DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 25 Bir 2018, 14:30    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dėmesio!


ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !



Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 591 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 14 Spa 2009, 18:36 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 24 Rgs 2008, 19:07
Pranešimai: 1256
Miestas: Anykščiai
Pliusai: 33
Labai apetitiškai atrodo!! :D :D :D Gaila, pas mus jau cukinijos baigiasi, labai nebedaug liko. Tiesa, dar moliūgėlį turim. Kaži jis čia tiktų? Man rods, turėtų neblogai įsipaišyt į kompaniją morkai :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 14 Spa 2009, 20:30 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Manau moliūgas puikiai tiktų. Aš irgi žadu su juo išbandyti


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 19 Spa 2009, 18:06 
Atsijungęs
Naujokas

Užsiregistravo: 22 Geg 2009, 19:17
Pranešimai: 37
Jau tuoj iškeps mano morkų, cukinijų ir pastarnokų fritata. Pirmą kart naudojau pastarnokus, nedidelį nusipirkau, bet kažko labai sausas buvo. O ką reiškia fritata?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 19 Spa 2009, 18:16 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 29 Geg 2007, 23:22
Pranešimai: 2235
Miestas: svetimas kraštas
Pliusai: 41
Esis rašė:
Jau tuoj iškeps mano morkų, cukinijų ir pastarnokų fritata. Pirmą kart naudojau pastarnokus, nedidelį nusipirkau, bet kažko labai sausas buvo. O ką reiškia fritata?


Fritata kartai ne Itališkas omletas???


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 19 Spa 2009, 18:17 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
man atrodo irgi, kad tai omletas :roll:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 19 Spa 2009, 18:38 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Taip, itališkas omletas su priedais, paprastai pabaigiama kepti orkaitėje.
Pastarnokai nėra labai sausi, panašūs į petražolių šaknis (aišku, tik ne skoniu)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 19 Spa 2009, 19:42 
Atsijungęs
Naujokas

Užsiregistravo: 22 Geg 2009, 19:17
Pranešimai: 37
Taip gavosi man, norėjau pasirodyti receptas buvo tik ką prieš vieną puslapį, ištrinsiu foto, jei labai jau dubliuojasi patiekalai. Šiaip nenupyliau skysčio, kai troškinau daržoves - ateitį nupylinėsiu (troškinti pradėjau aliejuje, vėliau pyliau vandens).


Prikabinti failai:
033.JPG
033.JPG [ 28.73 KiB | Peržiūrėta 4539 kartus(ų) ]
Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 19 Spa 2009, 19:55 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 15 Geg 2009, 15:55
Pranešimai: 948
Pliusai: 82
Kaip gražiai spalvingai atrodo 038 038 038 . Nesu niekada tokio patiekalo ragavusi, bet pažiūrėjus - tai norėtųsi :D :D :D

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 19 Spa 2009, 21:04 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Super atrodo :!: Aš tarkuoju pačia smulkiausia burokine tarka (kitaip mažoji nevalgo), tai net troškinimui vandens nereikia


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 19 Spa 2009, 21:26 
Atsijungęs
Naujokas

Užsiregistravo: 22 Geg 2009, 19:17
Pranešimai: 37
Dėkui, aš ir galvoju - ar troškinta daug ilgiau nei parašyta ar kaip ten taip dėl tokios konsistencijos. Pabandysiu ir taip dėl įvairovės!


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 19 Spa 2009, 21:33 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
o man net graziau, kai taip stambiau :roll:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 20 Spa 2009, 06:20 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Man irgi gražiau, kai stambiau, bet yra išrankuolių, kurie paskui sėdi ir krapštinėja


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 20 Spa 2009, 09:05 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
sunku su tais rankiotojais :evil:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 23 Spa 2009, 00:52 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 01 Bir 2008, 22:26
Pranešimai: 1905
Miestas: Vilnius/Mažeikiai
Pliusai: 43
Forelle rašė:
Iš to pačio šaltinio, panašus receptas kaip ir pas Živilę. Skirtumas tik tas, kad čia fritata, o ten jau man daugiau kaip pyragas atrodo, su tiek miltų :) Vyrui irgi darau panašiai, tik vietoj daržovių dedu dešrelių, kumpio ir pan.

Paveikslėlis


Jo, dešrelės čia būtų neprošal... Mielasis rgavo, ragavo, ir tarė "kažko trūksta"... Ir man pačiai kažkaip valgis be mėsos - ne valgis... :(

_________________
Paveikslėlis
www.laima.eu


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 23 Spa 2009, 06:25 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Mėsaėdžiams tikrai būtinos dešrelės ;)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 23 Spa 2009, 12:37 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 01 Bir 2008, 22:26
Pranešimai: 1905
Miestas: Vilnius/Mažeikiai
Pliusai: 43
Na, nelaikiau mūsų mėsaėdžiais: kiaulienos, kumpių, jautienos beveik nevalgom. Retkarčiais veršienos padarau,o šiaip mes paukštienos šalininkai. Bet va grynai daržovinis daiktas neužveža... :(

_________________
Paveikslėlis
www.laima.eu


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 23 Spa 2009, 14:58 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
Pranešimai: 4445
Miestas: Kaunas
Pliusai: 25
la major rašė:
Na, nelaikiau mūsų mėsaėdžiais: kiaulienos, kumpių, jautienos beveik nevalgom. Retkarčiais veršienos padarau,o šiaip mes paukštienos šalininkai. Bet va grynai daržovinis daiktas neužveža... :(

jei darzoves nevez, pridekit dar mesos, kam cia kankintis... :wink:

_________________
http://blog.mezgalai.lt/


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 23 Spa 2009, 15:07 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Čia kaip mano draugė, ką beparagautų vegetariško, vis tą patį sako: - o kažin jeigu kokios mėsos įpjausčius? :lol: :lol: :lol: nors ji irgi savęs mėsaėde nelaiko, o aš labai dažnai noriu kažko tik iš daržovių


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 01 Lap 2009, 19:26 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 26 Kov 2007, 22:10
Pranešimai: 885
Pliusai: 123
Išbandžiau ir aš. Man labai patiko. Valgiau su majonezu ir kopūstų salotomis :)


Prikabinti failai:
Fritata.JPG
Fritata.JPG [ 44.73 KiB | Peržiūrėta 4450 kartus(ų) ]
Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 01 Lap 2009, 19:41 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Super :!: ir atrodo labai skaniai


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 05 Gru 2009, 22:07 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Saldūs cukinijos ir rikotos sklindžiai

Paveikslėlis

~350 g tarkuotų cukinijų (jeigu cukinija ne jauna, tarkuoti smulkia burokine tarka, kad spėtų kepant suminkštėt);
½ a.š. druskos;
2 dideli kiaušiniai;
½ puodelio rikotos sūrio;
¼ puodelio cukraus;
½ puodelio rupių kvietinių miltų;
½ a. cinamono;
¼ a. kepimo miltelių;
¼ puodelio razinų;
¼ puodelio pakeptų graikiškų riešutų.
aliejaus ar sviesto kepimui.

Tarkuotas cukinijas pabarstyti druska, išmaišyti ir leisti pusvalandį pastovėti. Kiek galima daugiau nuspausti sulčių. Išplakti kiaušinį, sukrėsti rikotos sūrį ir cukrų. Įmaišyti miltus, cinamoną, kepimo miltelius. Suberti razinas, riešutus bei cukinijas. Įkaitinti aliejų arba sviestą, dėti po šaukštą tešlos ir kepti po 2-3 minutes kiekvieną pusę.

Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 05 Gru 2009, 22:19 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
Pranešimai: 4445
Miestas: Kaunas
Pliusai: 25
blynu karaliene :D

_________________
http://blog.mezgalai.lt/


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 05 Gru 2009, 22:32 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Dabar ir blynų karalaitė yra :) dviem smagiau kept ir valgyt


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 05 Gru 2009, 22:40 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
Pranešimai: 4445
Miestas: Kaunas
Pliusai: 25
Forelle rašė:
Dabar ir blynų karalaitė yra :) dviem smagiau kept ir valgyt

tai tavo virtuve tikra blynu karalyste tada :D

_________________
http://blog.mezgalai.lt/


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 05 Gru 2009, 22:42 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Kas trečią dieną tikrai būna blynai. Tik ne visi nufotografuoti. Nėra varškinių, maskarponinių, kefyrinių ir dar visokių su priedais, bet po truputį vis kokį nupleškinu, jeigu kepu ryte, o karalaitė dar miega


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 07 Gru 2009, 09:49 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 08 Rgs 2009, 08:52
Pranešimai: 1266
Miestas: Kupiskis - Kaunas
Pliusai: 10
blyneliai mmmmmmmm :valg:

_________________
http://jurgita-drugelioistorijos.blogspot.com/

Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 13 Kov 2010, 13:05 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 24 Rgs 2008, 19:07
Pranešimai: 1256
Miestas: Anykščiai
Pliusai: 33
Super skani moliūgų duonelė

Paveikslėlis

450 g moliūgo tyrės
4 kiaušinių
0,5 stiklinės aliejaus
0,5 stiklinės obuolienės
1,5 stiklinės cukraus
3,5 stiklinės miltų
2 arb.š kepimo miltelių
1 arb.š cinamono
1 arb.š malto muskato
0,5 arb.š maltų gvazdikėlių
0,25 arb.š malto imbiero miltelių
žiupsnelio druskos

1. Pirmiausia pasigaminkite moliūgo tyrę. Ją galite pasigaminti perpjovę nedidelį moliūgą į keletą dalių (prieš tai pašalinę sėklas) ir išdėlioję odele į viršų ant kepimo skardos. Taip moliūgą kepkite 0,5-1,5 val. priklausomai nuo moliūgo dydžio orkaitėje, įkaitintoje 200C. Nuo iškepusio moliūgo nuimkite odelę ir sutrinkite jį šakute arba trintuvu. (Forelle savo bloge yra labai gražiai aprašiusi viską)
2. Dabar, kai pasiruošėte moliūgo tyrę, galite pradėti maišyti tešlą duonelei. Pirmiausia įkaitiname orkaitę iki 180C. Didesniame dubenyje sumaišykite sausus produktus: miltus, kepimo miltelius, cinamoną, muskatą, imbierą, gvazdikėlius ir druską.
3. Kitame inde gerai sumaišykite šlapius produktus: moliūgo tyrę, kiaušinius, aliejų, obuolienę bei cukrų.
4. Dabar šlapių produktų mišinį pilkite į sausų ir sumaišykite (tik nepersistenkite, užtenka, kad viskas susimaišytų).
5. Formelę išklokite kepimo popieriumi ir išverskite į ją tešlą. Kepkite apie valandą. Skanaus :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 13 Kov 2010, 16:53 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Negundyk su moliūginėm duonelėm. Aš beveik jo neturiu, o paskutinis bandymas garinti moliūginius keksiukus, baigėsi visišku fiasko, vis pasiimu kokį azijietišką receptą, o jų miltai kitokie nei mūsų


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 13 Kov 2010, 18:29 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 01 Bir 2008, 22:26
Pranešimai: 1905
Miestas: Vilnius/Mažeikiai
Pliusai: 43
ek, Forelle, tu su rytietiška virtuve dabar jau, o aš vis mielinės tešlos negaliu pagaminti... Stovi dabar dubenėlyje visiškai rami, padla (atsiprašau, kad keikiuosi, čia apie tešlą.) Nu nors paburbuliuotų įmaišalas. Ne, šiaip dėl vaizdo išlinko kiek į viršų, bet aktyvių procesų nematyti... :( Ir vėl nsuprantu, kas negerai: ir mielės - kambario temperatūros, ir pienas - drungnas, ir šltoj vietoj stovi lygtais, ir apskritai virtuvėje šilta... :(

Čia ne į temą truputį, bet, kad būtų į temą - pasiguosiu, kad ilgai dar jokio moliūgo man neteks įvynioti į mielinę tešlą.

_________________
Paveikslėlis
www.laima.eu


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: BAKLAZANAI, CUKINIJOS, AGUROCIAI, AGURKAI, MOLIUGAI
StandartinėParašytas: 13 Kov 2010, 18:51 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
la major rašė:
pienas - drungnas


O tas drungnas, tai kiek laipsnių? Turi būti 37-40, kad mielės suveiktų


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 591 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  Kitas

Reklama




Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO