Patiekalai iš įvairių kopūstų
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
O va taip paruoštus kopūstus ir aš valgau Kaip Tutsi rašė, kai per rūgštūs būna, tada juos užpilu aliejum, įpjaustau svogūno ir dar cukraus šiek tiek įberiu. Man visai skanu.Forelle rašė:Aš irgi ilgai taip galvojau Bet dabar jau stebiuosi kaip raugintus kopūstus valgo Neseniai pirmą kartą išgirdau, kad kiti juos išplauna, pripila aliejaus ir svogūnų pripjausto. Kažkaip neskaniai skamba...Mille rašė:Kaip keista. O aš maniau, kad visi į raugintus kopūstus spanguoles deda
O jei kopūstai skanūs, tai jokiais priedai jų negardinu.
Tutsi, tai lygiai tas pats kopūstų rauginimas žiemai, tik mažesnis kiekis. Nededu jokių obuolių, jokių spanguolių - tik kopūstų sluoksnis, morka tarkuota, kmynų saujelė, druska cukrus, pamušam gerai, tada vėl sluoksnis kopūstų, vėl morkos, kmynų, cukraus, druskos ir taip beveik pilną kibiriuką suklostom. Ir viskas Paslėgti su akmenuku, padėti šiltai kol įrugs ir viskas. Skanaus
Jei turi ūpo, daryk Savi pasidaryti žymiai skanesni. Kątik skaičiau naują reklaminį MAXIMOS leidinį, tai rytoj per pusę pigiau bus YPAČ TYRAS ALYVUOGIŲ ALIEJUS ROMULO". Jau baigiu butelį, bėgsiu pirkti rytoj iš ryto kito. Taigi va, užpilsi biški ant savo raugintų kopūstukų to aliejaus - žiūrėk kad į liežuvį neįsikąstum
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Kopūstų pyragas
3 kiaušiniai,1 šaukštas cukraus pudros
0,5 šaukštelio druskos (mėgstantis sūriau - gali įdėti daugiau)
0,5 šaukštelio sodos, nugesintos actu
250 g majonezo (dalį galima pakeisti grietine arba kefyru)
0,5 stiklinės miltų
Įdarui:
300 g susmulkinto baltagūžio kopūsto
Į riebalais išteptą ir pabarstytą džiūvėsėliais formą sudedame kopūstą ir užpilam tešla.20-25 minutėms į orkaitę. Viskas.
3 kiaušiniai,1 šaukštas cukraus pudros
0,5 šaukštelio druskos (mėgstantis sūriau - gali įdėti daugiau)
0,5 šaukštelio sodos, nugesintos actu
250 g majonezo (dalį galima pakeisti grietine arba kefyru)
0,5 stiklinės miltų
Įdarui:
300 g susmulkinto baltagūžio kopūsto
Į riebalais išteptą ir pabarstytą džiūvėsėliais formą sudedame kopūstą ir užpilam tešla.20-25 minutėms į orkaitę. Viskas.