DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 21 Sau 2018, 19:51    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dėmesio!


ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !



Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 591 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 02 Rgs 2009, 17:55 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 26 Kov 2007, 22:10
Pranešimai: 885
Pliusai: 123
Šaunuolė :luks: Labai skaniai atrodo. Vištieną su cukinijom ir sūrio padažu išbandžiau. Labai patiko :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 02 Rgs 2009, 22:49 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 01 Bir 2008, 22:26
Pranešimai: 1905
Miestas: Vilnius/Mažeikiai
Pliusai: 43
Oi, kaip faina, kad receptukas pravertė :) Man irgi labai skani ta vištiena, padažas gardus :)

_________________
Paveikslėlis
www.laima.eu


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 03 Rgs 2009, 12:11 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 26 Rgp 2009, 10:43
Pranešimai: 195
Miestas: Vilnius
Pliusai: 1
Dar vienas musakos receptelis.

Graikiškas baklažanų apkepas "Musaka"

Reikes:

3 baklazanu;
300g jautienos farso;
300g kiaulienos farso;
300-400g fermentinio surio;
3-4pomidoru;
prieskoniu (raudonosios paprikos ,baziliko arba jei nera tiks ir vegeta)

Baklazanus supjaustom 1cm storio riekem ir apibarstom druska,paliekam
kokiam pusvalandziui,kad issiskirtu karcios sultys.Tada nuplaunam ir
kiekviena apkepam keptuveje,kad truputi suminkstetu (aliejuje).
Paruosiam farsa,sumaisom,idedam prieskoniu,galima 1 kiausini.
Tada imame skarda ir dedame sluoksniais:baklazanai,plonai isplotas
farsas,pjaustyti riekelem pomidorai ir fermentinis
suris(tarkuotas).Dedasi keli
sluoksniai:baklazanai,farsas,pomidorai,suris.Virsuje turi buti
suris.Nereikia nieko pilti i skarda.
Ir i orkaite.Kepa apie 20-30 min,na kol graziai issileidzia suris.

_________________
###The show must go on !!!###


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 03 Rgs 2009, 17:29 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Tikrai apkepas. Bet baziliko geriau vegeta ne keisti.Aišku jeigu ypatingos meilės prieskoniams nejauti-tada aišku galima. bet bazilikas ir pomidoras - labai geras derinys. rekomenduoju naudoti baziliką, druskos, česnako, pipirų arba dar geriau, čili pipiriuko gabaliukus ;)

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 03 Rgs 2009, 17:35 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
Pranešimai: 4445
Miestas: Kaunas
Pliusai: 25
vegeta isviso yra "dermo"...nu cia mano nuomone

_________________
http://blog.mezgalai.lt/


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 03 Rgs 2009, 17:38 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 21 Lap 2007, 22:45
Pranešimai: 7378
Miestas: Alytus
Pliusai: 924
viena kart pigioj vegetoj kirmele sudziuvusia radau 078 nuo tada perku tik gera universalu misini

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 04 Rgs 2009, 01:22 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pranešimai: 4668
Miestas: Marburg
Pliusai: 56
Forelle rašė:
Šiaip logiškai mąstant, kadangi cukinijos yra beskonės, tai virmas acte joms suteiks skonį. Bet tai ar ne skaniau ir sveikiau būtų buvę kur nors kitur pavirti?

Man tos žalios agurkų formos cukinijos kaip ir turi skonį :roll:
Labai patinka pakepinti faršą su čili,kitais prieskoniais ir svogūnu,tada troškinti su riekutėm pjaustytu baklažanu,cukinija,paprika ir apvirtais ryžiais,paskaninti grietinėlėj išmaišyta pomidorų pasta :valg:

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 04 Rgs 2009, 08:25 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 26 Rgp 2009, 10:43
Pranešimai: 195
Miestas: Vilnius
Pliusai: 1
pyp rašė:
vegeta isviso yra "dermo"...nu cia mano nuomone

Jus teisi. Sis receptas pas mane dar is senu laiku, kai apie vegeta dar nieko nezinojome.
Dabar vien paskaicius pvz: http://beta.sveikasvaikas.lt/spring/pro ... ution=e4s1
ima siurpas. Nenaudokite vegetos. Beje reikia atsargiai naudoti ir universalius prieskonius.

_________________
###The show must go on !!!###


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 04 Rgs 2009, 13:21 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
Pranešimai: 4445
Miestas: Kaunas
Pliusai: 25
isviso tuos sultiniu kubelius, sriubas is pakeliu, prieskoniu misinius reikia atidziai nagrineti, nes visibeveik privaryti natrio gliutomato....geriausia pirkt sveiko maisto pardose tokius dalykus, brangiau, bet gi pats valgai, ne priesui gamini :roll:

_________________
http://blog.mezgalai.lt/


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 04 Rgs 2009, 13:23 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 26 Kov 2007, 22:10
Pranešimai: 885
Pliusai: 123
Neseniai atsirado Saudos prieskonių mišiniai be natrio glutamato. Maximoj perku ir Norfoj mačiau.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 04 Rgs 2009, 13:26 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
Pranešimai: 4445
Miestas: Kaunas
Pliusai: 25
Tina rašė:
Neseniai atsirado Saudos prieskonių mišiniai be natrio glutamato. Maximoj perku ir Norfoj mačiau.

o...turesiu omeny :wink:

_________________
http://blog.mezgalai.lt/


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 04 Rgs 2009, 13:29 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
jau geras pusmetis jie yra :wink:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 07 Spa 2009, 10:10 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 25 Spa 2007, 10:14
Pranešimai: 150
Sveiki! turiu moliuga.noriu pasidaryt moliugu gnocci pagal Forelle. bet niekur nerandu kaip pasigamint moliugu tyre.gal kas pades?aciu


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 07 Spa 2009, 10:28 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
http://forellesreceptai.lt/moliugu-piure


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 07 Spa 2009, 11:21 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 21 Lap 2007, 22:45
Pranešimai: 7378
Miestas: Alytus
Pliusai: 924
nors as turiu receptu su moliugais, nesu nieko dariusi jau dauuuk metu :roll: gal kada reiktu koki moliugele prigriebt, bet beda, kad danijoj moliugu gali nusipirkt pas turkus, bet toli vaziuot, o seip pardose tik pries helouvyna buna

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 07 Spa 2009, 11:24 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
Pranešimai: 4445
Miestas: Kaunas
Pliusai: 25
as uzvakar is viso moliugo prisidariau klecliuku ir prisisaldziau kruva...turiu dar viena moliuga, tai ji paskirsiu sriuboms ir ekspermentams

_________________
http://blog.mezgalai.lt/


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 07 Spa 2009, 11:35 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Pas mane namie dešimties kilogramų moliūgas. Bijau jau net pjaut, lauksiu kada konferencija baigsis, turėsiu daugiau laiko, o tada ir prasidės moliūgų dienos :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 07 Spa 2009, 11:43 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 21 Lap 2007, 22:45
Pranešimai: 7378
Miestas: Alytus
Pliusai: 924
Forelle rašė:
Pas mane namie dešimties kilogramų moliūgas. Bijau jau net pjaut, lauksiu kada konferencija baigsis, turėsiu daugiau laiko, o tada ir prasidės moliūgų dienos :)

man tik sekliu parink keleta, gal ne tik moliugas isdyks bet ir leliukas koks :wink: sakysiu visiems, kad vaikai ne is kopustu lapu o is moliugu :lol: :lol: :lol:

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 07 Spa 2009, 12:15 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
sinsan rašė:
Forelle rašė:
Pas mane namie dešimties kilogramų moliūgas. Bijau jau net pjaut, lauksiu kada konferencija baigsis, turėsiu daugiau laiko, o tada ir prasidės moliūgų dienos :)

man tik sekliu parink keleta, gal ne tik moliugas isdyks bet ir leliukas koks :wink: sakysiu visiems, kad vaikai ne is kopustu lapu o is moliugu :lol: :lol: :lol:


Tikiuosi, kad tam moliūge ne kelios sėklos, o viena ir su leliuku :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 11 Spa 2009, 20:35 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 24 Rgs 2008, 19:07
Pranešimai: 1256
Miestas: Anykščiai
Pliusai: 33
Įkeliu cukinijų apkepo receptuką. Iš Sonatinos lobynų (ji traukė receptą iš taste.com.au), kitiems bandžiusiems irgi pavyko ir patiko, bent komentaruose taip rašė.
Taigi,


Cukinijų apkepas

500 g cukinijos
1 vidutinio dydžio svogūnas
130 g kumpio su lašinukais
75 g tarkuoto fermentinio sūrio
110 g (3/4 puodelio) miltų
1 a. š. kepimo miltelių
druskos, pipirų
4 kiaušiniai
80 ml (1/3 puodelio) aliejaus

Įkaitinti keptuvę ir apkepinti smulkiai supjaustytus svogūnus bei nedideliais kubeliais supjaustytą kumpį, kol svogūnai suminkštės, apie 5 – 6 min.
Cukinijas smulkiai sutarkuoti ir nuspausti susidariusį skystį. Sumaišyti praaušusius svogūnus su kumpiu, cukinijas, sūrį, miltus, kepimo miltelius, druską bei pipirus. Kiaušinius sumaišyti su aliejumi ir įmaišyti į apkepo masę.
Supilti paruoštą tešlą į kepimo popieriumi išklotą 20 x 30 cm dydžio formą. Kepti iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 45 min., kol gražiai parus ir palietus bus standus. Leisti praaušti formoje 5 min. prieš pjaustant.

Paveikslėlis

Aš vietoj kumpio dėjau tarkuotą morką, kurią apkepinau kartu su svogūnu. Ir kiaušinių dėjau tik 2, tai tada dar kokį šaukštą krakmolo ir viskas buvo labai OK. Tikrai labai skanus, sakyčiau, užkandis :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 11 Spa 2009, 21:11 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 21 Lap 2007, 22:45
Pranešimai: 7378
Miestas: Alytus
Pliusai: 924
labai grazus pyragas :wink:

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 11 Spa 2009, 21:20 
Atsijungęs
Naujokas

Užsiregistravo: 22 Geg 2009, 19:17
Pranešimai: 37
Labai patiko vaizdelis ir sudėtis! Tik likau nesupratusi, kodėl kai dėjai mažiau kiaušinių plius dėjai krakmolo? man rodos tešla turėtų būti sausesnė, nes mažiau kiaušinių ir dar sausesnė, nes įdėjai krakmolo.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 11 Spa 2009, 21:58 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Labai gražiai atrodo apkepėlis :!: Beje, aš iš tos svetainės irgi panašų kepiau (greit pasirodys ir receptas, ir nuotraukos kurių dar nesusikėliau :oops: ), tai sudėtis panaši, tik nėra lašinukų, o vietoj jų morkos, kaip kad ir dėjai :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 12 Spa 2009, 00:39 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pranešimai: 4668
Miestas: Marburg
Pliusai: 56
Živile,ar darai daugiau iš geltonųjų cukinijų,ar tinka ir tos žaliosios?Iki šiol žaliąsias naudojau tik užkepėlėm ar troškiniams ir būtinai prie mėsos! :roll:

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 12 Spa 2009, 08:49 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 08 Rgs 2009, 08:52
Pranešimai: 1266
Miestas: Kupiskis - Kaunas
Pliusai: 10
tikrai apetitingas apkepukas,bet as visvien mesos deciau,nes be mesos niekas nevalgytu isskyrus mane,tad tenka taikytis prie daugumos :)

_________________
http://jurgita-drugelioistorijos.blogspot.com/

Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 12 Spa 2009, 16:09 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 24 Rgs 2008, 19:07
Pranešimai: 1256
Miestas: Anykščiai
Pliusai: 33
Krakmolo dėjau, kad neiškystų mano apkepas, nors jeigu nenorit nedėkit, darykit kaip priklauso, čia aš bais sutaupyt užsinorėjau :lol:

Šiaip pas mane cukinija žalia buvo, nes kitokios neturim, bet girdėjau geltonos net skanesnės. Nors man gerai ir žalia, visada sueina :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 13 Spa 2009, 17:02 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Geltonos švelnesnio skonio, tikrai skanios, bet nebrokiju ir žalių.

Sulyginau savąjį receptą ir tavąjį, tai pas mane tik šaukštasm miltų dedasi, o visi kiekiai daugmaž panašūs tai nieks neišskysta. Palauki kol pravėsta, tada supjaustai ir gali valgyti rankoje laikydamas (kaip kad mažoji daro).


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 14 Spa 2009, 18:29 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Iš to pačio šaltinio, panašus receptas kaip ir pas Živilę. Skirtumas tik tas, kad čia fritata, o ten jau man daugiau kaip pyragas atrodo, su tiek miltų :) Vyrui irgi darau panašiai, tik vietoj daržovių dedu dešrelių, kumpio ir pan.

Morkų, cukinijų ir pastarnokų fritata

Paveikslėlis

2 š. aliejaus;
1/2 puodelio tarkuotos cukinijos;
1/2 puodelio tarkuotos morkos;
1/2 puodelio tarkuoto pastarnoko;
pluoštelis plačialapių petražolių, smulkiai supaustytų;
3 dideli kiaušiniai,
1/3 puodeliai tarkuoto fermentinio sūrio;
1 š. miltų.
Įkaitintame aliejuje apkepti tarkuotas morkas, cukinijas ir pastarnokus, kol suminkštės (apie 4-5 minutes). Atvėsinti. Kiaušinius išplakti, sumaišyti su tarkuotu sūriu, apkeptomis daržovėmis, miltais ir petražolėmis. Masę supilti į sviestu ar aliejumi pateptą kepimo formą ir kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 12 minučių. Iškepusią išimti, kelias minutes plaukt, kol pravės ir supjaustyti gabaliukais.

Paveikslėlis

Kad tikrai skanu įrodo ir nekantriosios dukrytės rankelė nepasitenkinusi tik vienu gabaliuku ir įsibrovusi į fotosesiją

Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 14 Spa 2009, 18:32 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
skaniai atrodo :luks:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 14 Spa 2009, 18:34 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Ačiū, skanu ir buvo


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 591 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Kitas

Reklama




Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO