DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 25 Bir 2018, 14:38    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dėmesio!


ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !



Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 227 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 11 Spa 2007, 16:46 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
mes jau tokios,su mumis nenuobodziausi Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 31 Spa 2007, 09:02 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Sau 2007, 12:34
Pranešimai: 1767
Miestas: Vilnius
Pliusai: 99
PYRAGĖLIAI SU ŠIRDELIŲ ĮDARU

400-500g virtų su prieskoniais vištų širdelių
2 svogūnai
1 morka
3-4 šaukštai sultinio
1 pakelis šaldytos sluoksniuotos tešlos
mėgstamų prieskonių pabarstyti

Tešlą atšildykite, šiek tiek pakočiokite ir supjaustykite norimo dydžio kvadratais. Širdeles sumalkite. Svogūną susmulkinkite, morką sutarkuokite, apkepkite, sudėkite maltas širdeles, supilkite sultinį, paskaninkite prieskoniais ir dar kelias minutes patroškinkite. įdarą atvėsinkite. Po šaukštą įdaro dėkite ant tešlos kvadratų, kampus sujunkite, galite aptepti plaktu kiaušiniu (aš netepiau) ir įdėkite į sviestiniu popieriumi išteptą skardą. Kepkite apie 20-30 min. iki 200C įkaitintoje orkaitėje. Tiekite su sultiniu. Mes valgėme vienus :P


Prikabinti failai:
fot 001.jpg
fot 001.jpg [ 43.08 KiB | Peržiūrėta 4754 kartus(ų) ]
Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 31 Spa 2007, 11:03 
Atsijungęs
Fanatas
Fanatas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 26 Kov 2007, 22:10
Pranešimai: 885
Pliusai: 123
skanumėlis :valg:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 31 Spa 2007, 11:48 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
isivaizduoju :roll:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 31 Spa 2007, 12:02 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pranešimai: 5234
Miestas: crawley
Pliusai: 127
skanu turetu buti :hubba:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 28 Lap 2007, 20:31 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Liežuvis maderoje

2 veršio liežuviai, 1 lauro lapelis,
1 svogūnas, 2 gvazdikėliai,
4 juodųjų pipirų žirneliai,
2 morkos, druskos,
1 stiklinė mėsos sultinio, 30 g miltų,
1 stiklinė maderos vyno, maltų pipirų
2 šaukštai kondensuoto pieno, petražolių.

Liežuvius nuplauti, dėti į karštą vandenį, kad apsemtų, sudėti lauro lapelį, nuluptą svogūną, pipirų žirnelius, gvazdikėlius, pasūdyti, uždengus virti apie 1,5 val. Sudėti morkas, pavirtas valandą. Tada liežuvį išimti, panerti į šaltą vandenį, nulupti ir dar truputį palaikyti sultinyje. Sultinį nupilti, jį sutirštinti šaltame vandenyje atskiestais miltais, supilti vyną, padažą paskaninti pipirais, kondensuotu pienu. Liežuvį ir morkas supjaustyti griežinėliais, užpilti padažu ir jame palaikius 5–10 min. patiekti ant stalo, papuošti petražolėmis.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 28 Lap 2007, 20:32 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Troškintas liežuvis

1 jaučio arba 2 veršių liežuviai,
druskos, margarino, prieskoninių šaknų,
1 svogūnas, 4 žirneliai juodųjų pipirų,
mažas lauro lapelis, 2 šaukštai pomidorų pastos,
2 šaukštai miltų,
0,5 l sultinio, 0,5 stiklinės grietinės.

Liežuvį išvirti pasūdytame vandenyje, panardinti į šaltą vandenį, nulupti. Įkaitintuose riebaluose pakepinti susmulkintas prieskonines šaknis, svogūną, į jas sudėti griežinėliais pjaustytą liežuvį, truputį pakepinti, įmaišyti pomidorų pastą, pabarstyti maltais pipirais, druska, miltais, užpilti karštu sultiniu, kuriame virė liežuvis, viską dar patroškinti. Pabaigoje įmaišyti grietinę. Paragauti, pagal skonį pasūdyti, pridėti norimų prieskonių.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 28 Lap 2007, 20:33 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Liežuvis su razinomis

1 jaučio arba 2 kiaulių liežuviai,
1 petražolių šaknis, 40 g sviesto,
50 g miltų, 1 stiklinė lengvo baltojo vyno,
druskos, 70–100 g razinų be sėklų,
30 g migdolų, 1,5 šaukštelio cukraus.

Liežuvį nuplovus virti pasūdytame vandenyje apie 1 val., tada įdėti petražolės šaknį, dar virti, kol liežuvis suminkštės. Išimti, nulupti, įžambiai supjaustyti griežinėliais, užpilti razinų padažu.
Padažui įkaitintame svieste pakepinti miltus, intensyviai maišant supilti 1 stiklinę sultinio, kuriame virė liežuvis, užvirinti, supilti vyną, truputį pasūdyti. Sudėti pamirkytas razinas, kapotus migdolus, cukrų, dar truputį pakaitinti.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 28 Lap 2007, 20:33 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
[b]Širdžių ragu[/b]

500 g širdies,
4 žirneliai juodųjų pipirų,
3 žirneliai kvepiančių pipirų,
1 lauro lapelis, druskos,
petražolės ar saliero šaknies,
40 g margarino, 50 g miltų,
4 šaukštai raudonojo vyno, maltų pipirų.

Nuvalytą širdį virti su prieskoniais 1 litre pasūdyto vandens (dėti į karštą vandenį). Po 1 val. dėti prieskonines šaknis ir dar pavirti, kol širdis suminkštės. Margariną pakaitinti, jame pakepinti miltus, intensyviai maišant įpilti 1 stiklinę sultinio, kuriame virė širdis, užvirinti, supilti vyną, paskaninti druska. Širdį, prieskonines šaknis smulkiai supjaustyti, užpilti padažu, palaikyti 5–10 min., kad įgytų padažo skonį.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 28 Lap 2007, 20:34 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Troškinta širdis

500 g širdies,
margarino, druskos,
2 svogūnai,
1 šaukštas išmirkytų džiovintų grybų,
1 paprika, 1 stiklinė grietinės,
1 stiklinė sultinio arba vandens,
1 šaukštas miltų, citrinos sulčių.

Širdį supjaustyti kubeliais, pakepinti karštuose riebaluose, sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus, grybus, šiaudeliais pjaustytą papriką, viską pakepinti. Supilti grietinę, karštą sultinį ir uždengus troškinti, kol širdies gabaliukai suminkštės. Pabaigoje padažą sutirštinti šaltame vandenyje atskiestais miltais, paskaninti citrinos sultimis, druska (pagal skonį galima įpilti porą šaukštų raudonojo vyno ar įmaišyti pomidorų pastos).


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 28 Lap 2007, 23:12 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
va,cia tai man patinka :P :aciu1:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 29 Lap 2007, 00:59 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pranešimai: 5234
Miestas: crawley
Pliusai: 127
gausi gaminti :lol:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: sriuba
StandartinėParašytas: 01 Gru 2007, 12:22 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Lap 2007, 18:37
Pranešimai: 166
Miestas: Klaipeda
Kas zino recepta sriubos is karves tesmens.?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 01 Gru 2007, 12:31 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
fuuuuuuuuuuuuu,tikrai nezinau :roll:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 03 Gru 2007, 12:10 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 02 Rgp 2007, 10:30
Pranešimai: 3479
Pliusai: 272
Net sutase Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 03 Gru 2007, 14:51 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
kazkur esu girdejusi,kad tokia verda,bet ji ne man :oops:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 03 Gru 2007, 20:52 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Inkstai su kariu

500 g kiaulės inkstų,
100 g šoninės,
2 šaukštai aliejaus,
4 svogūnai, 1 obuolys,
druskos, paprikos miltelių, kario,
100 g kondensuoto pieno, citrinos sulčių.

Inkstus gerai nuvalyti, išmirkyti, supjaIustyti griežinėliais, paskaninti kariu. Šoninę supjaustyti juostelėmis, paspirginti, sudėti inkstų gabalėlius, svogūnus, pjaustytus žiedeliais, pakepinti, pasūdyti. Obuolį supjaustyti kubeliais, pabarstyti paprikos milteliais, sudėti į inkstus, supilti kondensuotą pieną. Viską pavirti 5-10 min. Paskaninti citrinos sultimis.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 03 Gru 2007, 20:53 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Inkstų ragu

500 g kiaulės inkstų,
125 g šoninės, 2 porai,
druskos, pipirų, saldžiosios paprikos miltelių,
1 stiklinės mėsos sultinio,
2 pomidorai, 1 šaukštas krakmolo.

Inkstus gerai nuvalyti, perpjauti išilgai, išpjauti gyslas, pamirkyti, supjaustyti gabalėliais. Šoninę paspirginti, į ją sudėti pjaustytus inkstus, griežinėliais pjaustytus porus, paskaninti druska, pipirais, 5 min. patroškinti. Supilti karštą mėsos sultinį ir dar 15 min. ant silpnos ugnies patroškinti. Pomidorus blanširuoti, nulupti, supjaustyti į 8 dalis, dėti į ragu, pakaitinti. Padažą sutirštinti vandenyje atskiestu krakmolu. Paragavus dar paskaninti norimais prieskoniais, druska.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 03 Gru 2007, 20:54 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736

Inkstai raudonojo vyno padaže


250 g kiaulės inkstų,
250 g pievagrybių,
20 g margarino, 1 svogūnas,
1 stiklinė raudonojo vyno,
pipirų, druskos, baziliko,
1 šaukštelis miltų, petražolių.

Inkstus gerai nuvalyti, perpjauti išilgai, išmirkyti, supjaustyti griežinėliais, pakepinti įkaitintame margarine. Sudėti griežinėliais pjaustytus grybus, svogūnus, truputį pakepinti. Supilti vyną, 15 min. patroškinti, paskaninti pipirais, druska, baziliku. Padažą sutirštinti trupučiu miltų. Prieš patiekiant pabarstyti pjaustytais petražolių lapeliais.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 03 Gru 2007, 21:36 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pranešimai: 5234
Miestas: crawley
Pliusai: 127
:hypno:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 04 Gru 2007, 12:07 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
si karta po parsiuko pjovimo neparsiveziau jokiu subproduktu,teks laukti kito :roll:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 21:50 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pranešimai: 5234
Miestas: crawley
Pliusai: 127
o kodel neparsivezei? :shock:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 22:08 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
tai,kad parsas per puse tvarto,lasininis...tai as prie tokio nelabai,palauksiu sausio...pjaus normalu :roll:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 22:12 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pranešimai: 5234
Miestas: crawley
Pliusai: 127
tai daznai kiaules pjaunat? :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 22:13 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
naaaa,pjaunam :P

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 22:17 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pranešimai: 5234
Miestas: crawley
Pliusai: 127
tai ant mano gryzimo irgi galit pasipjauti :lol:
(juokauju)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 22:20 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
kai tik pabaigiam mesyte,taip ir pjaunam :wink:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 22:22 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pranešimai: 5234
Miestas: crawley
Pliusai: 127
tai turbut gera tvarta turit joms uzauginti, ta prasme daug auginat ir tvartas didelis :lol:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 22:24 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
na mano uosviai ukiskai gyvena :wink:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 22:27 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pranešimai: 5234
Miestas: crawley
Pliusai: 127
todel ir mesos tau netruksta :lol:


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 227 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Kitas

Reklama




Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO