Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
tutsi rašė:
Kai tokios mokytojos dirba,tai paskui vaikas nei bum bum
Valdiškas darbas, valdiškai atliekamas. Kai eina į mokyklą, kaip pragaran, tai ir būna palaida bala per pamokas. O tokių buvo visais laikais. Kai aš prisimenu savo fizikos pamokas Kam reikėjo studijuojant, viską iš naujo mokėsi
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Hazel rašė:
Ramunė rašė:
tutsi rašė:
vieni dirba del pinigu,kiti is pasaukimo
Sutinku, bet vaikai - ne laboratorijų pacukai. Čia eksperimentuoti negalima
o Ramune, kaip matosi, labai atsakingai ziuri i savo darba ir gerai galetu daugiau tokiu buti
Gal ir ne vieta šiai diskusijai, bet...
Visą laiką labai džiaugiuosi, kad pataikiau pasirinkti specialybę. Į darbą einu, kaip į šventę ir tikrai žiūriu atsakingai, juk nuo mūsų priklauso, kokie užaugs tie žmonės ir kokį startą gyveniman gaus.
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Joooo, ir as pamenu kelias mokytojas tokias. Jei ne makiazas, tai kiti ¨reikalai¨, kavute su kitom isgerti, telefonu pasneketi ir pan. Taip ir uzauga liaudis dundukais
zuikaite rašė:
Joooo, ir as pamenu kelias mokytojas tokias. Jei ne makiazas, tai kiti ¨reikalai¨, kavute su kitom isgerti, telefonu pasneketi ir pan. Taip ir uzauga liaudis dundukais
Tikriausiai kiekvienoje mokykloje tokių "egzempliorių" pasitaiko
Hazel rašė:
zuikaite rašė:
Tikriausiai kiekvienoje mokykloje tokių "egzempliorių" pasitaiko
O kaip gi be jų Juk ir tarp čigonų vagių pasitaiko
... juk nuo mūsų priklauso, kokie užaugs tie žmonės ir kokį startą gyveniman gaus.
Nu ne visai nuo jūsų, yra dar šeima, kur skiepijama kultūra, mandagumas, požiūris į vyrą ir moterį, jus žinias duodat, mąstyt mokinat nu irgi ne mažai duodat.
Lilina rašė:
Ramunė rašė:
... juk nuo mūsų priklauso, kokie užaugs tie žmonės ir kokį startą gyveniman gaus.
Nu ne visai nuo jūsų, yra dar šeima, kur skiepijama kultūra, mandagumas, požiūris į vyrą ir moterį, jus žinias duodat, mąstyt mokinat nu irgi ne mažai duodat.
Na, gal ir per daug nuopelnų prigriebiau
Daugiau tokių tėvų, taip mąstančių .
Dabar dauguma tėvų mąsto taip : pradėjo eit mokyklon ir - mokytojai kalti dėl visko. ( maždaug 50% taip mano ). Kolegei netgi buvo krūva priekaištų nuo mamos, kad ji namuose su sūnumi nesusišneka, akis, atsieit, jai kabinėja Jau nekalbu apie degradavusias šeimas, kur nieko, net ir valgyt nebūna
Daugiau tokių tėvų, taip mąstančių . Dabar dauguma tėvų mąsto taip : pradėjo eit mokyklon ir - mokytojai kalti dėl visko. ( maždaug 50% taip mano ). Kolegei netgi buvo krūva priekaištų nuo mamos, kad ji namuose su sūnumi nesusišneka, akis, atsieit, jai kabinėja Jau nekalbu apie degradavusias šeimas, kur nieko, net ir valgyt nebūna
Mano pažystama gyvena Švedijoj, dirba ten vaiku darželyje, auklyte, ne aukletoja. Tai sako jiems tevai irgi priekaištauja, tipo vaikas dydžiąja dalį laiko praleidžia su jumis, jus ir turit juos auklėti. Bet jeigu šuns dresuotojas dresuoja šunį, tai šuo ir klauso paskui tik jį, šeiminiko neklauso. Kodėl su vaikais turi būti kitaip?
Dar vieną pažystama dirba LT vaikų psichologė. Tai irgi stebisi tėvų požiūrių, vaikas neklauso, atsikirtinėja mamai, tai ta nuvede pas psichologą, kaip koki sugadintą prietaisą nunenšė, tikėjosi popokalbio atsiimti pataisytą, paklusnų
Einama lengviausiu keliu : kam vargti, jei galima priekaištauti kitiems Tėvai šiaip tai labai užimti, bet mylintys savo vaikus tikrai randa laiko jiems. Be to daug ir nereikia : gero pavyzdžio - ir viskas.
Ramunė rašė:
Lilina rašė:
Ramunė rašė:
Na, gal ir per daug nuopelnų prigriebiau
Daugiau tokių tėvų, taip mąstančių .
Dabar dauguma tėvų mąsto taip : pradėjo eit mokyklon ir - mokytojai kalti dėl visko. ( maždaug 50% taip mano ).
Dėl šito pilnai sutinku mano kolegę vieno mokinio motina net žada į teismą paduoti, kadangi jos sūnus iki dabar negali išsilaikyti pataisų... jis net nėjo į tas pataisas, bet nesvarbo, vistiek MOKYTOJA DĖL VISKO KALTA. jos sūnus net nesugeba išspręsti tokio uždavinio: pacituosiu "1kg žuvies kainuoja 12lt, kiek kainuos 3 kg tokios žuvies?" ABSURDAS, ne kitaip...
Pastebėjau, kad mes labai nutolome nuo BLYNŲ temos taigi, įdėsiu receptą, kad žmonės nesakytų, kad mes grybą čia pjaunam Mano sekmadieniniai pusryčiai BLYNELIAI SU APELSINŲ PADAŽU 2 kiaušiniai, ~200ml pieno, druskos,cukraus,~150g miltų
apelsinų sulčių,4 bananai,citrinos sultys,1šaukštelis krakmolo,aliejaus dėl kepimo.
Iš miltų, kiaušinių,druskos ir pieno užmaišyti skystoką tešlą ir iškepti lietinius.
ĮDARUI:supjaustyti 3 bananus gabaliukais, pabarstyti cukrumi ir apšlakstyti citrinų sultimis. Į iškepto blyno vidurį dėti šaukštą paruošti įdaro ir sulankstyti. Apkepti blyną.
Padažui: apelsinų sultis supilti į puodą ir užvirinti, į verdančias sultis dėti supjaustytą bananą ir įberti krakmolo. Pavirinti, kol sutirštės ir užpilti ant blyneliu
Hazel rašė:
Pastebėjau, kad mes labai nutolome nuo BLYNŲ temos taigi, įdėsiu receptą, kad žmonės nesakytų, kad mes grybą čia pjaunam Mano sekmadieniniai pusryčiai BLYNELIAI SU APELSINŲ PADAŽU
Ramunė rašė:
Hazel rašė:
Pastebėjau, kad mes labai nutolome nuo BLYNŲ temos taigi, įdėsiu receptą, kad žmonės nesakytų, kad mes grybą čia pjaunam Mano sekmadieniniai pusryčiai BLYNELIAI SU APELSINŲ PADAŽU
Tik neskubėkit, mergaitės, palaukit kol mano cukinijos ir visokia kitokia egzotika užaugs Nereikės sukt galvos, kaip jums atfaksuoti tas daržo gražuoles
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Kaip mintys sutampa Kaip tik vakar bedziaudama drabuzius galvojau, kad neblogai butu kokis susitikimas. Kiekvina su kokiu nors savo sedevru, tai ir galvos sukti nereiketu ka veikti. butu ka aptarti, paragauti, patirtimi akis i aki pasidalinti Tik, deja, as toli, kazi ar dalyvauciau. Bet mintis tokia jau buvo ir man
zuikaite rašė:
Kaip mintys sutampa Kaip tik vakar bedziaudama drabuzius galvojau, kad neblogai butu kokis susitikimas. Kiekvina su kokiu nors savo sedevru, tai ir galvos sukti nereiketu ka veikti. butu ka aptarti, paragauti, patirtimi akis i aki pasidalinti Tik, deja, as toli, kazi ar dalyvauciau. Bet mintis tokia jau buvo ir man
Mintis tai labai nebloga, bet vasara - toks jau laikas, kai vieni šen, kiti -ten Be to ir šeimos, ir problemos Gerai būdavo studijų laikais : sugalvojo kas nors ką nors - ir lekiam, dau negalvodami
Ramunė rašė:
zuikaite rašė:
Mintis tai labai nebloga, bet vasara - toks jau laikas, kai vieni šen, kiti -ten Be to ir šeimos, ir problemos Gerai būdavo studijų laikais : sugalvojo kas nors ką nors - ir lekiam, dau negalvodami
Va va Net nezinau, kaip anksciau ir to laiko uztekdavo viskam. Ir baliukasm iki paryciu, ir pamigoti, ir i paskaitas nueiti, ir vel i baliukus. Viskas laiku ir saunu. O dabar atrodo, joku baliuku, jokiu sveciu, tik darbas ir namo (cia mano atveju) ir to laiko vis maza ir maza, vis nieko nespeju.
Gal kartais netoli Kėdainių gyveni
Aš labiau į Panevėžio pusę o kas?
nu va,atrodo tu blyneliu as isisiulysiu valgyti,man arciau
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume