Riestainelius(barankytes) pamirkyti piene.Pasiruosti megiamo idaro.Tai gali buti farsas,grybai,varske,darzoves ar dar kas nors.
Ismirkytus riestainelius deti i skarda ant kepimo popieriaus ,i vidu ideti idaro ir kepti,kol graziai parus.
Tiesa pasakius ,buvusi bendradarbe pue lupu prasitare,kad kazka taip faro.O as tikiu jusu gera sirdimi .WAT!Mane sudomino.Tokio recepto nemaciauTai kokios jo subtilybes???Nes parasiau taip ,kaip papasakojo.
O aš tokius rietainėlius darau ir su varške (varškė+kiaušinis+cukrus+vanilnis cukrus) ir su pikantiška mišraine (kiaušinis+ fermentinis sūris+česnakas+majonezas) ir su mėsos faršu, tik be sūrio.
Reikės dar ir su sūriu išbandyti O dėl kepimo temperatūros tai jau nuo pačios orkaitės priklauso Pati šeimininkė geriau turėtų žinoti
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Kiek suprantu, varškę mėgstat. Tai patiks ir su varškyte. Kadangi mano vyrui geriausia daržovė ir pieno produktas - mėsa, o man jos nelabai reikia, aš darau ir tuos, ir tuos kartu
ne is malonumo ta varske valgau,kad organizmui jos reikia,tai ir tručinuosi O mano seimyna irgi mesaede
Aš varškę labai mėgstu Jei nori dar gali pasidaryti riestainių su varške prie alaus - varškė+krapai (arba kmynai)+truputi česnako+druskos (pagal skonį)+kiaušinis arba truputi grietinės. Viską sumaišyti, sudėti į pamirkytus riestainius ir kepti orkaitėje.
Su alum tikrai skanu
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Oho, net nekilo minties niekada, kad baronkytes galima valgyti su dar kuom nors O tas baronkytes , kuo galima butu pakeisti? Nes tokiu pas mus nera. Ir vel...
Oho, net nekilo minties niekada, kad baronkytes galima valgyti su dar kuom nors O tas baronkytes , kuo galima butu pakeisti? Nes tokiu pas mus nera. Ir vel...
Pas jus nėra net jokių mažu baronkų Zuikaite grįžk namo kol nevėlu
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
daida rašė:
zuikaite rašė:
Pas jus nėra net jokių mažu baronkų Zuikaite grįžk namo kol nevėlu
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume