Va va teisybė Tutsi kuo daugiau ruginių miltų tuo duonos viršus ne toks iškilęs gaunas. ramune naudoju paprasčiausius miltus iš parduotuvės, nors kai kuriuose receptuose rekomenduoja rupus ir t.t. ai aš ką turiu tą dedu kolkas nenuvylė
I duonkepes inda dedame mieles,miltus ir visus kitus ingridentus(tik ne skirtus idarui),galiausiai supilame kefyra ir vandeni .Statom i dauonkepe ir nustatom programa teslos minkymui.Mano duonkepeje - 8-ta programa. Kai tesla bus paruosta,isimti,perminkyti,padalinti i keturias dalis ir padarius ketvirtainiskus paplotelius,uztepti idaru is zalumynu ir aliejaus.Suvynioti,deti i duonkepe - du apacioj,du - ant virsaus.Uzdengti ranksluosciu valandai.Po to ijungiame kepimo programa,mano duonkepeje - 12-ta. Man tai superrrrrrrrrr
pienas 250 ml sviesto 30g 2v,s cukraus 1a/s druskos 1.5a/s mieliu(sausu) miltai 380 g saujele razinu pagal su recepta kepu ir su suriu batoniuka,tiesiog imetu fermentinio surio o skonis ir kvapas nerealus
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume