. Išimame iš orkaitės, į įdubimus mušame po mažesnį kiaušnį, pabarstom druska, pipirais ir vel i orkaitę kol iškeps kiaušinis.
Faršą pasiruošiame kaip kotletams, suformuojame lizdelius, orkaitėje įkaitintoje iki 180 C kepame apie 15 min. Išimame iš orkaitės, į įdubimus mušame po mažesnį kiaušnį, pabarstom druska, pipirais ir vel i orkaitę kol iškeps kiaušinis.
- Prikabinti failai
-
- af878654484a.jpg (34.97 KiB) Peržiūrėta 8042 karus(ų)
- nieko_nemoku
- Dalyvis
- Pranešimai: 105
- Užsiregistravo: 10 Geg 2008, 23:35
- Pliusai: 5
- Miestas: Alytus
Miela Nieko_nemoku, atsisuks ta galvelė į reikiamą pusę, kai pabandysi gaminti. Visko neįmanoma pagaminti, bet palaipsniui taip ir tobulėjam, viena iš kitos mokomės. Ir man viskas taip idealiai nepavyksta, vat, šimtalapio taip ir neišmokau padoriai gaminti, nesigauna man toks burnoje tirpstantis. Ir išvis saldumynus nelabai mėgstu gaminti... Vat mėsytė, silkutė, žuvikė, salotos - tai visai kas kita
janrri rašė:''CEPELINAI''
Reikia paruošto faršo ir bulvių košės.
Darome kaip cepelinus tik atvirkščiai, į vidų dedam bulvių košę ir kepame orkaitėj.Košės reikia nepagailėti, tuomet jie kepdami labai gražiai prasižioja.
na sitie "cepelinai" tikrai skanus, siandien kepiau labai patiko. tik va pries pradedant juos daryti buvo iskiles klausimas, reikia nusunkti bulves ar nereikia. tai puse padariau su nesunktom, o kita puse su sunktom bulvem
- Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Yra šitas receptas "kas kaip gaminama" štai čia forumas/viewtopic.php?t=7100&start=0
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Malta mėsa su daržovėmis
1 svogūno,2 cukinijos,
1 baklažano,1 valg. šaukšto saulėgrąžų aliejaus,
250 g maltos jautienos,250 g maltos kiaulienos,
850 g konservuotų pomidorų, supjaustytų gabaliukais,
po ½ arb. šaukštelio kapoto rozmarino ir raudonėlio,
100 ml grietinėlės,
druskos,maltų juodųjų pipirų.
Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Cukinijas nuplaukite, nusausinkite, apipjaustykite galus ir supjaustykite plonais griežinėliais. Baklažaną nuplaukite, apipjaustykite galus, perpjaukite išilgai per pusę ir supjaustykite nedidelėmis riekelėmis.
Didelėje keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir, pastoviai maišant, apkepinkite maltą mėsą, kad ji pakeistų spalvą. Į keptuvę suberkite svogūną ir lengvai apkepinkite. Suberkite cukinijas ir baklažanus, lengvai apkepinkite, supilkite konservuotus pomidorus su sultimis, 100 ml vandens, uždenkite dangčiu ir, periodiškai maišant, 15 minučių troškinkite.
Po to į mėsą su daržovėmis suberkite kapotus žalumynus ir supilkite grietinėlę. Padažą galima sutirštinti miltais ir vėl jį užvirinti. Pagardinkite druska ir pipirais.
1 svogūno,2 cukinijos,
1 baklažano,1 valg. šaukšto saulėgrąžų aliejaus,
250 g maltos jautienos,250 g maltos kiaulienos,
850 g konservuotų pomidorų, supjaustytų gabaliukais,
po ½ arb. šaukštelio kapoto rozmarino ir raudonėlio,
100 ml grietinėlės,
druskos,maltų juodųjų pipirų.
Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Cukinijas nuplaukite, nusausinkite, apipjaustykite galus ir supjaustykite plonais griežinėliais. Baklažaną nuplaukite, apipjaustykite galus, perpjaukite išilgai per pusę ir supjaustykite nedidelėmis riekelėmis.
Didelėje keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir, pastoviai maišant, apkepinkite maltą mėsą, kad ji pakeistų spalvą. Į keptuvę suberkite svogūną ir lengvai apkepinkite. Suberkite cukinijas ir baklažanus, lengvai apkepinkite, supilkite konservuotus pomidorus su sultimis, 100 ml vandens, uždenkite dangčiu ir, periodiškai maišant, 15 minučių troškinkite.
Po to į mėsą su daržovėmis suberkite kapotus žalumynus ir supilkite grietinėlę. Padažą galima sutirštinti miltais ir vėl jį užvirinti. Pagardinkite druska ir pipirais.