300 ml pieno po 1 valg. š. alyvuogių aliejaus, cukraus ir druskos 500 g kvietinių miltų po 1 valg. š. kmynų, džiovintų baziliko ir mairūno 3/4 valg. š. džiov. oregano 2 arb. š. sausų mielių
90 ml vandens po 1 valg. š. aliejaus ir medaus 1 arb. š. druskos 150 g varškės 1 tarkuotas svogūnas 220 g kvietinių miltų 170 g rupių kvietinių miltų 1 valg. š. džiovintų krapų 2 arb. š. sausų mielių
man tokia manija uzeina pamatau ir noriu duonkepes, o kai pamataiu kaina normalesne 300 lituku kastuoja, tada uzsimanau sulciaspaudes ir taip metausi, o ir maniskis juokiasi, sako , nu tai ar tu kepsi ta duona, pora kartu ir fsio nusveisi kur i kampa. tai kai as uzsimenu, jis taip ir bumba
geros sulčiaspaudės be 400 nenupirksi, o duonkepe maniškis labai patenkintas, nors iš karto ir labai kreivai žiūrėjo į mano norus , aš labai ja džiaugiuos ir pigiai nusipirkau.
Itališkos duonelės Tešlą užminkiau duonkepėje ( tešlos programa), suformavau bandeles ir kepiau orkaitėje. 300 ml šilto vandens 1 valg. š. aliejaus po 2 arb. š. cukraus ir druskos 500 g miltų 7 g sausų mielių
Pusrytinės bandelės Taip pat tešlą ruošiau duonkepėje. 280 ml vandens 1 kiaušinis 3 valg. š. sviesto 1 1/2 valg. š. cukraus 1 arb. š. druskos 500 g miltų 2 arb. š. sausų mielių
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume