Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Na, pagaliau nusipirkau as ta greitpuodi. Bet dabar, net nezinau, ka jame gaminti. Reikia receptu. Tiesa, jau andziau ryzius virti, tai fantastika, 6 min. ir ryziai jau gatavi. Gerokai susitaupo elektra ir vitaminai
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
zuikaite rašė:
Na, pagaliau nusipirkau as ta greitpuodi. Bet dabar, net nezinau, ka jame gaminti. Reikia receptu. Tiesa, jau andziau ryzius virti, tai fantastika, 6 min. ir ryziai jau gatavi. Gerokai susitaupo elektra ir vitaminai
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Na, pas mane tai kainos truputi kitokios aip LT, bet as tai pirkau rinkini puodu su tuo greitpuodziu, firmos FAGOR uz 99 eurus (greitpuodis - didelis, vid. dydzio puodas, mazas puodas su ilga rankena, sietelis aliejuje kepti, 2 dangciai stikliniai). Neblogas rinkinukas.
Savaitgali dariau troskini greitpuodyje,bet aisku galima daryti ir paprastame I puoda dedame sias paruostas darzoves : ziediniu kopustu sluoksni,tarkuotas morkas,svogunus,cesnakus,pomidorus,pievagrybius,prieskonius,fermentini suri ir kecupa.Troskinti apie 15min.Man tai megstamiausias troskinys.Rekomenduoju
be greitpuodzio neisivaizduoju jame troskinu vistos krutinele su darzovemis.20min.ir patiekalas ant stalo
Neįsivaizduoju, kokio senumo vištuko ta krūtinėlė buvo, jei greitpuodyje tiek reikia troškinti. Ir kam to greitpuodžio vištos krūtinėlei, jis skirtas, mano manymu, tik patiekalams, kuriuos reikia ilgai virti arba troškinti, ar ne Juk net paprastoj keptuvėj troškinį su vištos krūtinėle galima padaryti per 20 min. Gal aš klystu, pasakykit
Si troskini galima daryti nebutinai greitpuodyje ( bet as ruosiu jame )
I greitpuodi sudedu lesius,pievagrybius,pomidorus,sparagines pupeles,cesnakus ir svogunus,idedu prieskoniu,sultinio kubeli ir truputeli vandens.Greitpuodyje troskinu 10min.Skanaus
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume