o siaube sitiek kiausiniu? As tai musdavau 1 kiausini,kol uosviene nepasake,kad ji nededa visai...pasak jos,kiausiniai kietina tesla.Tai as kai dabar minkau tesla ju visai nededu
Nededu kiaušinių į tešlą ir aš.
šiaip mėgstu koldūnus su mėsa, saldžius su varške, mėlynėmis ir vyšniomis Mama dar daro varškės įdarą su krapais ir pipirais.
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Va ka tik prisiminiau, beskaitydama as apie tuos koldunus, labai saunu recepta. Cia toms ir tiems, kam patinka slyvos bet kokiu pavidalu
Stairiski kukuliai
Reikia uzminkyti tesla koldunam ir padalinti i mazdaug 1/2 slyvos (ar siek tiek didesnius) gabaliukus. Kiekviena gabaliuka iskocioti ir juo aplipdyti nuplauta ir nusausinta slyva. Tokius kukulius sudeti i verdanti siek tiek pasudyta (galima ir pasaldinta) vandeni, kad laisvai plaukiotu. Ir pavirti siek tiek. Atsargiai!!! Kad nesuplystu tesla. Isgriebti, kad siek tiek nusivarvetu, apvolioti maltuose dziuveseliuose, ir apkepti aliejuje. Patiekti su cukrumi ar cukraus pudra. Skanaus!!!
Tikrai labai skanus kukuliai. Mokykloje tokius ismokau virti. Galima ne tik slyvas deti. Tinka ir didesne vynuoges, vysnios, tik su tokiais vaisiai daugiau vaznios, nes jie mazesi, daugioau laiko tek lipdyti.
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Pas mus cia tokiu, kaip Lt nera. O su naujais nenoriu rizikuoti. Ir dar... stengiuos pusvabrikaciu nevalgyti. Ten labai daug trans riebalu ir siaip visokio slamsto prideta. Ir taip jau nesveikai gyvename.
zuikaite rašė:
Pas mus cia tokiu, kaip Lt nera. O su naujais nenoriu rizikuoti. Ir dar... stengiuos pusvabrikaciu nevalgyti. Ten labai daug trans riebalu ir siaip visokio slamsto prideta. Ir taip jau nesveikai gyvename.
Gerai tu sakai... nezinai zmogus, ko ten i tuos pusfabrikacius ideta...va neseniai skaiciau straipsni, kad "liutuko ir ko" koldunuose salmoneliu rado
zuikaite rašė:
Va ka tik prisiminiau, beskaitydama as apie tuos koldunus, labai saunu recepta. Cia toms ir tiems, kam patinka slyvos bet kokiu pavidalu
Stairiski kukuliai
Reikia uzminkyti tesla koldunam ir padalinti i mazdaug 1/2 slyvos (ar siek tiek didesnius) gabaliukus. Kiekviena gabaliuka iskocioti ir juo aplipdyti nuplauta ir nusausinta slyva. Tokius kukulius sudeti i verdanti siek tiek pasudyta (galima ir pasaldinta) vandeni, kad laisvai plaukiotu. Ir pavirti siek tiek. Atsargiai!!! Kad nesuplystu tesla. Isgriebti, kad siek tiek nusivarvetu, apvolioti maltuose dziuveseliuose, ir apkepti aliejuje. Patiekti su cukrumi ar cukraus pudra. Skanaus!!!
Tikrai labai skanus kukuliai. Mokykloje tokius ismokau virti. Galima ne tik slyvas deti. Tinka ir didesne vynuoges, vysnios, tik su tokiais vaisiai daugiau vaznios, nes jie mazesi, daugioau laiko tek lipdyti.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Hazel rašė:
tutsi rašė:
nepulkim jau i tokius krastutinumus,jei turi tai ir valgyk
kazkaip nupurte tas salmoneles prisiminus gerai, kad grybuose ju nebuna nors gali idaras musmires buti, nieko zmogus nezinai...
Musmiriukai - ne kas... O jei kirmėlyčių bus - spirgiukų nereiks Aš esu pirkusi su grybais. Patiko. Labai skanu. Aš juos išviriau fritiūrinėje ( galima ir keptuvėje kepti ) , sudėjau į indą, užtarkavau sūrio, užpyliau spirgučių arba grietinės ir - 3 minutėm mikrobangėn. Galima taip pat ir su mėsa, ir su varške daryt.
Ramunė rašė:
Hazel rašė:
tutsi rašė:
nepulkim jau i tokius krastutinumus,jei turi tai ir valgyk
kazkaip nupurte tas salmoneles prisiminus gerai, kad grybuose ju nebuna nors gali idaras musmires buti, nieko zmogus nezinai...
Musmiriukai - ne kas... O jei kirmėlyčių bus - spirgiukų nereiks Aš esu pirkusi su grybais. Patiko. Labai skanu. Aš juos išviriau fritiūrinėje ( galima ir keptuvėje kepti ) , sudėjau į indą, užtarkavau sūrio, užpyliau spirgučių arba grietinės ir - 3 minutėm mikrobangėn. Galima taip pat ir su mėsa, ir su varške daryt.
as anksciau visada virdavau, bet dabar kepimo manija uzejo, kepu keptuveje, tik man kepti su varske kazkodel nelabai geriau grybukai ar mesyte tik kazkaip salmoneliu priedo nelabai norisi
ir vėl nerandu savo įdėtų pranešimų skaniai skaitosi tie kukuliai su slyvom. gal ir nieko būtų kaip saldus patiekalas, panašiai kaip virtiniai su uogenėm, bet čia sausesne o apie koldūnus noriu pasakyt kad į tešlą visai nededu kiaušinių, kaip ir daugelis čia. naudoju tik miltus, vandenį ir druską. mano manymui mėsos skonį tada labiau tešla įgeria ir būna tik skaniau
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume