ŠIMTALAPIS

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Vartotojo avataras
vasara
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Pranešimai: 463
Užsiregistravo: 25 Spa 2007, 12:29
Pliusai: 7
Miestas: suvalkija

Re: ŠIMTALAPIS

Standartinė vasara » 02 Sau 2010, 20:22

na tik apačia truputį drėgnesnė(bet ten visas ir skonis 038 )o tai ptai tikrai sausokas ,gal pertrumpai pakildžiau.Kiek laiko tu kildei,jau pagamintą?

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Re: ŠIMTALAPIS

Standartinė Tutsi » 02 Sau 2010, 20:48

dabar jau tikrai nepasakysiu..... labai senai tas buvo :roll:

Vartotojo avataras
vasara
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Pranešimai: 463
Užsiregistravo: 25 Spa 2007, 12:29
Pliusai: 7
Miestas: suvalkija

Re: ŠIMTALAPIS

Standartinė vasara » 02 Sau 2010, 21:30

:roll: ir nėra noro pakartoti?aš kai išbandžiau tai kalėdoms du per vieną dieną kepiau-lauktuvėms.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Re: ŠIMTALAPIS

Standartinė Tutsi » 02 Sau 2010, 23:10

buna noras pakartoti, tik vis laiko trukumas :roll:

Vartotojo avataras
Živilė
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1256
Užsiregistravo: 24 Rgs 2008, 19:07
Pliusai: 33
Miestas: Anykščiai

Re: ŠIMTALAPIS

Standartinė Živilė » 03 Sau 2010, 00:08

Nu taip, tas šimtalapis toks skonio atžvilgiu nėra riebus, bet kai pasižiūri į sudėtį, tai ohoho.... Man reikia tokių privengti, ir taip gelbėjimosi ratas ant pilvo :lol:

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: ŠIMTALAPIS

Standartinė Forelle » 03 Sau 2010, 00:34

Nereikalingus kg, mielai perimčiau. O tai kažko paskutiniu metu jau ir džinsai pradėjo smukt :?

Vartotojo avataras
la major
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1905
Užsiregistravo: 01 Bir 2008, 22:26
Pliusai: 43
Miestas: Vilnius/Mažeikiai
Susisiekti:

Re: ŠIMTALAPIS

Standartinė la major » 03 Sau 2010, 00:37

vasara rašė: būtent,jis nėra riebus 018 nes tas sviestas kuris tepamas tarp lakštų-iš tirpsta ir išbėga į kepimo skardą kartu su išsilydžiusiu cukrumi,pasidaro tokia karamelė.Sviestas tepamas tam ,kad nesuliptų lapai.
Man ta sviesto karamelė... nu tikrai labai riebi... Esu ragavusi šimtalapio, kuris buvo gardus, bet, manding, ragavau tik viršutinės dalies kąsnelį. O kieku buvau vaišinta tuo legendiniu šimtalapiu, tiek tos persunktos riebalo "karamelinės' apačios negalėjau suvalgyt... Nežinau, gal čia nuo meistriškumo gaminimo priklauso, ar kaip. Pvz, sluoksniuota tešla, nors ir sviestuota - neriebi, o šimtalapiai, kiek esu mačius-ragavus - visi šlapiu cukringu-sviestingu dugnu, kuris [man] tikrai nėra skanus...

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Re: ŠIMTALAPIS

Standartinė Tutsi » 03 Sau 2010, 01:06

na man jis nesigauna toks, kaip tu sakai..... man jis toks sausokas daugiau :? Gal as sviesto per mazai istepu :oops:

Vartotojo avataras
la major
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1905
Užsiregistravo: 01 Bir 2008, 22:26
Pliusai: 43
Miestas: Vilnius/Mažeikiai
Susisiekti:

Re: ŠIMTALAPIS

Standartinė la major » 03 Sau 2010, 01:09

Tutsi rašė:na man jis nesigauna toks, kaip tu sakai..... man jis toks sausokas daugiau :? Gal as sviesto per mazai istepu :oops:
na, jeigu sausokas, tada skanus. :)

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Re: ŠIMTALAPIS

Standartinė Tutsi » 03 Sau 2010, 01:27

tikrai sausokas... be uzsigerimo, daug nesuvalgysi :roll:

Vartotojo avataras
la major
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1905
Užsiregistravo: 01 Bir 2008, 22:26
Pliusai: 43
Miestas: Vilnius/Mažeikiai
Susisiekti:

Re: ŠIMTALAPIS

Standartinė la major » 03 Sau 2010, 02:24

Aš suvalgyčiau, galiu batoną sausą valgyt be užsigėrimo :) Štai mėsą, kai sausiau gaunasi, turiu užsigerti, o miltinius daitus - tik duokite :)

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: ŠIMTALAPIS

Standartinė Forelle » 03 Sau 2010, 11:19

Draugė šakotį valgo užsipildama medaus. Net šleikštu burnoj pasidaro įsivaizdavus saldumą

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Re: ŠIMTALAPIS

Standartinė Tutsi » 03 Sau 2010, 12:28

na joooooooooo..... idomiai cia :roll:

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: ŠIMTALAPIS

Standartinė Forelle » 03 Sau 2010, 12:58

Medumi ji kompensuoja šakočio sausumą. O man labiau patinka arbata užsigert

Vartotojo avataras
Živilė
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1256
Užsiregistravo: 24 Rgs 2008, 19:07
Pliusai: 33
Miestas: Anykščiai

Re: ŠIMTALAPIS

Standartinė Živilė » 03 Sau 2010, 15:17

Forelle rašė:Nereikalingus kg, mielai perimčiau. O tai kažko paskutiniu metu jau ir džinsai pradėjo smukt :?
Nu va taip ir būna. Blogai, jei stora, blogai, jei liesa.... :lol:

Vartotojo avataras
Forelle
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 11071
Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pliusai: 689
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: ŠIMTALAPIS

Standartinė Forelle » 03 Sau 2010, 17:25

Živilė rašė:
Forelle rašė:Nereikalingus kg, mielai perimčiau. O tai kažko paskutiniu metu jau ir džinsai pradėjo smukt :?
Nu va taip ir būna. Blogai, jei stora, blogai, jei liesa.... :lol:
Idealių sunku rast

Skelbti atsakymą