Tutsi rašė:
simka,kodel visada sveciu pas mus buni
Viskas labai paprasta - į temas aš dažniausiai ateinu tiesiai nuo titulinio puslapio.Kartais užsiregistruoju, kažką parašau(ar šiaip paskaitau) ir išeinu iš interneto visai.Bet pamirštu -galvoju, kad vis dar prisiregistravus:roll: O kai pamatau per vidurį parašytos žinutės -jau tingiu iš naujo grįžinėt ir registruotis - be to ne visada ir dominančią temą surasčiau
Viskas labai paprasta - į temas aš dažniausiai ateinu tiesiai nuo titulinio puslapio.Kartais užsiregistruoju, kažką parašau(ar šiaip paskaitau) ir išeinu iš interneto visai.Bet pamirštu -galvoju, kad vis dar prisiregistravus:roll: O kai pamatau per vidurį parašytos žinutės -jau tingiu iš naujo grįžinėt ir registruotis - be to ne visada ir dominančią temą surasčiau
tai tu prisijungiant, pazymek, kad tave automatiskai prijungtu!
Aš šiandien taip žadėjau mielinius kepti su džiovintais vaisiais, o pasirodo per naktį dydysis peliukas suvalgė visus mano džiovintus melionus Užteks ir lietinių.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume