Priestalo.lt • Temos rodymas - Patiekalai iš grybų

  DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 19 Rgp 2018, 16:42    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dėmesio!


ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !



Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 206 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Rgs 2007, 14:55 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 02 Rgp 2007, 10:30
Pranešimai: 3479
Pliusai: 272
O tu parasyk Andron. Mes susitarem, kad as pati priminsiu, nes jis nelabai speja suziuret tokias pavienes foto :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Rgs 2007, 14:55 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
CITUOJU-
Parašytas: Pir. 02 12, 2007 19:17:42 Rašyti temą:

--------------------------------------------------------------------------------

Pagerinome pliusų sąlygas už iliustruotus receptus.

Receptas su pagaminimo aprašymų ir proceso iliustravimu (skyriuje "Kaip kas gaminama") - 5 pliusai.
Receptas su patiekalo vaizdeliu - 1 pliusas.
Siekiant nuotraukų originalumo bei kopijavimo išvengimo, patiekalo vaizdelyje turi būti pavaizduota kortelė su užrašu "prieStalo.lt"

Galioja naujai patalpintiems receptams nuo 2007-02-12


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Rgs 2007, 14:56 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Guci rašė:
O tu parasyk Andron. Mes susitarem, kad as pati priminsiu, nes jis nelabai speja suziuret tokias pavienes foto :wink:


Aišku, paskaičiuosiu už ką negavau ir priminsiu ;)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Rgs 2007, 14:56 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 02 Rgp 2007, 10:30
Pranešimai: 3479
Pliusai: 272
Pamatysi, gausi ;)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Rgs 2007, 14:58 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
aisku,kad gausi :!:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Rgs 2007, 16:39 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
Pranešimai: 4445
Miestas: Kaunas
Pliusai: 25
Tutsi rašė:
jei padetum uzrasa su savo nicu,gautum 1 pliusa :wink:


tai, kad man nesvarbu tie pliusai, nebent tai yra privaloma :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Rgs 2007, 16:41 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 02 Rgp 2007, 10:30
Pranešimai: 3479
Pliusai: 272
pyp rašė:
Tutsi rašė:
jei padetum uzrasa su savo nicu,gautum 1 pliusa :wink:


tai, kad man nesvarbu tie pliusai, nebent tai yra privaloma :)

Aisku, kad neprivaloma, tiesiog veliau gali ka nors gaut uz juos ;)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Rgs 2007, 19:22 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas

Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pranešimai: 2016
Pliusai: 1
Pavyzdžiui knygą... ;)
Aišku laaabai pasistengti reikėtų.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 08:18 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 02 Rgp 2007, 10:30
Pranešimai: 3479
Pliusai: 272
Bet viskas imanoma ;)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 12:08 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
Pranešimai: 4445
Miestas: Kaunas
Pliusai: 25
Aciu, kad apsvietet, paziuresim dar del tu pliusu :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 12:36 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
tai ilgai neziurek,nes laikas eina...o pliusai gali augti :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 13:39 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Kadangi dėl grybų kankina paranoja ir valgau tik pievagrybius, šiandien ieškodama apie juos informacijos (kiek laiko maždaug reikia apkepti, kad būtų tinkami naudoti, nors žinau, kad ir žalius valgo :) ), aptikau vieną reeptėlį, kurį gal kada ir bandysiu.

Pievagrybiais įdaryti makaronų vamzdeliai "CANNELLONI"

5 makaronų vamzdeliai
15-20 pievagrybių
1 svogūnas
50 g fermentinio sūrio
25 g sviesto
druska
pipirai
krapai
2 šaukštai citrinų sulčių

Makaronus verdame pasūdytame vandenyje 10 min.
5 pievagrybius paliekame, o kitus susmulkiname ir pakepame keptuvėje su sviestu bei susmulkintu svogūnu. Kepame tol, kol svogūnas suminkštėja, įberiame prieskonių.
Šios masės prikemšame į makaronus. Juos sudedame į skardą, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame orkaitėje, kol sūris apkeps.
Žalius pievagrybius perpjauname, pabarstome druska ir apšlakstome citrinų sultimis.
Į lėkštę sudedame keptus makaronus, papuošiame susmulkintais krapais ir pievagrybiais.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 13:43 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 02 Rgp 2007, 10:30
Pranešimai: 3479
Pliusai: 272
Man tai kas keisciausia, kad makaronus reikia apvirt, o paskui prikimst...ar nesigaus didele kose?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 13:55 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Man irgi iš pradžių keista pasirodė, bet kadangi jų padaže neverda, o įdarą paruošia atskirai, tai tikrai nesigaus košė, nes tik apkepsi apibarsčius sūriu.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 13:58 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 02 Rgp 2007, 10:30
Pranešimai: 3479
Pliusai: 272
bet ar apskritai iseis tuos makaronus prikimst? juk jie siek tiek praranda forma kol apverda. o cia virti ne taip jau ir trumpai - 10 min :?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 14:11 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
man atrodo,kad pavirus juos 10 minuciu,tikrai ju jau neprikimsi,nes jie bus minksti :evil:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 14:18 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pranešimai: 1706
Miestas: Kaunas
Pliusai: 5
Nežinau ką patart dėl pievagrybiais įdarytų makaronų, bet aš darau su malta mėsa, tai makaronų CANELONI tikrai neapverdu. O kaip į išvirtus makaronus (virti 10 min. - bus visiškai minkšti) prikišti tų paruoštų pievagrybių, tikrai nesuprantu... Nu, reiks turbūt pabandyt, tada žinosiu... :oops:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 14:21 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Tauiop nebandžiau, aš darau tik su padažu, taigi neapverdu. o su pievagrybiais makaronai tikrai skanu. :lol:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 14:33 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Pirmą kartą kai dariau su įdaru, bijojau, jog bus kieti, tai juos išviriau, bet jie nepatežo, šiaip ne taip prikišau. Paskui per televizorių mačiau, kad panašiai darė, tai įdarą sukišo kaip į švirkštus, tik su platesne anga, ir gražiai įdarą sustūmė į makarono vidų. Bet juk galima ir padaže daryti su nevirtais, gal net dar skaniau būtų.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 14:38 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Aš niekad neviriau, labai gerai išsitroškina su padažu :luks: O dėl skonio - nežinau, turbūt, ir taip, ir taip - skanu. tik nevirtus prikimšti, ko gero, lengviau ir greičiau pasigamina valgis :lol:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 14:40 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Ai6ku, kad greičiau. O išvirti ir apkepti su sūriu, tik traškesni gaunasi, vis tiek prie jų reikėtų padažiuką daryti


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 15:01 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
Pranešimai: 4445
Miestas: Kaunas
Pliusai: 25
silsta rašė:
Nežinau ką patart dėl pievagrybiais įdarytų makaronų, bet aš darau su malta mėsa, tai makaronų CANELONI tikrai neapverdu. O kaip į išvirtus makaronus (virti 10 min. - bus visiškai minkšti) prikišti tų paruoštų pievagrybių, tikrai nesuprantu... Nu, reiks turbūt pabandyt, tada žinosiu... :oops:

galima itarkuot surio ir kiausini koki imust, kad mase sulipdytu :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 15:07 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Ne galima, o reikia


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 17:04 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
butent-reikia :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 17:10 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pranešimai: 4578
Miestas: Šiauliai
Pliusai: 94
Nada , Fedia , nada :laugh:

_________________
www.vitosrankdarbiai.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 17:14 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Va, ir nutarėm :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 17:32 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
kaip visada,kolektyvas :luks:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Rgs 2007, 17:34 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
TiksliaiPaveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 27 Rgs 2007, 20:38 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Sūrio ir grybų salotos

0,5 kg virtų grybų,
raudonos saldžiosios paprikos,
2 apyrūgščių obuolių,
200 g fermentinio sūrio.

Užpilui:
3 šaukštų aliejaus,
šaukšto baltojo vyno acto,
šaukštelio cukraus,
šviežių bazilikų,peletrūnų,
žiupsnelio druskos.

Supjaustykite grybus, papriką, obuolius ir sūrį. Paruoškite užpilą – sumaišykite aliejų, vyno actą, cukrų, susmulkintus prieskoninius augalus ir druską. Užpilkite ant supjaustytų produktų ir išmaišykite. Palikite truputį pastovėti ir patiekite.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 27 Rgs 2007, 20:41 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Šiltos grybų salotos

100 g rūkytos mėsos,
svogūno,1 l virtų grybų,
4 riekių skrudinamosios baltos duonos,
5 šaukštų migdolų drožlių,
raudonų garbanotųjų salotų lapų ,
½ ilgavaisio agurko ,4 pomidorų.

Salotų lapus išdėliokite lėkštėje. Ant viršaus sudėkite agurko griežinėlius ir pomidorų skilteles. Mėsą supjaustykite pailgais gabaliukais ir pakepinkite keptuvėje. Suberkite pjaustytą svogūną, grybus ir kepkite dar keletą minučių. Paskui keptuvėje truputį apkepinkite duonos kubelius ir migdolų drožles. Viską sudėkite ant salotų. Patiekite iškart.


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 206 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas

Reklama




Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO