Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
tutsi rašė:
jei lapu daugiau nei farso,gali uzsisaldyti kitam kartui
Aš kai darau balandėlius, dar pridedu lapų atskirai, be faršo: man labai skanu jie būna su raugintais ar marinuotais agurkėliais Nors vyras juokiasi, kad daržoves su daržovėm valgau
mano mama sake ketinanti rabarbaru uzsisaldyt. uzpuole jie mus dabar ir mes beveik viska saldom.. kazkada mama nupirko picu padu, mate, kad nera valgytoju, tai svyst i saldikli ir kada nori tada issijami
Uogas šaldyt gali drąsiai.Pasirinktinai -arba visai žalias, arba su cukrum perpiltas(man tai šitaip skaniau).
Dar visokie krapai, petražolės, bazilikai ir pan. šaldyt gerai.Tik susmulkintus kišk šaldiklin ir geriau, jei truputį apdžiūvę.Tada imi iš indlio sauja ir barstai, kur reikia - o kvepia daug skaniau, nei džiovinti.
Dar grybai šaldyti gerai.Visokius baravykus tai tik nuvalytus kišk, o voveruškas ir kitokius tai apvirt su druska prieš tai geriau.Dar gali visokius sultinius kišti į kamerą -juk būna, kad mėsą išverdi, o su sriuba nėra kada dusintis tą dieną.O kitądien, kai sriubos užsimanysi -sultinį atitirpdai ir primėtai greitai ko nori ant greičio.Na, kol kas tiek.Jei dar ką prisiminsiu -vėliau parašysiu
Simka
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume