Mano sesė turi rainą paprastą katinėlį, bet jo akys tai kaip japono Dar niekad nemačiau tokių katino akių, gal japonų kilmės buvo jo tėvas-katinas, neaišku (arba mama). Taigi va, kalbant apie krevetes ir kitas jūros gėrybes, tai kai tik kokius šedevrus sesers marti sugalvoja, tai sesė išrankioja visas tas gėrybes ir atiduoda kačiukui, sako: "Japonas suvalgys nesibritkindamas..."
Mano diplominis darbas buvo "Koldūninės steigimas" ...reikejo meniu sudaryt ir paciai isbandyt koldunu receptus...tai kokiu tik nedariau...ir su zuvim rukyta ir su silke ir su darzovem...
Mano sesė turi rainą paprastą katinėlį, bet jo akys tai kaip japono Dar niekad nemačiau tokių katino akių, gal japonų kilmės buvo jo tėvas-katinas, neaišku (arba mama). Taigi va, kalbant apie krevetes ir kitas jūros gėrybes, tai kai tik kokius šedevrus sesers marti sugalvoja, tai sesė išrankioja visas tas gėrybes ir atiduoda kačiukui, sako: "Japonas suvalgys nesibritkindamas..."
Atvariau pasiskaityt koldunu receptu, atrsiverciau is karto paskutini lapa ir nelabai supratau apie ka mes cia Cia tema skirta kaciu koldunams virti ar katinas kaip ingriedientas? :
Atvariau pasiskaityt koldunu receptu, atrsiverciau is karto paskutini lapa ir nelabai supratau apie ka mes cia Cia tema skirta kaciu koldunams virti ar katinas kaip ingriedientas? :
Idėja Kiniškėms koldūnams, nors pagal nacionalinį patiekalą šuo turėtų būti
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume