Patiekalai iš kondensuoto pieno
Moderatorius:Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Mano viena pažystama dirbo konditere, tai jie prieš naudodami žalius kiaušinius įvairiems kremams, juos merkdavo į dezinfekuojantį skystį tam tikram laikui, o po to sėkmingai naudodavo ir nieks jų gamintais pyragais neapsikrėsdavo salmonelioze. Tik aš nežinau, koks tas skystis buvo, ar chloro tirpalas ar dar koks kitas Ga;l kas nors žinote
Turiu tokį labai skanaus dalyko receptėlį, išmėginkit, nenusivilsite
Veneros uogos (braškės su varške)
250 g neriebios varškės
50 g kondensuoto pieno su cukrumi
250 g braškių
6 g vanilinio cukraus
mėtos šakelės papuošti
Varškę sumaišykite su kondensuotu pienu ir vaniliniu cukrumi į vientisą masę. Supjaustykite braškes. Ant stiklinės dugno dėkite varškės, paskui - braškių sluoksnį. Taip sluoksniuokite, kol stiklinė bus pilna.
Veneros uogos (braškės su varške)
250 g neriebios varškės
50 g kondensuoto pieno su cukrumi
250 g braškių
6 g vanilinio cukraus
mėtos šakelės papuošti
Varškę sumaišykite su kondensuotu pienu ir vaniliniu cukrumi į vientisą masę. Supjaustykite braškes. Ant stiklinės dugno dėkite varškės, paskui - braškių sluoksnį. Taip sluoksniuokite, kol stiklinė bus pilna.
- Prikabinti failai
-
- 1138804212.jpg (26.76KiB)Peržiūrėta 4891 karus(ų)
Tinginių „Skruzdėlynas“. Čia tas pavadinimas ir man tinka. Svarbu, kad greitai ir skanu.....Ir truputį kitoks, negu jau buvo įdėtas...
1 skardinė virto kondensuoto pieno (tinka ir Rududu)
100 g labai minkšto sviesto
~ 300 g nesūdytų krekerių „Žuvyčių“
Mikseriu išplakti kondensuotą pieną su sviestu. Į gautą masę suberti krekerius ir gerai išmaišyti. Kelias valandas laikyti kambario temperatūroje, kad krekeriai suminkštėtų (jei norisi greičiau, krekerius prieš maišant su kremu galima kuo nors sulaistyti). Suformuoti kaip tinginį arba suspausti į dubenėlį ir valandėlę palaikyti šaldytuve. Prieš patiekiant galima papuošti tarkuotu šokoladu.
P. S. visa esmė, kad nereikia laužyti sausainių – tiesiog viską sumaišei, šiek tiek palaukei ir skanėstas paruoštas.
1 skardinė virto kondensuoto pieno (tinka ir Rududu)
100 g labai minkšto sviesto
~ 300 g nesūdytų krekerių „Žuvyčių“
Mikseriu išplakti kondensuotą pieną su sviestu. Į gautą masę suberti krekerius ir gerai išmaišyti. Kelias valandas laikyti kambario temperatūroje, kad krekeriai suminkštėtų (jei norisi greičiau, krekerius prieš maišant su kremu galima kuo nors sulaistyti). Suformuoti kaip tinginį arba suspausti į dubenėlį ir valandėlę palaikyti šaldytuve. Prieš patiekiant galima papuošti tarkuotu šokoladu.
P. S. visa esmė, kad nereikia laužyti sausainių – tiesiog viską sumaišei, šiek tiek palaukei ir skanėstas paruoštas.
Paskutinį kartą redagavo silsta 29 Bir 2008, 17:12, redaguota 3 kartą(us).
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai:17172
- Užsiregistravo:22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai:736
- Miestas:Kėdainių raj.
- Susisiekti:
silsta rašė:Tinginių „Skruzdėlynas“. Čia tas pavadinimas ir man tinka. Svarbu, kad greitai ir skanu.....Ir truputį kitoks, negu jau buvo įdėtas...
1 skardinė virto kondensuoto pieno (tinka ir Rududu)
100 g labai minkšto sviesto
~ 300 g nesūdytų krekerių „Žuvyčių“
Mikseriu išplakti kondensuotą pieną su sviestu. Į gautą masę suberti krekerius ir gerai išmaišyti. Kelias valandas laikyti kambario temperatūroje, kad krekeriai suminkštėtų (jei norisi greičiau, krekerius prieš maišant su kremu galima kuo nors sulaistyti). Suformuoti kaip tinginį arba suspausti į dubenėlį ir valandėlę palaikyti šaldytuve. Prieš patiekiant galima papuošti tarkuotu šokoladu.
Kažkur jau rašei. Mamai nurašiau, tai dabar daro ir vis giriasi, kaip greitai ir skaniai Ir žentą pavaišina, nes tas dėl saldumynų galvą pametęs
P. S. visa esmė, kad nereikia laužyti sausainių – tiesiog viską sumaišei, šiek tiek palaukei ir skanėstas paruoštas
Re: Patiekalai iš kondensuoto pieno
Pats geriausiais patarimas: puode ištirpink sviestą ar margariną, supilk skardinę kond. pieno ir sudėk 4 pakelius sulaužytų sausainių, truputį pavirk ir iš šios masės formuok stačiakampio formos skanėstą, kurį vėliau padėk šaltai labai skanu ir paprastadimute rašė:turiu daug sviesto ir kondensuoto, ka pasiulytumete issikepti?
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai:17172
- Užsiregistravo:22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai:736
- Miestas:Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Re: Patiekalai iš kondensuoto pieno
O spiritus vini - KURHazel rašė:[ats geriausiais patarimas: puode ištirpink sviestą ar margariną, supilk skardinę kond. pieno ir sudėk 4 pakelius sulaužytų sausainių, truputį pavirk ir iš šios masės formuok stačiakampio formos skanėstą, kurį vėliau padėk šaltai labai skanu ir paprasta
Re: Patiekalai iš kondensuoto pieno
tu ryskiai ne ta recepta paskaitei receptas pirmame puslapyjeRamunė rašė:O spiritus vini - KURHazel rašė:[ats geriausiais patarimas: puode ištirpink sviestą ar margariną, supilk skardinę kond. pieno ir sudėk 4 pakelius sulaužytų sausainių, truputį pavirk ir iš šios masės formuok stačiakampio formos skanėstą, kurį vėliau padėk šaltai labai skanu ir paprasta