na, termometro neturiu, bet tikrai nebuvo karštas. Pirma prišildžiau per karštą, bet palaukiau, pravėsinau, ir tada pyliau... Mielės lygtai kruta, bet labai jau lėėėėtai...
1 ½ puodeliai miltų; ½ a.š. kepimo miltelių; 1 puodelis pieno; 2 kiaušiniai; ½- ¾ indelio konservuotų kukurūzų (aš įdėjau visą indelį „Bonduelle kids“); 1 (200-300 g) tarkuota cukinija (galima pabarstyti druska ir po 10 minučių susidariusias sultis nuspausti); maltų juodųjų pipirų, druskos Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska bei pipirais. Kitame inde išplakti kiaušinius su pienu. Užpilti ant miltų ir gerai išmaišyti. Suberti kukurūzus bei takruotas cukinijas. Gerai išmaišyti. Kepti įkaitintame aliejuje ant vdutinio stiprumo ugnies. Ypač skanu valgyti su jogurtu, pagardintu prieskoninėmis žolelėmis.
Aš irgi noriu, šie jau prieš pora savaičių kepti, jau skonio neatsimenu. Kas padarys man valgyt???? Vyras miega, aš vis skaičiuoju skaičiuoju ir skaičiuoju, pamiršau, kad jau ir pietūs atėjo
Aš irgi valgyt noriu, erzinat čionai sklindžiais... Mielajam įdėjau pilną dėžutę lęšių troškinio su šonine bei rūkytom dešrelėm. Tai turbūt jau sukirto darbe, o aš vis be pietų, pusryčiams tik keletą vafliukų su varškės pertepu suvalgiau. Beje, lbai skanių pertepų vafliams išmokau gaminti. Kažin, aktualu? Galėčiau papublikuoti
Baklažaną supjaustyti 1 cm storio griežinėliais ir apkepti aliejuje iki rudumo. Graikinius riešutus pakepinti ir susmulkinti. Česnaką susmulkinti. Česnaką, graikinius riešutus ir majonezą sumaišyti. Įlėkštę dėti sluoksnį baklažanų ir sluoksnį majonezo, vėl sluoksnį baklažanų.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Supranti, Nicoliuk, kiekvienas šeimininkas pagal savo charakterį ir gyvūnus, ir augalus renkasi Man labai patinka šita patrova , vyrui ne maistas, tik faršą iškrapšto , todėl darau labai retai.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume