DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 25 Bir 2018, 14:32    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dėmesio!


ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !



Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 206 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 27 Rgs 2007, 20:44 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Pica su grybais

Tešlai:

150 g sviesto,1–1,5 stiklinės miltų,
50 g kapotų graikinių riešutų,
4 šaukštų vandens,druskos.

Grybų masei:
1 svogūno,
200 g pievagrybių arba kitokių grybų ,
1 nedidelės cukinijos,
1 česnako skiltelės,
žiupsnelio druskos,juodųjų pipirų,
½ stiklinės neriebios grietinėlės,
2 šaukštų sviesto,2 mažų išvirtų ir sutarkuotų burokėlių,
100–150 g tarkuoto fermentinio sūrio.

Paruoškite tešlą: sumaišykite sviestą ir miltus, kad susidarytų gana smulkūs trupinėliai. Suberkite kapotus riešutus ir druską, supilkite vandenį ir suminkykite tešlą. Maždaug pusę valandos palaikykite šaltai, tada iškočiokite ir išklokite ja formą, pabadykite šakute ir kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje apie 10 minučių.
Svogūną susmulkinkite ir 1–2 minutes patroškinkite svieste. Sudėkite griežinėliais supjaustytą cukiniją ir grybus. Kepkite 5 minutes. Įmaišykite grietinėlę, susmulkintą česnako skiltelę, įberkite druskos ir pipirų. Atvėsinkite. Ant papločio uždėkite tarkuotus burokėlius, užpilkite grybų masę ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje apie 25–35 minutes.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 27 Rgs 2007, 20:44 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Grybų sriuba su česnakais

4 bulvių,1 svogūno,
2 česnako skiltelių,
4 šviežių grybų,
1 šaukšto sviesto,grietinės,
1 šaukšto kapotų petražolių,
1 šaukšto kapotų laiškinių česnakų,
žiupsnelio druskos ir pipirų,
1 virto kiaušinio,1 pomidoro.

Bulves ir svogūną supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite česnako skilteles, grybus supjaustykite į keturias dalis. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite svogūną (kol taps rusvai auksinės spalvos). Sudėkite smulkiai sukapotas česnako skilteles ir kubeliais supjaustytas bulves, lengvai apkepinkite, pagardinkite prieskoniais, įberkite druskos ir pipirų. Įpilkite vandens ir virkite maždaug 5 minutes. Sudėkite grybus, virkite kartkartėmis pamaišydamos dar 5–6 minutes. Baigdamos gaminti suberkite žalumynus, papuoškite virtu kiaušiniu ir smulkintu pomidoru. Patiekite su grietine.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 11 Geg 2008, 12:23 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pranešimai: 1706
Miestas: Kaunas
Pliusai: 5
GRYBU UZKANDELE:

Vakar pavakariam pasidariau tokia uzkandele is grybu. Turejau savu grybu stiklainiuka, pirmiausia ant aliejaus pakepinau svoguna, tada nuplautus grybus, uzspaudziau puses citrinos sultis, peletruno saldyto uzbarsciau, cesnako pora skilteliu susmulkinau, druskos. Pakepiname tosteryje sumuštinių duonos. Krauname ant jų grybų masę ir valgome. Skanaus :!:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 11 Geg 2008, 14:40 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas

Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pranešimai: 2016
Pliusai: 1
Pyragas su grybais


5 kiaušiniai
1,5-2 stiklinės miltų
300 g grietinės
1 šaukštelis sviesto formai ištepti
druska


Įdarui: 1 kg šviežių arba raugintų grybų
1 šaukštas miltų
2 svogūnai
1 šaukštas pjaustytų krapų
1 šaukštas pjaustytų petražolių


Mediniu šaukštu išsukti trynius, paskui tebesukant pakaitomis dėti po šaukštą miltų ir grietinės. Pasūdyti, po truputį sumaišyti su gerai išplaktais baltymais.
Tešlą sudėti į sviestu išteptą formą, ant viršaus dėti šaltą įdarą ir pabarstyti džiūvėsėliais.
Įdarui grybus suversti į didelį kiekį verdančio vandens, išvirti ir nukošti. Pradžiovintus grybus smulkiai sukapoti arba sumalti.
Svogūnus sukapoti ir pakepinti su aliejumi, sudėti grybus, jei reikia pasūdyti ir kepti ant nedidelės ugnies, kol išgaruos grybų sultys.
Suberti miltus, pamaišant dar pakepti, sudėti grietinę, pagardinti prieskoniais.
Pyragą galima kepti ir iš dviejų tešlos gabalų, grybus paslepiant po antruoju, tik produktų tešlai naudoti dvigubai daugiau.


Prikabinti failai:
0.gif
0.gif [ 28.15 KiB | Peržiūrėta 4018 kartus(ų) ]
Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Lie 2008, 10:20 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Kreminė grybų sriuba

4 šaukštai sviesto, svogūnas,
400-500 g pievagrybių, 4 šaukštai miltų
, 4 stiklinės vištienos sultinio,
300 ml grietinėlės, žiupsnis krapų, skrebučių.
Smulkintą svogūną ir pievagrybius pakepinkite svieste, berkite miltus, pilkite karštą vištienos sultinį ir užvirinkite. Supilkite grietinėlę, užbarstykite kapotais krapais. Sriubą tiekite su skrebučiais.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Lie 2008, 11:11 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Voveraičių ir špinatų salotos

0,5 l virtų voveraičių, 1 saujelė špinatų,
3 jauni svogūnėliai su laiškais, 3 skiltelės česnakų,
1 indelis konservuotų kukurūzų,
druskos, 50 g sviesto,
5 šaukštai aliejaus, 3 šaukštai obuolių acto.
Į keptuvėje ištirpintą sviestą su aliejumi sudėkite voveraites ir pakepkite. Tada sudėkite susmulkintus svogūnėlius, kukurūzus, truputį pakaitinkite ir nukaiskite. Suberkite susmulkintą česnaką, įpilkite acto ir gerai išmaišykite. Sudėkite į špinatų lapais išklotas salotines.
[/b]


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Lie 2008, 11:12 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Marinuotų pievagrybių ir kumpio salotos

0,5 1 marinuotų pievagrybių
400 g virto kiaulienos kumpio,
1 poras.
Padažui:
100 g majonezo, 1/2 šaukštelio cukraus,
1/4 šaukštelio druskos, truputis pipirų.
Kiaulienos kumpį supjaustykite kubeliais, didesnius pievagrybius perpjaukite per pusę, porą suraikykite griežinėliais. Padažui skirtus produktus išsukite iki vientisos masės, užpilkite ant salotų ir išmaišykite.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 13 Rgs 2008, 07:14 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Bulvinės bandelės su grybais

600 g virtų su lupena bulvių,
po 2 šaukštus miltų ir aliejaus,
3 kiaušiniai, 300 g grybų, svogūnas, morka,
15 g sviesto, 2 šaukšteliai susmulkintų žalumynų,
druskos, pipirų.
Nuluptas bulves sumalti mėsmale ir išmaišyti su miltais, druska, 3 kiaušiniais iki vientisos masės.
Įkaitintame aliejuje pakepinti susmulkintus svogūnus, paskui sudėti ir 5–7 min. troškinti stambiai sutarkuotas morkas, paskui suberti išvirtus grybus, pagardinti prieskoniais, žalumynais ir kepti 2–3 min.
Bulvių masę iškočioti 1 cm storio sluoksniu, stikline ar maža lėkštute išspausti skritulius, į juos įdėti įdaro ir, sulenkus pusiau, suspausti kraštus. Bandeles sudėti į riebalais pateptą skardą ir 15–20 min. kepti 180°C orkaitėje.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 24 Rgp 2009, 22:02 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 26 Kov 2007, 22:10
Pranešimai: 885
Pliusai: 123
Blynai su voveraičių padažu
Visko dėjau iš akies. Iš kiaušinių, miltų, pieno, druskos ir cukraus (nedaug) pasiruošiame grietinės tirštumo tešlą. Į ją sudėti pjaustytų žalumynų (krapų, petražolių, svogūnų laiškų). Išmaišyti ir iškepti blynus.
Padažui pjaustytus svogūnus apkepinti svieste, sudėti voveraites ir patroškinti. Įpilti pieno, įdėti grietinės, druskos, pipirų, petražolių. Trumpai pavirti ir tiekti su blynais.


Prikabinti failai:
Blynaisuvoveraitem.JPG
Blynaisuvoveraitem.JPG [ 47.18 KiB | Peržiūrėta 3929 kartus(ų) ]
Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 25 Rgp 2009, 16:59 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Sėdžiu ir valgyt noriu...erzina tokie vaizdai :hubba:

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 25 Rgp 2009, 18:27 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 15 Geg 2009, 15:55
Pranešimai: 948
Pliusai: 82
norėčiau ir aš ko nors iš šviežių grybukų, bet kad šiais metais net pagrybauti nėra kaip, mažius stabdo visokias tokias išvykas :merg2: .

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 26 Rgp 2009, 08:10 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
palik maziu kaip visada sesei ir varyk grybauti nedejavusi 8)

Labai skaniai atrodo patiekaliukas Tina 038

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 26 Rgp 2009, 13:31 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 26 Rgp 2009, 10:43
Pranešimai: 195
Miestas: Vilnius
Pliusai: 1
erikiux rašė:
norėčiau ir aš ko nors iš šviežių grybukų, bet kad šiais metais net pagrybauti nėra kaip, mažius stabdo visokias tokias išvykas :merg2: .


As tai grybauju parduotuveje, nes ant asfalto Vilniuje grybai neauga. Deja isvyka irgi nelabai
gaunasi :(

_________________
###The show must go on !!!###


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 26 Rgp 2009, 13:48 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
o tu palek prie autostrados, ten maciau pastoviai prekiauja grybukais :wink:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 26 Rgp 2009, 15:34 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
Pranešimai: 4445
Miestas: Kaunas
Pliusai: 25
ir turguj belekokiu grybu galima rasti

_________________
http://blog.mezgalai.lt/


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 26 Rgp 2009, 19:03 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 21 Lap 2007, 22:45
Pranešimai: 7378
Miestas: Alytus
Pliusai: 924
o as pirma kart dziovinausi pievagrybiu, sudziuvo neblogai, bus ziemai padazams

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 27 Rgp 2009, 10:07 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 26 Rgp 2009, 10:43
Pranešimai: 195
Miestas: Vilnius
Pliusai: 1
sinsan rašė:
o as pirma kart dziovinausi pievagrybiu, sudziuvo neblogai, bus ziemai padazams

Kokiu budu juos dziovinot?

_________________
###The show must go on !!!###


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 27 Rgp 2009, 10:09 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
orkaiteje dziovino 8)

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 28 Rgp 2009, 10:12 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 21 Lap 2007, 22:45
Pranešimai: 7378
Miestas: Alytus
Pliusai: 924
nugi supjausciau, ikisau i orkaite, temeparatu ant 75 laipsniu, ijungiau vintiliatoriu dar ir dziovinau :wink:

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 28 Rgp 2009, 10:40 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 15 Geg 2009, 15:55
Pranešimai: 948
Pliusai: 82
pyp rašė:
ir turguj belekokiu grybu galima rasti

Man tai pats grybavimo procesas patinka :D . Nueiti į turgų ir nusipirkti, tai jau ne tas...................

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 28 Rgp 2009, 10:54 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
Pranešimai: 4445
Miestas: Kaunas
Pliusai: 25
aha...kaip tik vakar svajojom apie grybavima, gal sekmadieni iseis palekt kur :roll:

_________________
http://blog.mezgalai.lt/


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 28 Rgp 2009, 12:02 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 21 Lap 2007, 22:45
Pranešimai: 7378
Miestas: Alytus
Pliusai: 924
erikiux rašė:
pyp rašė:
ir turguj belekokiu grybu galima rasti

Man tai pats grybavimo procesas patinka :D . Nueiti į turgų ir nusipirkti, tai jau ne tas...................

zinok, erikiux ir man taip paciai, smagiau grybauti nei pirkti

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 15 Rgs 2009, 15:11 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 24 Rgs 2008, 19:07
Pranešimai: 1256
Miestas: Anykščiai
Pliusai: 33
Makaronai su voveraitėmis

Paveikslėlis

500g lakštinių (naudojau penne)
500g šviežių voveraičių (naudojau apvirtas, bet tinka ir žalios, vis tiek bus troškinamos)
2 česnako skiltelės
100g kietojo sūrio (neturėjau, tai sūrio trūko)
4-6 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas sviesto
sauja smulkintų petražolių
jūros druskos
šviežiai maltų juodųjų pipirų

Voveraites nuvalyti, nuplauti, stambesnes supjaustyti.
Įkaitinti alyvuogių aliejų ir sviestą, apkepti česnakus (2-3 minutes)
Į tą pačią keptuvę sudėti voveraites, gerai pasūdyti ir pabarstyti pipirais (būtina tai daryti pradžioje, tada grybai tarsi kempinės sugeria visus kvapus). Troškinti neuždengus dangčio 15-20 minučių.
Pasūdytame vandenyje su trupučiu aliejaus išvirti lakštinius, nukošti.
Makaronus sumaišyti su grybais, apibarstyti stambiai tarkuotu sūriu, petražolėmis ir pašlakstyti alyvuogių aliejumi. Tuoj pat patiekti :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 15 Rgs 2009, 16:38 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
niekada nepagalvociau grybu valgyti su makaronais :shock:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 15 Rgs 2009, 18:12 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 15 Geg 2009, 15:55
Pranešimai: 948
Pliusai: 82
Labai net skaniai atrodo, o jei dar sūrio ant viršaus :hubba:

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 15 Rgs 2009, 18:25 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 24 Rgs 2008, 19:07
Pranešimai: 1256
Miestas: Anykščiai
Pliusai: 33
Tutsi rašė:
niekada nepagalvociau grybu valgyti su makaronais :shock:

Buvo skanu labai. Ir tai visai įprastas derinys tarkim italų virtuvėje. Mes tai kažkaip pripratę makaronus su pienu valgyt :lol:
Tik sūrio trūko, tas tai jo.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 15 Rgs 2009, 18:31 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Man net neužkliuvo makaronai su grybais. Atrodo visai skaniai, tik nesu didelė grybų mėgėja


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 15 Rgs 2009, 18:34 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 24 Rgs 2008, 19:07
Pranešimai: 1256
Miestas: Anykščiai
Pliusai: 33
Aš irgi grybų nemėgstu, bet kartais padarau išimtį, ypač voveraitėms :lol:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 15 Rgs 2009, 18:41 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Aš baravykams padarau išimtį. Nors voveraičių sriuba labai skani, kai tėtis išverda


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai iš grybų
StandartinėParašytas: 15 Rgs 2009, 18:47 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
erikiux rašė:
Labai net skaniai atrodo, o jei dar sūrio ant viršaus :hubba:

galima butu atidziau skaityti.... parasyta gi, kad .... tarkuoto surio 075

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 206 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Kitas

Reklama




Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO