Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Moirkas su jogurtu esu dariusi, man patiko. Tik jogurtą ėmiau natūralų. O šiaip tai jos tinka prie visko : ir žuvies,m ir paukštiernos. Aš jas ir vienas galiu kabliuoti
Bandysiu su šamu. Šamo receptas - irgi tavo? Jeigu rasiu parduotuvėje, darysiu... O jeigu nerasiu, tada su kita žuvim bandysiu - urbūt, tk išmušti nebereikės
O jo, raudona zuvyte mano megstamiausia ever Galvoju, gal zuvyte kita diena darysiu - ziurau, pas mane cukinija nedidele uzsigulejus, tai blynuku gal pavarysiu
Ramune, šitas padažas tai tikrai smagus, tiktai aš galėjau citrinos sulčių nebepilti - būtų užtekę to rugštymo nuo jorgurto Bet labai skanu buvo - valgiau su... cukinijų blynukais Labai vegetariškas derinys gavosi
3 svogūnų, 2 česnako skiltelių, 3 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus, 250 ml baltojo vyno, 250 ml grietinėlės, druskos ir pipirų pagal skonį, 1 citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės, 250 g rūkytos lašišos. Svogūną ir česnaką nulupti, smulkiai supjaustyti ir apkepinti įkaitintame alyvuogių aliejuje. Supilti vyną ir grietinėlę, pavirinti ant vidutinės ugnies, kol padažas sutirštės. Įberti druskos, pipirų, suberti citrinos žievelę ir supilti citrinos sultis. Lašišą supjaustyti juostelėmis ir sumaišyti su padažu
Štai šitą Ramunės siūlymą bandysiu pasigaminti... Užsuksiu ryt po darbo į Rimi lašišos... Vagysiu su grikiukais tikriausia - šian jų nusipirkau, tai skaniai kirtau
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume