mano vyras labai megsta alu,kaip tikras lietuvis.O prie alaus visada nori ko nors uzkasti,gal galite patarti,kokiu nors uzkandeliu? Gali buti ir paprastos ir sudetingos
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Duoną supjaustyk piršteliais, iškepk arba išvirk fritiūrinėje, įtrink česnakėliu. Sutarkuok labai smulkiai sūrį, padažyk pusę duonos pirštelio į majonezą ir į sūrį. Palaikyk kokias 5 minutes, kad apdžiūtų. Man pačiai labai patinka. Beje, ir į alų nespjaunu.
Turiu aš receptukų, kurie tinka prie alaus, įdedu kelis:
1. keptas sūris su prieskoniais. Nusiperki lietuvišką baltą varškės sūrį, jį gerai paprieskoniuoji norimais prieskoniais, kad būtų aštriau, taip palaikyti jį šaldytuve per naktį, o ryte iškepti orkaitėje;
2. sūrio piršteliai prie alaus, patiekiami su pomidorų, majonezo ir česnakų padažu;
3. vištų sparneliai prie alaus (kepti vištų sparneliai, čili padažas, prieskoniai). Skanaus
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Pelėsinį sūrį sumaigyti šakute, pridėti truputį minkšto sviesto ir grietinės. Jei reikia pridėti prieskonių. Duonos skritinėlį ( prieš tai nupjauti plutelę) aptepti sūrio mase ir ant viršaus uždėti kitą skritinėlį. Puošti galima pagal skonį :
alyvuogių skritinėliais, ridikėliais, graikiniais riešutais...
Dubenėlyje išmaišyti majonezą, pomidorų padažą, įdėti truputį garstyčių ir smulkiai tarkuoto sūrio. Išspausti keletą česnako skiltelių, įberti paprikos, jei reikia - druskos. Labai gerai išmaišyti.
Batoną ar duoną aptepti ir kepti orkaitėje, kol skrebučiai gražiai pagels.
Labai skanu prie alaus ir vyno. Esu dariusi ir prie sultinio.
Paskutinį kartą redagavo Ramunė 09 Vas 2007, 16:26. Iš viso redaguota 1 kartą.
tai ausytes ir uodegytes cia kas be ko ,bet ta mano brangenybe pats perka.Kai nori man tipo gero padaryti,kad nereiktu nieko gaminti O seip dar perka vistu skrandukus,irgi labai skanu....prieskoniukai ir pipiriukai viskas ciki.Jau zinau,kokios firmos gera produkcija,o kurios geriau nepirkti nes neskanus.
tutsi rašė:
perka vistu skrandukus,irgi labai skanu....prieskoniukai ir pipiriukai viskas ciki.Jau zinau,kokios firmos gera produkcija,o kurios geriau nepirkti nes neskanus.
Jei gali, pasidalink pirkimo ypatumais Aš irgi skrandukus labai mėgstu, bet vis nepataikau skanių...
silsta rašė:
Pas mus IKI yra pirkti kiaulių šnipai (knyslės) rūkytos. Niekad nebandėm, kas valgė sakė, kad skanu. Gal bandėt
Esu pirkusi porą kartų. Man aplamai patinka tie vadinami"subproduktai" Pirmąkart buvo Ir minkštas, ir prieskonių netrūko. Skanumėlis Kitą kartą - šlamštas guminis ir dar be skonio pakliuvo. Daugiau ir nepirkau
Kad tos parukytos ausys, mano vyras irgi mėgsta, perkam prekybos centruose ir irgi kaip kada, kada labai skanu, kada tiesiog šlamštas, jeigu nesveriama, reikia skaityt etiketę, kas parašyta. Virtos, o paskui parukytos, buna š.. skonio.
Pas mus IKI mačiau skrudintų lašinių juostelių prie alaus. Nepirkau, nežinau kas per padaras yra , bet susižavėjimo jų išvaizda nekelia. Gal kas ragavot? Juk kas tinka prie alaus, tinka ir be jo
Užsiregistravo: 11 Sau 2007, 22:26 Pranešimai: 508 Miestas: KAUNAS Pliusai: 2
tutsi rašė:
Patys skaniausi skrandukai yra "kaisiadoriu";ausytes-"biovelos"ir"krekenavos".O lasinuku traskuciai irgi skanu,kas nebande,verta paragauti
prie visu situ skanestu, mes basturmos dar perkames. cia vytinta mesyte tokia.
o dar pasidarom progai kokiai: dziovintos slyvos
suris
cesnakas
majonezas
migdolo riesutas.
Viska susmulkinus smulkiai, net riesutus sumalt, uztept ant slyvos.
Skanaus
Užsiregistravo: 11 Sau 2007, 22:26 Pranešimai: 508 Miestas: KAUNAS Pliusai: 2
nu kad ne. suri smulkiau nei su burokine sutarkuot. riesutus su cesnakinia sutrupint , cesnaka taip pat.ir fsio. na man tai cia nera marmalynes. kaip kam atrodo
nu kad ne. suri smulkiau nei su burokine sutarkuot. riesutus su cesnakinia sutrupint , cesnaka taip pat.ir fsio. na man tai cia nera marmalynes. kaip kam atrodo
As turejau mintyje,kad cia daug vargo,o ne,kad neskanu
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Ir as pasiulisu viena recepteli. Beje, tai ir siaip labai skani uzkanda.
Datiles
Migdolai
Sonines greizineliai
Is datiliu isimti kauliukus (arba nusipirkti be kauliuku, taip geriau ). I kiekvienos vidu ideti po sveika nulupta migdola. Ir toki vaisiuka su idaru apvynioti sonines greizineliu. Pekepinti siek tiek aliejuje. Nu gaunasi Jei kas pabandysite, pasidalinkite ispudziais.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume