Reikes:
vistienos,druskos,prieskoniu,surio,abrikosu,dziovintu slyvu.
Vistiena sumalti(galima naudoti bet kokia,tik kauliukus isrankioti,o del odeles,kas kaip-jei nevalgo,nenaudoti,bet ji netrukdo-).Zodziu,padaryti vistienos farsa,su druska,prieskoniais.Formuoti ,,zuiki".i vidu deti ismirkytus abrikosus,dziovintas slyvas(ismirkytas),galima ir surio .Kepti apie valanda.Baigiant apibarstyti suriu,aplydyti,pabarstyti krapais,kmynais.
Tinka kaip saltas uzkandis.
"Svajone" 6oog maltos vistienos, po puse stiklinesdz. slyvu ir dz. obuoliu (as apsiribijo tik slyvomis), 7 riekes sumustiniu duonos, miltu, 2kiausiniai, stikline grietineles,trecdalis st.pieno,aliejaus, maltu juoduju pipiru, druskos.
slyvas ir obuolius sumalti.
vistiena papipirinti,pasudyti,ir isukti su grietinele.
debenelyje isplakti kiausinius su pienu ir druska.
i kita dubeneli berti miltus, i trecia - mazais kubeliais supjaustyta batona.
imkite dali paruostos mesos, i vidu dekite dz,vaisiu idara ir suformuoti maltinuka. ji apvolioti miltuose, tada kiausiniu plakinyje, tada duonos kubeliuose.
is pradziu kepti ikaitintame aliejuje, o uzbaigti orkaiteje.
nepykit, jei yra gramatiniu klaidu - skubejau rasyti.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Tokių tiksliai nesu dariusi. Bet obuolių ir aš nedėsiu Turiu kalakutienos faršo, reiks ryt svečiams padaryti. Kaip tik ir slyvas mirkysiu pyragiukui . Bus prie to paties. Labai dėkui
As irgi darau mazus tokius maltinukus.formuoju kaip cepelina,i vidu idara.Kartais grybu dedu,kartais morku-surio,kartais slyvu.Na,ivairiai.Apkepu.Bet po to dar patroskinu orkaitej biskuti.
o su tais duonos kubeliais jauciu graziai gaunasi
Ai,dar yra pirkti toks ruzavas padazas .Ten majonezas su kazkuo-)) Tai uzpili baigiant -spalva gaunas labai viliojanti. Na,reiks paziuret pavadinima,tada parasysiu.Sunus vis ji nuperka,todel ir nezinau tiksliai koks Ot seimininke
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
AIRENE rašė:
Ai,dar yra pirkti toks ruzavas padazas .Ten majonezas su kazkuo-)) Tai uzpili baigiant -spalva gaunas labai viliojanti. Na,reiks paziuret pavadinima,tada parasysiu.Sunus vis ji nuperka,todel ir nezinau tiksliai koks Ot seimininke
Gal šitas? Man šis nepaprastai skanus su bet kokia mėsa, o užpilti nebandžiau
AIRENE rašė:
As irgi darau mazus tokius maltinukus.formuoju kaip cepelina,i vidu idara.Kartais grybu dedu,kartais morku-surio,kartais slyvu.Na,ivairiai.Apkepu.Bet po to dar patroskinu orkaitej biskuti. o su tais duonos kubeliais jauciu graziai gaunasi
Nepavyko padaryt Hazel maltinukų, nes slyvų vyras kategoriškai atsisakė valgyt: užteks pyrago Kepiau kalakutienos zuikelį su kiaušiniais ( vis keliais mažiau liko )
tutsi rašė:
Ramunė rašė:
tutsi rašė:
Hazel rašė:
Ramunė rašė:
[Klysti : ne salotoms, o Ypatingas padažas. Ką tik patikrinau O kiti du būtent tokie
na as asortimenta patikrinau Vilniaus majonezo internete ir dar karta dabar paziurejau-salotoms yra Pati pasiziurek.
Nežinau, ką tu tikrinai, o aš tai savo šaldytuvą. Beje, mano nuotraukytė yra kažkus prie majonezų. Pasižiūrėk, gerai matosi. Namuose aš jo stengiuosi visada turėti...
[Klysti : ne salotoms, o Ypatingas padažas. Ką tik patikrinau O kiti du būtent tokie
na as asortimenta patikrinau Vilniaus majonezo internete ir dar karta dabar paziurejau-salotoms yra Pati pasiziurek.
Nežinau, ką tu tikrinai, o aš tai savo šaldytuvą. Beje, mano nuotraukytė yra kažkus prie majonezų. Pasižiūrėk, gerai matosi. Namuose aš jo stengiuosi visada turėti...
Tikrai tas padazas-,,Vilniaus majonezo" -,,mesos patiekalams". Tikrai skanus.reiks dar pikantiska pabandyti.
O sunus is to savo darbo pasakojo,kad toj picerijoj padaziuka gamina toki-
deda majoneza,sumaiso su kecupu,ispaudzia cesnako,ideda prieskoniu medziotoju ir ipila truputi virinto vandens,kad skystesnis butu.esu ragavus,tai patiko,todel ir domejaus ,kaip daro.
AIRENE rašė:
Tikrai tas padazas-,,Vilniaus majonezo" -,,mesos patiekalams". Tikrai skanus.reiks dar pikantiska pabandyti. O sunus is to savo darbo pasakojo,kad toj picerijoj padaziuka gamina toki- deda majoneza,sumaiso su kecupu,ispaudzia cesnako,ideda prieskoniu medziotoju ir ipila truputi virinto vandens,kad skystesnis butu.esu ragavus,tai patiko,todel ir domejaus ,kaip daro.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume