Įvairūs pyragai II
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Rugiaveidė
- Fanatas
- Pranešimai: 797
- Užsiregistravo: 16 Geg 2010, 18:17
- Pliusai: 3
- Miestas: Alytus
Re: Įvairūs pyragai II
Aruna, sugundei su tuo varskes obuoliniu pyragu. Ar gerai iziuri, kad visgi nulupai obuoliu odeles?
Su Meile - www.laurela.eu
Re: Įvairūs pyragai II
Nulupau, ten paskui tiesiog graziai apkepe
Re: Įvairūs pyragai II
Savaitgaliui kepiau si morku pyraga. Isties nepaprastas, kaip ir recepte raso. Labai daug riesutu dedasi, o tas kremas virsuje mmmm... sakiau as ji ir tortam pertepti darysiu. Nefotkinau savojo, tai bet nuoroda pasidalinsiu. http://le-cooking.blogspot.ie/2013/11/n ... ragas.html
Su Meile - www.laurela.eu
Re: Įvairūs pyragai II
Tikrai skaniai atrodo! Jei dar miltu sumazinus, tai ir as galeciau pabandyti
Re: Įvairūs pyragai II
Tikrai geras receptukas
Re: Įvairūs pyragai II
Burokėlių pyragas
1 stiklinė tarkuotų burokėlių
1 stiklinė miltų
2 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
1 šaukštas vanilinio cukraus
1/3 stiklinės aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1/2 šaukštelio cinamono
1 šaukštelis tarkuotų imbierų
1 šaukštelis balzaminio acto
1 šaukštelis citrinų sulčių,
1 šaukštas tarkuotų citrinų žievelių
džiūvėsėlių
sviesto kepimo indui patepti
Glajui:
1 šaukštas apelsinų sulčių
1 šaukštelis burokėlių sulčių
Apie 200 g miltelinio cukraus
Kepimo indą patepkite sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Burokėlius sumaišykite su citrinų žievelėmis, imbierais, citrinų sultimis, balzaminiu actu ir aliejumi. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cinamonu ir įmaišykite į kiaušinių plakinį. Sudėkite burokėlių tyrę ir gerai išmaišykite. Tešlą sukrėskite į kepimo indą. Kepkite 190 oC orkaitėje 35–40 min. Pyragą truputį atvėsinkite ir užpilkite glajumi.
Apelsinų sultis sumaišykite su 150 g milteliniu cukrumi. 1 šaukštą glajaus atidėkite ir įpilkite į jį 1 šaukštelį burokėlių sulčių, dar įberkite truputį miltelinio cukraus. Rožiniu glajumi papuoškite šviesų glajų.
1 stiklinė tarkuotų burokėlių
1 stiklinė miltų
2 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
1 šaukštas vanilinio cukraus
1/3 stiklinės aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1/2 šaukštelio cinamono
1 šaukštelis tarkuotų imbierų
1 šaukštelis balzaminio acto
1 šaukštelis citrinų sulčių,
1 šaukštas tarkuotų citrinų žievelių
džiūvėsėlių
sviesto kepimo indui patepti
Glajui:
1 šaukštas apelsinų sulčių
1 šaukštelis burokėlių sulčių
Apie 200 g miltelinio cukraus
Kepimo indą patepkite sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Burokėlius sumaišykite su citrinų žievelėmis, imbierais, citrinų sultimis, balzaminiu actu ir aliejumi. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cinamonu ir įmaišykite į kiaušinių plakinį. Sudėkite burokėlių tyrę ir gerai išmaišykite. Tešlą sukrėskite į kepimo indą. Kepkite 190 oC orkaitėje 35–40 min. Pyragą truputį atvėsinkite ir užpilkite glajumi.
Apelsinų sultis sumaišykite su 150 g milteliniu cukrumi. 1 šaukštą glajaus atidėkite ir įpilkite į jį 1 šaukštelį burokėlių sulčių, dar įberkite truputį miltelinio cukraus. Rožiniu glajumi papuoškite šviesų glajų.
- Prikabinti failai
-
- DSC_7847m.jpg (66.91 KiB) Peržiūrėta 8761 karus(ų)
Re: Įvairūs pyragai II
Turetu buti idomus skonis, niekaip jo neisivaizduoju... Jauciu teks gamint, kad suprast, kas cia tokio
Re: Įvairūs pyragai II
Man atrodo,kad skanus turetu buti
TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI
Re: Įvairūs pyragai II
Labai skanus pyragas ir kaip sakė svečiai, jei nepasakyčiau, kad iš burokėlių net neįtartų. Tačiau, jei būčiau pasakius prieš ragaujant tai vienas būtų neragavęs, nes nemėgsta burokėlių