Įvairūs pyragai

Galite pasidalinti savo mėgstamais receptais, arba pasidomėti, kaip gaminamas Jus dominantis patiekalas.

Moderatorius: Tutsi

Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Užrakinta
Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Įvairūs pyragai

Standartinė Hazel » 16 Geg 2007, 18:51

Galėtume čia rašyti įvairių pyragų receptus Paveikslėlis kadangi forume yra temos tik apie varškės ir obuolių pyragus Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 16 Geg 2007, 18:59

MOČIUTĖS PYRAGAS Paveikslėlis
Tešlai: 250g miltų, 125g sviesto, 60g cukraus, kiaušinis, žiupsnelis druskos.
Įdarui: 400ml pieno, 60-70g manų kruopų, 3 kiaušinių baltymai, 100g cukraus, 5-7 prinokų persikai, malto cinamono ir maltų gvazdikėlių.


Sumaišyti miltus, minkštą sviestą, cukrų, išplaktą kiaušinį ir druską. Užminkyti tešlą ir pusvalandį palaikyti šaldytuve. Užvirinti pieną, po truputį maišant pilti manus ir išvirti košę. Ją atvėsinti. Baltymą išplakti su cukrumi, sumaišyti su koše ir paskaninti cinamonu ir gvazdikėliais. Tešlą plonai iškočioti ir iškloti skardoje, kad uždengtų dugną ir kraštus. Persikus supjaustyti plonomis skiltelėmis ir sudėti ant tešlos. Užpilti paruošta mase, kepti orkaitėje, kol pyrago viršus parusvės.
Paskutinį kartą redagavo Hazel 02 Bir 2007, 12:43, redaguota 1 kartą(us).

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 16 Geg 2007, 19:20

Trapios tešlos pyragas

Jums reikės:
pusantros stiklinės miltų,
2 trynių,
120-130g sviesto ar margarino,
100-150g cukraus,
šaukštelio kepimo miltelių,
vanilinio cukraus,
šaukšto tirštos grietinės.
Įdarui:
750g šaldytų slyvų ar kitų vaisių,
2 baltymų,
3 šaukštų cukraus pudros.

Atskirkite trynius nuo baltymų. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, sudėkite išlydytus riebalus, kitus tešlos ingredientus ir greitai ją užmaišykite. Puse tešlos išklokite kepimo formą, o likusią suvyniokite į polietileno plėvelę ir 45 min. įdėkite į šaldiklį. Slyvas supjaustykite perpus ir sudėkite ant tešlos perpjautąja puse į viršų. Ant jų sukrėskite suplaktus baltymus, sumaišytus su cukraus pudra. Iš šaldiklio išimtą tešlą sutarkuokite burokine trintuve ir suberkite ją ant baltymų. Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių ir kepkite, kol pyragas gražiai pageltonuos. Geriausia valgyti tą pačią dieną, nes kitą dieną jis suminkštės.

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 16 Geg 2007, 19:21

Persikinis pyragas su traškiu viršumi

Tešla:
200 g miltų
120 g margarino kepiniams
45 ml šalto vandens

Margariną su miltais sumaišome trupindamos tarp pirštų. Tada pilame vandenį ir suformuojame tešlą. 23-25 cm kepimo formą ištepame riebalais, tešlą iškočiojame ir išklojame formą.
Įdaras
6-8 vidutinio dydžio persikai (700 g)
150 ml grietinės
3 tryniai
200 g cukraus
30 g miltų (vienas didelis šaukštas su kaupu)

Traškiam viršui:
60 g sviesto ar margarino kepiniams
75 g miltų
60 g cukraus pudros
1/2 šaukštelio cinamono

Kepti 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 min.
Ant tešlos išdėlioti skiltelėmis supjaustytus nuluptus persikus. Tada paruošti masę užpilimui: grietinę, trynius, cukrų ir miltus išmaišyti į vientisą masę. Ją tolygiai užpilti ant persikų. Kepti orkaitėje 30 minučių. Tuo metu paruošti traškiam viršui masę: tarp pirštų trinti margariną, miltus ir cukraus pudrą kol pasidarys trupiniai, tada įberti cinamono. tuos trupinius užberti ant vidurio pyrago, kepti dar 15 min. (Jei labai ruduos, pridengti folija) Pyragas bus iškepęs, kai peilis įkištas į jo vidurį išlys nesuteptas. Pyragą aušinti 1 valandą ir tada valgyti.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 18 Geg 2007, 16:14

Kakavinis pyragas

Sviestas 200 g,
cukraus pagal skonį ( 1-stiklinė),
2 kiaušiniai ir 1 trynys,
2 - 3 šaukštai kakavos,
200 g grietinės,
miltai,
kepimo milteliai, van. cukrus.

Užpilas:
grietinėlės 200 g , pusė stiklinės cukraaus kaitiname , kol sutirštės, tada įpilame 1,5 šaukšto juodos kavos.


Užminkome tešlą, miltų dedame tiek, kad tešla būtų grietinės tirštumo. kepame apie 35 - 40 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Valgome šiltą su ledais ar užpilu.

Vartotojo avataras
merope87
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1767
Užsiregistravo: 28 Sau 2007, 12:34
Pliusai: 99
Miestas: Vilnius

Standartinė merope87 » 18 Geg 2007, 17:41

MORKŲ PYRAGAS
2 stiklinės morkų išspaudų
1,5 stiklinės cukraus
3 kiaušiniai
150 g margarino
šaukštas sodos
~3 stiklinės miltų

Morkas, cukrų ir kiaušinius sumaišyti, truputį palaikyti, kad cukrus ištirptų. Tada pilti miltus, ištirpintą margariną ir gesintą sodą. Tešla išmaišyti ir kepti apie 30 min.
Pati dažnai kepu šitą pyragą, skonis neprimena morkų :)
Paskutinį kartą redagavo merope87 18 Geg 2007, 18:11, redaguota 1 kartą(us).

Vartotojo avataras
merope87
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1767
Užsiregistravo: 28 Sau 2007, 12:34
Pliusai: 99
Miestas: Vilnius

Standartinė merope87 » 18 Geg 2007, 18:09

TRUPININIS PYRAGAS
3 kiaušiniai
150 g sviesto arba 200 g margarino
200 g cukraus
nubrauktas šaukštelis sodos
miltus dedu iš akies iki kol tešlą galima minkyti( apie 3 stiklinės išeina)
tirštos uogienės (man skaniausia buna su vyšnių arba aviečių ;)

Išplaku trynius su cukrumi, dedu tirpintą sviestą ar margariną, nugesintą sodą, išplaktus baltymus, miltus. Suminkau, padalinu į 2 dalis ir dedu kokiom 3 valandom į kamerą. Tada į riebalais išteptą skardą burokine tarka patarkuoju sluoksnį tešlos, dedu uogienę ir kitą sluoksnį tešlos. Kepti apie 40/50 min. Skanumėlis :luks:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 19 Geg 2007, 09:29

Nelabai kokybiškos nuotraukytės, bet bus gražesnių. tik pradėjau ieškoti.

Morkų ir porų pyragas

125 g sviesto,
4 įstrižai supjaustytų porų,
1 - 2 šaukštų cukraus,
450 g išilgai ketvirčiais supjaustytų morkų,
350 g sluoksniuotos tešlos,
1 suplakto kiaušinio,
1 mažos taurės sauso vyno.

Didelėje keptuvėje ( kurioje kepti nreikės ir orkaitėje) išlydyti dalį sviesto, sudėti porus ir kepti, kol pradės ruduoti. Tada išimti.Sudėti likusį sviestą, įmaišyti cukrų, sudėti morkas,ir kepti, kol pradės minkštėti, supilti vyną ir pavirinti porą minučių ir sudėti atgal porus. Pavirti apie 5 min.

tešlą iškočioti, , patepti plaktu kiaušiniu ir uždėti ant daržovių, paspausti žemyn palei keptuvės kraštu. Viduryje pradurti keletą skylučių, kad išeitų garas ir kepti orkaitėje 20 - 30 min.
Prikabinti failai
HPIM0338.jpg
HPIM0338.jpg (28.46 KiB) Peržiūrėta 9907 karus(ų)

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 19 Geg 2007, 09:35

Špinatų ir fetos pyragas

250 g špinatų,
370 g sluoksniuotos tešlos,
1 suplakto kiaušinio,
200g fetos,
tarkuoto muskato.

Špinatus nuplikyti, nuspausti ir ataušinti. Tešla iškloti skardą, patepti kiaušiniu, (tešlos kraštai turi siekti formos kraštus). Ltgiai išdėlioti špinatų lapus,ant viršaus patrupinti fetos sūrio, pabarstyti muskato, druskos, pipirų. Kepti prkaitėje apie 10 - 15 min.

Labai skanus ir greitas pyragas, jau bandytas. :luks:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 19 Geg 2007, 09:58

Morkų duona

2 stiklinės sutarkuotų morkų,
2 stiklinės kvietinių miltų,
2 kiaušiniai,
1/2 stiklinės cukraus,
nubrauktas šaukštas sodos,
2 šaukštai krapų,
druskos.

Viską kruppščiai išmaišyti, užminkyti tešlą. Sudėti į riebalais išteptą skardą ir kepti orkaitėje, kol apsktus.

Rudenį kepiau. Patiko, atsiras morkų - vėl kartosiu.
Prikabinti failai
HPIM0339.jpg
HPIM0339.jpg (25.8 KiB) Peržiūrėta 9899 karus(ų)

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 19 Geg 2007, 10:02

Morkų plokštainis

2 stiklines smulkiai sutarkuotų morkų sumaišyti su dviem stiklinėm cukraus ir palaukti,kol ištirps, įmušti 2 kiaušinius, įpilti 100 g lydyto sviesto ar margarino, 2 šaukštus grietinės, sumaišytos su šaukštu sodos ar kepimo miltelių. Įberti cinamono ar van. cukraus,Miltų pilti tiek, kad tešla būtų tiršta.
Skardą ištepti , pabarstyti džiūvėsiai,kepti apie pusvalandį.
Atvėsinti, perpjauti pusiau, sutepti obuolių koše ar kita kokia uogiene, pabarstyti cukraus pudra.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 19 Geg 2007, 10:05

Pyragas be miltų

Indelis kondensuoto pieno,
2 kiaušiniai,
0,5 šaukštelio geriamosios sodos,
sviesto formai tepti,
pagal skonį razinų, riešutų, aguonų, saulėgrąžų ar vaisių.

Viską gerai išmaišyti ir kepti 10 - 15 min.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 19 Geg 2007, 10:11

Pyragas su obuoliai ir sūriu

100 g margarino,
po pusę stiklinės cukraus, miltų,
3/4 šaukštelio kepimo miltelių,
1 kiaušinis ir trynys,
4 obuoliai,
150 g sūrio,
1 šauktelis cinamono.

Margariną išsukti su cukrumi, sudėti miltus, įmušti kiaušinį ir trynį, suberti kepimo miltelius. Suminkyti tešlą ir iškloti išteptą skardą. Obuolius nulupti, supjaustyuti plonomis riekelėmis, sudėti ant tešlos, ant viršaus sudėti sūrio riekeles, pabarstyti cinamonu, cukrumi. Kepti apie pusvalandį.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 19 Geg 2007, 10:19

Morkų pyragas

2 kaiušiniai,
140 g miltinio cukraus,
šaukštelis van. cukraus,
citrinos žievelė,
3 virtos morkos,
100 g biskvito trupinių,
80 g miltų,
3 šaukštai pieno,
1 šaukštelis kep. miltelių,
mėgstamo džemo.

Kiaušinių trynius su miltinius ir van. cukrumi išplakti iki baltumo, sudėti tarkuotą žievelę, kepimo miltelius, miltus, įmaišyti pieną, sudėti tarkuotas morkas. Pabaigoje - išplaktus baltymus. Tešlą supilti į išteptą sviestu ir trupiniais išbarstytą skardą. Kepti apie 30 - 40 min. Atvėsusį pyragą perpjauti pusiau ir sutepti džemu.
Prikabinti failai
HPIM0340.jpg
HPIM0340.jpg (29.6 KiB) Peržiūrėta 9884 karus(ų)

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 19 Geg 2007, 10:22

Pyragas su morkomis

300 g miltų,
175 g cukraus,
3 šaukštelaiia kep. miltelių,
2 šauštai cinamono,
200 g tarkuotų morkų,
100 g aliejaus,
4 kiaušiniai,
100 g smulkintų riešutų.

Miltus sumaišyti su cukrumi, kepimo milteliais ir cinamonu. Supilti aliejų, įmušti kiaušinius, gerai išmaišyti. Sudėti morkas ir vėl išmaišyti. Kepame apie 1 val. orkaitėje

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 19 Geg 2007, 12:59

Bulvių "pyragas" su morkomis

1,5 kg virtų bulvių košės,
200 g minkšto varškės sūrio,
3 - 4 apvirtos morkos,
2 kiaušiniai,
50 g miltų,
druskos, žalumynų, muskato.

Į bulvių košę įdėti sutrintą sūrį, 2 - 3 ritinėliais pajaustytas morkas, įmušti kiaušinius, suberti miltus ir prieskonius. Gerai išmaišyti, sukrėsti į riebalais išteptą skardą, išlyginti, pappuošti morkų ritinėliais ir kepti orkaitėje, kol pagels ( apie 35 min.) čia originalas.

Aš ant skardos dugno padedu rūkytų lašinukų juostelių.Dar ir į tešlą įmaišau rūkyto kumpio ar lašinukų, pakepintų su svogūnais.
Prikabinti failai
HPIM0338.jpg
HPIM0338.jpg (42.04 KiB) Peržiūrėta 9877 karus(ų)

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 19 Geg 2007, 15:46

Abrikosų plokštainis

Konservuotų abrikosų skardinė,
120 g sviesto,
70 g cukraus,
2 kiaušiniai,
180 g miltų,
2 šaukšteliai kepimo miltelių.

50 g sviesto iki purumo išsukti su cukrumi, įmušti kiaušinius, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Abrikosus nuvarvinti. Skardą ištepti sviestu, išbarstyti cukrumi ir sudėti skiltelėmis supjaustytus abrikosus. Supilti ant jų tešlą ir kepti orkaitėje apie 30 - 40 min.

Iš skysčio, likusio nuo abrikosų, išvirti sirupą. Valgant, apsipilti plokštainį.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 21 Geg 2007, 15:28

Pyragas su bananais

4 tryniai,
1 stiklinė cukraus,
200 g margarino,
4 bananai,
1 šaukštas sodos,
1 šaukštelis grietinės,
miltų.

Margariną ( sviestą) ištirpiname, sudedame trynius,, sumaišytus su cukrumi. Įberiame miltų, kad gautume tirštą masę. Tada įdedame sodą, nugesintą grietinėje, sutrintus šakute bananus. Viską gerai išmaišome ir kepame apie 45 min.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 21 Geg 2007, 15:30

Tą patį receptą buvau pakeitusi : nedėjau bananų į tešlą, o apkepiau tešlą ( apie 25 min), tada apdėjau bananų griežinėliais ir apipyliau plaktais baltymais. Šis variantas man labiau patikoPaveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 21 Geg 2007, 17:47

Tortas “Skruzdėlynas”

4 – 5 kiaušiniai;
5 šaukštai grietinės;
truputis druskos;
miltų tiek, kiek reikia tešlai (apie 4 stiklines);
pusė kilogramo riebalų virimui (gali būti kiaulienos taukai ar aliejus).
Sirupui:
1 stiklinė medaus;
1 stiklinė cukraus;
2 šaukštai vandens;
30 g sviesto;
1 šaukštas grietinės.


Iš visų produktų gerai išminkome tešlą. Ją išmušame. Plonai iškočiojame (miltų ant lentos neberiame, o ją ištepame aliejumi, kad tešla nepriliptų). Supjaustome keturkampiais, maždaug 3 –4 centimetrų ilgio gabalėliais. Verdame riebaluose, kol pasidarys gelsvi. Gabalėliams sujungti paruošiame sirupą. Iš nurodytų produktų verdame sirupą, kol, įlašinus jo lašą į šaltą vandenį, neišsileis. Sirupe pamirkome išvirtus tešlos gabalėlius, sudedame kalnu į plokščią lėkštę. Viršų papuošiame razinomis, riešutais ar susmulkintais džiovintais vaisiais.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 22 Geg 2007, 18:47

Bananų apkepas

1 kg bananų,
100 g sviesto,
100 g cukraus,
2 kiaušiniai,
1 šaukštas citrinos sulčių,
200 g maltų džiūvėsėlių,
400 g ananasų sulčių,
sviesto formai ištepti.

Sviestą ištrinti su puse cukraus ir tryniais, sudėti trintus bananus, citrinų sultis ir išplakti. maišant supilti ananasų sultis ir džiūvėsėlius, įmaišyti plaktus baltymus. Sudėti į skardą ir kepti 30 - 40 min. valgom karštą su raudonu vynu.

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 27 Geg 2007, 13:18

Lašišų pyragas

800 mielinės tešlos,
Įdarui:
250 g lašišų konservų,
3-4 bulvės,
2 svogūnai,
300 g kopūstų,
2 v š sviesto,
Pipirai, druska, prieskoniai


Įdarui nuvalykite bulves ir supjaustykite juostelėmis, svogūnus – žiedais, kopūstus susmulkinkite, viską patroškinkite. Lašišos konservus susmulkinkite. Skardą ištepkite sviestu ir patieskite pusę tešlos. Ant jos sudėkite sluoksniais: bulves, žuvies konservus, svogūnus ir kopūstus. Užpilkite sviestu, pagardinkite druska, pipirais, uždenkite kita puse tešlos ir užsukite kraštelius (kaip koldūnus ar čeburekus). Pyrago viduryje padarykite nedidelę skylutę ir palaikykite apie pusvalandį. Kepkite įkaitintoje orkaitėje.

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 27 Geg 2007, 15:59

Pyragas su grybais

Tešlai :

po 200 g grietinės ir majonezo,
2 kiaušiniai,
1,5 stiklinės miltų,
1 šaukštelis kepimo miltelių.

Užmaišyti tešlą, ji turi būti skystoka. Pusę tešlos pilti į skatdą. Ant jos burokine tarka užtarkuoti 4 virtas bulves, pabarstyti bulvių prieskoniais, ant bulvių dėti smulkiai pajaustytų (virtų) grybų ir csvogūnų sluoksnį, paskanintą druska ir pipirais. Viršutinis sluoksnis - iš likusios tešlos. Kepti apie 1 val.

Vietoj grybų galima naudoti apkeptą faršą, vištienos likučius, daržovių mišinius, žuvies konservus... Čia - universalas Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 27 Geg 2007, 20:48

geras :luks:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 27 Geg 2007, 21:28

tutsi rašė:geras :luks:
Išbandytas reikalas. Tik su konservais - nebandžiau,Kažkodėl atrodo, kad nekas busPaveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 28 Geg 2007, 10:05

kol nepabandysi,nesuzinosi :roll:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 28 Geg 2007, 13:01

Sutinku, bet gal šį sykį nebandysiu, darbo bus gaila Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 28 Geg 2007, 17:14

Ramunė rašė:Sutinku, bet gal šį sykį nebandysiu, darbo bus gaila Paveikslėlis
Tutsi gales meginti Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tutsi
Site Admin
Pranešimai: 35795
Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pliusai: 794
Miestas: Aukštaitijoje

Standartinė Tutsi » 28 Geg 2007, 17:21

o kas mane paskyre atpirkimo oziu Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Hazel
Virtuozas
Virtuozas
Pranešimai: 2086
Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pliusai: 0

Standartinė Hazel » 28 Geg 2007, 17:25

tutsi rašė:o kas mane paskyre atpirkimo oziu Paveikslėlis
"atpirkimo ozys"-netinkama fraze :roll:
labiau tiktu-"degustuotoja" :wink: Paveikslėlis

Užrakinta