Silkė
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Re: Silkė
Gutis, paprastai ant aliejuko su svogunu ir morkom, druskos, pipiriuku, truputelis cukraus, biski rugsteles ir viskas, mum taip skaniausia
Su Meile - www.laurela.eu
Re: Silkė
Gutis, man ir skaniausa taip paprastai silke... cia dar nuo kuciu stalo foto
Su Meile - www.laurela.eu
Re: Silkė
nu as dar ir daug nemoku, bet nusipirkus fotgrafijos knygu ir bandau mokintis, bandau pati viska regauliuotis ir automatinio isvis nenaudoti
Su Meile - www.laurela.eu
Re: Silkė
MARINUOTA SILKE SU SALTALANKIAIS
1 sudyta silke,
2 morkos,
1 svogunas,
3 skilteles cesnako,
citrinos zieveles(0,5 citrinos),
0,5 stiklines saldytu saltalankiu,
2 lauro lapus,
4-5 juoduju pipiru grudelius
MARINATUI:
3v.s. aliejaus,
3 v.s.acto,
6 v.s. vandens,
0,5 a.s. cukraus,
0,5 a.s. druskos.
Is marinatui skirtu produktu isvirti marinata ir atvesinti.
Silke nuvalyti,isemus kaulus padaryti file.Supjauscius deti i puoda,deti pjaustytus siaudeliais svogunus,kubeliais pjaustytas sviezias morkas,plokstelemis pjaustytus cesnakus.Sukratyti saltalankius.Uzpilti atvesusi marinata ir palikti nakciai ar ilgiau.
1 sudyta silke,
2 morkos,
1 svogunas,
3 skilteles cesnako,
citrinos zieveles(0,5 citrinos),
0,5 stiklines saldytu saltalankiu,
2 lauro lapus,
4-5 juoduju pipiru grudelius
MARINATUI:
3v.s. aliejaus,
3 v.s.acto,
6 v.s. vandens,
0,5 a.s. cukraus,
0,5 a.s. druskos.
Is marinatui skirtu produktu isvirti marinata ir atvesinti.
Silke nuvalyti,isemus kaulus padaryti file.Supjauscius deti i puoda,deti pjaustytus siaudeliais svogunus,kubeliais pjaustytas sviezias morkas,plokstelemis pjaustytus cesnakus.Sukratyti saltalankius.Uzpilti atvesusi marinata ir palikti nakciai ar ilgiau.
- Prikabinti failai
-
- 23 (1).JPG (73.87 KiB) Peržiūrėta 9732 karus(ų)
-
- 23 (2).JPG (70.29 KiB) Peržiūrėta 9732 karus(ų)
TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI
Re: Silkė
Šita madam, tai vis mandrybių pateikia
Re: Silkė
Dar man klausimukas.... o saulegrazas irgi aliejuj pakepinti, ar sausai ir paskui sudeti prie pakepintu svoguniuku? (kazkur esu skaiciusi, kad saulegrazas sausai kepina, bet ten biski kitoks receptas buvo)