Bet gal kaip nors imanoma? a? mama pridejo nerealiai daug stiklainiuku vysniu uogienes. Nespeju apvalgyti, o ji dar daugiau prideda... megstu ivairius gerimus ir zinau, kad jei tai butu kompotas, greitai sunaudociau, bet nezinau kaip ji pasidaryt
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Aš kartais verdu tokį kompotą ( atsigėrimui arba su bandelėm )
Įdedu mirkytų džiovintų vaisių, užpilu vandeniu paverdu kokias 10 minučių, tada įdedu uogienės , įspaudžiu citrinos sulčių. Palaukiu, kol atauš - ir vietoj vandenėlio. O man dar labai patinka uogienė su varške arba baltu sūriu. Apsivalgymas
Aš irgi pernai prisirūpinau labai daug vyšnių uogienės. Tai darau aš taip. Į ąsotį įdedu uogienės, užverdu iš Britos vandenį, juo užpilu ąsotyje uogienę. Kadangi vyšnių uogienė labai saldi, tai į ąsotį įdedu citrinos rūgštelės pagal skonį. Labai gaivu gaunasi. Dar kartais vakare arba ryte pusryčiams pasidarom su vyšnių uogiene arbatos, tai labai skanu su sumuštiniu...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume