Troškiniai
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- nusivilus namu seimininke
- Naujokas
- Pranešimai: 16
- Užsiregistravo: 15 Vas 2007, 15:09
- Pliusai: 0
- Miestas: Vilnius
- Susisiekti:
Avienos, erienos čenachai tikraim gurmanui.
Savo čenachams naudoju aviena arba eriena (ji labai aromatinga). Aviena gali buti neriebi ir riebesnė, kas kaip mėgsta. Bent jau tikri čenachai turi buti iš šių mėsų.
Sloksniuojama apkepta mėsa su prieskoniais, barstoma juodais pipirais, svogūnai, morkos, bulvės.
Pilama vandens,kad apsemtų. Viskas šunta orkaitėje 200C apie 30-50 min. Reikia paragauti mėsytę po 30 min ar jau minkšta. Aromatas nepakartojamas. Liekant 5 min dedama ketčupo.
Umm, saldu, skanu. Galima valgyti su lavašu kas mėgsta stipriau:)
skanaus
Savo čenachams naudoju aviena arba eriena (ji labai aromatinga). Aviena gali buti neriebi ir riebesnė, kas kaip mėgsta. Bent jau tikri čenachai turi buti iš šių mėsų.
Sloksniuojama apkepta mėsa su prieskoniais, barstoma juodais pipirais, svogūnai, morkos, bulvės.
Pilama vandens,kad apsemtų. Viskas šunta orkaitėje 200C apie 30-50 min. Reikia paragauti mėsytę po 30 min ar jau minkšta. Aromatas nepakartojamas. Liekant 5 min dedama ketčupo.
Umm, saldu, skanu. Galima valgyti su lavašu kas mėgsta stipriau:)
skanaus
dziaukimes kiekviena diena!
Re: Troškiniai
Aviena troškinta piene
2 morkos,
1 šaknis pasternoko,
1 svogūnas,
3 skiltelės česnako,
800 g avienos,
2 šakelės rozmarino,
2 šaukštai aliejaus,
2 stiklinės pieno,
2 šaukšteliai miltų,
Druskos ir pipirų pagal skonį.
Morkas ir pasternoką nuskųskite, supjaustykite lazdelėmis. Svogūną aplupkite ir supjaustykite ketvirtadaliais. Aplupkite česnaką. Mėsą supjastykite ne mažais kubeliais.
Puode įkaitinkite alieju ir pakepinkite mėsą. Sudėkite morkas, pasternoką, svogūną ir česnaką. Pasūdykite ir papipirinkite. Viską maiįydamos kepinkite 6-8 minutes. Tada supilkite pašildytą pieną ir įdėkite rozmarino šakeles. Užvirkite ir troškinkite 40 min.
Miltus pakepinkite sausoje keptuvėje iki kol įgaus auksinė atspalvį.
Mėsą, morkas ir pasternoką išgriebkite ir sudėkite į molinius indelius. Indelius uždenkite ir palikite stovėti šiltai. Puode likusią masę pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su kepintais miltais. Pašildykite padažą, kol sutirštės. Gautu padažu užpilkite mėsa ir daržoves indeliuose. Puodelius su troškiniu sutatykite į įkaitintą iki 200 laipsnių C orkaitę ir dar 10 min. kaitinkite.
2 morkos,
1 šaknis pasternoko,
1 svogūnas,
3 skiltelės česnako,
800 g avienos,
2 šakelės rozmarino,
2 šaukštai aliejaus,
2 stiklinės pieno,
2 šaukšteliai miltų,
Druskos ir pipirų pagal skonį.
Morkas ir pasternoką nuskųskite, supjaustykite lazdelėmis. Svogūną aplupkite ir supjaustykite ketvirtadaliais. Aplupkite česnaką. Mėsą supjastykite ne mažais kubeliais.
Puode įkaitinkite alieju ir pakepinkite mėsą. Sudėkite morkas, pasternoką, svogūną ir česnaką. Pasūdykite ir papipirinkite. Viską maiįydamos kepinkite 6-8 minutes. Tada supilkite pašildytą pieną ir įdėkite rozmarino šakeles. Užvirkite ir troškinkite 40 min.
Miltus pakepinkite sausoje keptuvėje iki kol įgaus auksinė atspalvį.
Mėsą, morkas ir pasternoką išgriebkite ir sudėkite į molinius indelius. Indelius uždenkite ir palikite stovėti šiltai. Puode likusią masę pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su kepintais miltais. Pašildykite padažą, kol sutirštės. Gautu padažu užpilkite mėsa ir daržoves indeliuose. Puodelius su troškiniu sutatykite į įkaitintą iki 200 laipsnių C orkaitę ir dar 10 min. kaitinkite.
- Prikabinti failai
-
- IMGA0417m.jpg (230.46 KiB) Peržiūrėta 8914 karus(ų)
Re: Troškiniai
pritariu,juuurate.... labai jau viliojantis...
Re: Troškiniai
Ačiū Žinokit ne tik skaniai atrodo, bet ir labai skanu Rekomenduoju pabandyti
Re: Troškiniai
Saldžiarūgštis troškinys su jautiena
400 g jautienos,
200 g moliūgo,
50 g sviesto,
2 šaukštai pomodorų pastos,
1 svogūnas,
2 morkos,
500 ml vandens,
1 šaukštas kvietinių miltų,
100 g džiovintų slyvų,
40 g spanguolių,
3 gvazdikėliai,
1 šaukštas cukraus,
Pusę šaukštelio cinamono.
Kubeliais susmulkinkite mėsą ir pakepinkite svieste. Apibarstykite druska ir sudėkitę į troškintuvą. Moliūgą ir svogūną supjaustykite kubeliais ir atskirai pakepinkite. Morkas sutarkuokite ir taip pat pakepinkite. Morkas ir svogūnus sudėkite į troškintuvą, įdėkite pomidorų pastos ir supilkite vandenį. Troškinkite 40 min. Tada sudėkite moliūgus.
Pakepinkite miltus. Iš troškinio pasemkite truputi sultinio ir sumaišykite su miltais. Gautą padažą supilkite į troškintuvą. Į troškinį sudėkite slyvas ir troškinkite dar apie 30 min. Tada sudėkite spanguoles, gvazdikėlius, cukrų ir cinamoną. Troškinkite dar 10 minučių. Patiekite su ryžiais.
400 g jautienos,
200 g moliūgo,
50 g sviesto,
2 šaukštai pomodorų pastos,
1 svogūnas,
2 morkos,
500 ml vandens,
1 šaukštas kvietinių miltų,
100 g džiovintų slyvų,
40 g spanguolių,
3 gvazdikėliai,
1 šaukštas cukraus,
Pusę šaukštelio cinamono.
Kubeliais susmulkinkite mėsą ir pakepinkite svieste. Apibarstykite druska ir sudėkitę į troškintuvą. Moliūgą ir svogūną supjaustykite kubeliais ir atskirai pakepinkite. Morkas sutarkuokite ir taip pat pakepinkite. Morkas ir svogūnus sudėkite į troškintuvą, įdėkite pomidorų pastos ir supilkite vandenį. Troškinkite 40 min. Tada sudėkite moliūgus.
Pakepinkite miltus. Iš troškinio pasemkite truputi sultinio ir sumaišykite su miltais. Gautą padažą supilkite į troškintuvą. Į troškinį sudėkite slyvas ir troškinkite dar apie 30 min. Tada sudėkite spanguoles, gvazdikėlius, cukrų ir cinamoną. Troškinkite dar 10 minučių. Patiekite su ryžiais.
- Prikabinti failai
-
- IMGA0423M.jpg (97.13 KiB) Peržiūrėta 8539 karus(ų)