ŠIMTALAPIS
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- vasara
- Patyręs dalyvis
- Pranešimai: 463
- Užsiregistravo: 25 Spa 2007, 12:29
- Pliusai: 7
- Miestas: suvalkija
Re: ŠIMTALAPIS
na tik apačia truputį drėgnesnė(bet ten visas ir skonis )o tai ptai tikrai sausokas ,gal pertrumpai pakildžiau.Kiek laiko tu kildei,jau pagamintą?
- vasara
- Patyręs dalyvis
- Pranešimai: 463
- Užsiregistravo: 25 Spa 2007, 12:29
- Pliusai: 7
- Miestas: suvalkija
Re: ŠIMTALAPIS
ir nėra noro pakartoti?aš kai išbandžiau tai kalėdoms du per vieną dieną kepiau-lauktuvėms.
Re: ŠIMTALAPIS
Nu taip, tas šimtalapis toks skonio atžvilgiu nėra riebus, bet kai pasižiūri į sudėtį, tai ohoho.... Man reikia tokių privengti, ir taip gelbėjimosi ratas ant pilvo
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: ŠIMTALAPIS
Nereikalingus kg, mielai perimčiau. O tai kažko paskutiniu metu jau ir džinsai pradėjo smukt
- la major
- Gurmanas
- Pranešimai: 1905
- Užsiregistravo: 01 Bir 2008, 22:26
- Pliusai: 43
- Miestas: Vilnius/Mažeikiai
- Susisiekti:
Re: ŠIMTALAPIS
Man ta sviesto karamelė... nu tikrai labai riebi... Esu ragavusi šimtalapio, kuris buvo gardus, bet, manding, ragavau tik viršutinės dalies kąsnelį. O kieku buvau vaišinta tuo legendiniu šimtalapiu, tiek tos persunktos riebalo "karamelinės' apačios negalėjau suvalgyt... Nežinau, gal čia nuo meistriškumo gaminimo priklauso, ar kaip. Pvz, sluoksniuota tešla, nors ir sviestuota - neriebi, o šimtalapiai, kiek esu mačius-ragavus - visi šlapiu cukringu-sviestingu dugnu, kuris [man] tikrai nėra skanus...vasara rašė: būtent,jis nėra riebus nes tas sviestas kuris tepamas tarp lakštų-iš tirpsta ir išbėga į kepimo skardą kartu su išsilydžiusiu cukrumi,pasidaro tokia karamelė.Sviestas tepamas tam ,kad nesuliptų lapai.
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: ŠIMTALAPIS
na man jis nesigauna toks, kaip tu sakai..... man jis toks sausokas daugiau Gal as sviesto per mazai istepu
- la major
- Gurmanas
- Pranešimai: 1905
- Užsiregistravo: 01 Bir 2008, 22:26
- Pliusai: 43
- Miestas: Vilnius/Mažeikiai
- Susisiekti:
Re: ŠIMTALAPIS
na, jeigu sausokas, tada skanus.Tutsi rašė:na man jis nesigauna toks, kaip tu sakai..... man jis toks sausokas daugiau Gal as sviesto per mazai istepu
- la major
- Gurmanas
- Pranešimai: 1905
- Užsiregistravo: 01 Bir 2008, 22:26
- Pliusai: 43
- Miestas: Vilnius/Mažeikiai
- Susisiekti:
Re: ŠIMTALAPIS
Aš suvalgyčiau, galiu batoną sausą valgyt be užsigėrimo Štai mėsą, kai sausiau gaunasi, turiu užsigerti, o miltinius daitus - tik duokite
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: ŠIMTALAPIS
Draugė šakotį valgo užsipildama medaus. Net šleikštu burnoj pasidaro įsivaizdavus saldumą
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: ŠIMTALAPIS
Medumi ji kompensuoja šakočio sausumą. O man labiau patinka arbata užsigert
Re: ŠIMTALAPIS
Nu va taip ir būna. Blogai, jei stora, blogai, jei liesa....Forelle rašė:Nereikalingus kg, mielai perimčiau. O tai kažko paskutiniu metu jau ir džinsai pradėjo smukt
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: ŠIMTALAPIS
Idealių sunku rastŽivilė rašė:Nu va taip ir būna. Blogai, jei stora, blogai, jei liesa....Forelle rašė:Nereikalingus kg, mielai perimčiau. O tai kažko paskutiniu metu jau ir džinsai pradėjo smukt