Gėrimas vaikų baliukui
„Drąsusis agurkėlis“
2 agurkai,
60 g cukraus,
600 ml vandens,
2-3 lapeliai baziliko,
120 ml citrinos sulčių.
Agurkus aplupkite ir išimkite sėklas. Supjaustykite agurką ir sudėkite į smulkintuvą. Taip pat į smulkintuvą sudėkite baziliko lapelius, cukrų ir supilkite citrinos sultis. Sutrinkite ir suplakite. Supilkite vandenį, išmaišykite ir 2-3 valandoms pastatykite į šaldytuvą. Po to perkoškite ir patiekite ąsotėlyje arba iš kart išpilstykite į stiklines.
vaiko balius
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Re: vaiko balius
- Prikabinti failai
-
- DSC_2549m.jpg (104.36 KiB) Peržiūrėta 5628 karus(ų)
Re: vaiko balius
Saldieji šikšnosparniai
200 g kokoso drožlių,
200 g maskarponės sūrio,
200 g kondensuoto pieno,
50 g sviesto,
150 g baltojo šokolado,
1 lavašas,
Aguonų.
Garų vonelėję ištirpinkite baltą šokoladą ir sviestą. Kai ištirps į šokoladą supilkite kambario temperatūros kondensuotą pieną, gerai išmaišykite ir supilkite kokoso drožles. Viską gersai išmaišykite ir 20 min. įdėkite į šaldytuvą. Į kokoso masė įmaišykite maskarponę ir gautą masę vėl padėkite į šaldytuvą 1 val.
Tuo metu iš lavašo iškirpkite šiksnosparnių sparnus, sudėkite ant kepimoskardos, lenvai papurškite aliejumi ir pabarstykite cinamonu. Padžiovinkite orkaitėje 60oC karštumo orkaitėje kol sukietės – apie 10 min.
Iš kokosų masės formuokite rutuliukus, apvoliokite juos aguonuose ir iš šonų įsmeikite sparnus. Akis padarykite iš šokolado ir saldaininių pabarstukų arba smulkių saldainiukų.
200 g kokoso drožlių,
200 g maskarponės sūrio,
200 g kondensuoto pieno,
50 g sviesto,
150 g baltojo šokolado,
1 lavašas,
Aguonų.
Garų vonelėję ištirpinkite baltą šokoladą ir sviestą. Kai ištirps į šokoladą supilkite kambario temperatūros kondensuotą pieną, gerai išmaišykite ir supilkite kokoso drožles. Viską gersai išmaišykite ir 20 min. įdėkite į šaldytuvą. Į kokoso masė įmaišykite maskarponę ir gautą masę vėl padėkite į šaldytuvą 1 val.
Tuo metu iš lavašo iškirpkite šiksnosparnių sparnus, sudėkite ant kepimoskardos, lenvai papurškite aliejumi ir pabarstykite cinamonu. Padžiovinkite orkaitėje 60oC karštumo orkaitėje kol sukietės – apie 10 min.
Iš kokosų masės formuokite rutuliukus, apvoliokite juos aguonuose ir iš šonų įsmeikite sparnus. Akis padarykite iš šokolado ir saldaininių pabarstukų arba smulkių saldainiukų.
- Prikabinti failai
-
- saldieji šikšnosparnai1m.jpg (124.21 KiB) Peržiūrėta 5461 karus(ų)
Re: vaiko balius
O bozenki , bet skanus
Re: vaiko balius
Vaikams tai labai labai patiko ir išvaizda ir skonis