Aš gan aktyviia čia "dirbu" , Daluta. Tik kompas buvo pavedęs. Mėgstu šį forumą : dalyvės - nemirtingos, kaip 100 metų pažįstama jaučiuos
Aktyvumas - akyvaizdus, tuoj per 10 000 žinučiu perkopsi Ir dar jai laiko gamint lieka Gal pas tave koks super spartus internetas + super sparti klaviatura????
o galetu dovanu duoti uz 10 000 zinuciu Taip sakant uz gera ir aktyvia veikla vardan visu labo,taip sakant paskatinima O ka....sakykit,kad gera mintis kolektyvas
Tik dabar atradau šią temą. Aš visą pastarąją savaitę garų puodu džiaugiausi ir gaminau tik jame: skanu, greita ir nereikia prie kelių puodų stovėt. Labai skanu buvo vištos kulšelės jame paruoštos, kalakutienos kukuliai (malta kalakutiena, džiūvesėliai, kiaušinis, tarkuotas džiugas, prieskoniai), koldūnai (aišku, namuose ruošti, kaip tik šaldiklyje gulėjo sušaldytų). Tik kad ne taip sveika būtų, vis padažiuko kokio iš grietinėlės paruošdavau vyrui tiko
Aš taip pat labai džiaugiuosi savo garų puodu,viską prieskoniuoju,dedu druskytės tai tas maistas labai visiems patiko. Gaminau ir mantus.Labai skaniai gavosi,mėsytės sultys tiesiog bėgo per kraštus lėkštėje.O šiaip garinau ir žuvį ir balandėlius mantus,virtinukus,kotletukus.Labai skanios garintos bulvės su daržoviu mišiniu arba tiesiog su morkytėm,jos tokios sultingos ir išlaiko visas tikrasias skonio savybes. Va tik dairausi formelių keksiukams,labai noriu išbandyti tuos bananinius keksiukus garuose.
Nėra jis ir brangus. Kur aš pirkau tai kainavo 130 lt (atseit akcija). Draugė jį turi, buvau išbandžius, tai tokį pat ir pasirinkau, brangesniam pinigų pagailėjau
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume