DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 21 Bir 2018, 15:00    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dėmesio!


ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !



Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 227 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 22:27 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
nesiskundziu :roll:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 22:28 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pranešimai: 5234
Miestas: crawley
Pliusai: 127
ir neturetum :lol:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Gru 2007, 14:30 
Su artėjančiomis :aciu2:
Nusipirkau menkės kepenėlių šviežių , tai dabar suku galvą, ką iš jų skaniau šventėms pagamint :roll: Gal patatumėt?


Į viršų
  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Gru 2007, 14:41 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 26 Spa 2007, 12:10
Pranešimai: 5310
Miestas: Klaipėda
Pliusai: 80
kas sveciu patapo? :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Gru 2007, 17:18 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
simka sveciu patapo :D ,bet as tai nezinau,ka is kepeneliu menkes galima butu pagaminti :roll:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Gru 2007, 18:23 
:lol: :lol: :lol:
bet dievaž :roll: Kažin ką ne taip padariau :shock:
Bet vistiek tų kepenėlių reikia :wink:


Į viršų
  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Gru 2007, 18:25 
ai, viskas aišku -taigi pamiršau prisijungt ir iškart iš pirmo puslapio čia pataikiau :lol: :lol: :lol:
SIMKA


Į viršų
  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Gru 2007, 20:00 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pranešimai: 4578
Miestas: Šiauliai
Pliusai: 94
Ryt mamkos paklausiu , kazkoki ji skanu patiekaliuka zino su kepenelem . Tada ir parasysiu :wink:

_________________
www.vitosrankdarbiai.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 20 Vas 2008, 19:15 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Veršienos kepenėlių pasta

200 g veršienos kepenėlių
100 g lašinių,1 svogūnas
1 lauro lapelis ,3-5 žirneliai kvapniųjų pipirų
muskato riešuto,druskos,pipirų

Lašinius išvirti su svogūnais truputyje vandens.Iš kepenėlių pašalinti plėveles, didesnes kraujagysles ir supjaustyti mažais gabalėliais.Įdėti į puodą su karštais lašiniais. Šiek tiek pašildyti, kad kepenėlės prarastų kraujo spalvą.
Po to lašinius ir kepenėles smulkiai sukapoti arba sumalti mėsmale, išmaišyti, paskaninti.Tepti duoną, išklotą salotų lapais.Papuošti agurku arba pomidoru.
Šią pastą galima laikyti šaldytuve net keletą dienų.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 20 Vas 2008, 19:23 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Paštetas tešloje

400 g miltų,1 kiaušinis
200 g minkšto sviesto,1 trynys
1 šaukštelis druskos
30 g džiovintų baravykų
0,5 batono ,50 ml pieno
1 svogūnas,400 g kiaulės mentės
8 šaukštai riebios grietinės
2 morkos,druskos,pipirų ,1 šaukštelis mairūno

Iš miltų, sviesto, kiaušinio, 7-8 šaukštų šalto vandens, žiupsnelio druskos išminkykite tešlą. Suformuokite rutulį, valandą palaikykite šaldytuve.
Mirkykite grybus karštame vandenyje 20 min. Išmirkykite piene batoną.
Mėsą, smulkintus svogūnus, batoną ir išmirkytus bei nuspaustus grybus sumalkite mėsmale. Sudėkite grietinę, pasūdykite, įberkite pipirų ir mairūno, atšaldykite.Nuskuskite morkas, pavirkite jas 10 min., išimkite.Kekso formą ištepkite riebalais.Iškočiokite tešlą, 2/3 jos sudėkite į formą taip, kad būtų išlindę maždaug 2 cm kraštelio. Sudėkite 1/2 faršo, padarykite įdubimų, į kuriuos sudėkite morkas, apdėkite likusiu faršu, užlenkite tešlos kraštus, viršų patepkite tryniu. Uždenkite likusiu tešlos gabalu, padarykite jame dvi skylutes.Kepkite 50 min. 200°C temperatūros orkaitėje.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 20 Vas 2008, 20:00 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
kaip senai bevalgiau kepeneliu :merg2:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 15 Kov 2008, 18:50 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Įdarytos kepenėlės

1/2 kg veršių kepenų.

Įdarui:
100 g rūkytų lašinukų arba kumpio,
100 ml aliejaus, 50 g maltų džiūvėsėlių,
60 ml grietinės, kiaušinis,
svogūnas, petražolių, maltų pipirų, druskos.
Įdarui puode pašildykite 50 ml aliejaus, suberkite smulkiai supjaustytus lašinukus, svogūną, petražoles, džiūvėsėlius. Kiek pavirkite, atvėsinkite ir įmuškite kiaušinį, krėskite grietinę, skaninkite pipirais ir druska. Gerai išmaišykite.
Kepenis padalykite į dvi dalis. Kiekvieną dalį įpjaukite horizontaliai. Į angas krėskite įdarą ir užsiūkite siūlais arba persmeikite smeigtukais. Dėkite į troškintuvą, apliekite likusiu aliejumi ir troškinkite nelabai karštoje orkaitėje maždaug valandą. Iškeptą patiekalą pasūdykite, supjaustykite plonomis riekelėmis ir užpilkite sultimis, kurių atsiranda troškinant.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 20 Kov 2008, 19:30 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Troškinti kiaulės inkstai su citrina

800 g inkstų
3 svogūnai
1 citrina
2,5 šaukšto tirpintų riebalų
1 šaukštas miltų
1 stiklinė sultinio
pipirų,druskos
Vandenyje išmirkytus inkstus nuplauti, sudėti į šaltą pasūdytą vandenį, pakaitinti, išėmus nuplauti, vėl užpilti vandeniu ir pavirinti.Supjaustyti griežinėliais, nuplauti, nusausinti, pavolioti miltuose, pakepinti, sudėti į troškintuvę.Svogūnus supjaustyti, pakepinti, suberti likusius miltus, pakaitinti, praskiesti sultiniu, sudėti tarkuotą citrinos žievelę, išspausti sultis, sudėti likusius prieskonius, viską supilti ant inkstų ir trumpai patroškinti.Patiekti su keptomis bulvėmis, raugintais agurkais ar kitomis daržovėmis.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 31 Kov 2008, 19:09 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Pyragėliai su jaučių plaučių įdaru

žydiškas patiekalas
Tešlai:
500 g miltų, 300 g margarino, 2 kiaušiniai, 1 g sodos arba kepimo miltelių.

Įdarui:

200 g riebalų, 0,5 kg jaučių plaučių, 50 g svogūno, 100 g ryžių.

Jaučių plaučius išvirkite kartu su svogūnais ir sumalkite. Į gautą masę įberkite druskos, pipirų, sudėkite virtus ryžius ir viską apkepinkite riebaluose. Iš tešlos padarykite paplotėlius ir uždėkite įdaro, suformuokite pyragėlius ir kepkite orkaitėje. Pyragėlius dar galima kepti keptuvėje ant aliejaus, bet skaniau, kai jie iškepami orkaitėje.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 31 Kov 2008, 19:11 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Kiaulių kojelių salotos

1,5kg. kiaulių kojelių,
200g. bulvių, 150g. morkų,
100g. petražolių šaknų,
0,5 stiklinės aliejaus,
50g. acto,
40 g. konservuotų žalių žirnelių,
30g. saliero gumbo,
1 raugintas agurkas,
6 skiltelės česnako,
maltų pipirų, druskos,
žalumynų.

Bulves nuplauname ir išverdame. Kiaulių kojeles gerai nuplauname, užpilame vandeniu ir pastatome ant stiprios ugnies. Kai tik vanduo užverda, pasūdome, įberiame pipirų, nuskustas ir supjaustytas morkas, salierą, petražolės šaknį. Kojeles verdame tol, kol mėsa atsiskiria nuo kaulų, išvirtas kojeles ir daržoves atšaldome, mėsą atskiriame nuo kaulų. Mėsą ir daržoves smulkiai supjaustome, sudedame konservuotus žaliuosius žirnelius, supjaustytą raugintą agurką ir išmaišome. Nuluptas česnakų skilteles sutriname ir užpilame aliejaus ir acto mišiniu. Salotas užpilame paruoštu padažu, papuošiame žalumynais ir tiekiame į stalą.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 23 Lie 2008, 19:01 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pranešimai: 1706
Miestas: Kaunas
Pliusai: 5
Pirkau Girstupio turguje veršiuko širdelių, pasidariau tokias salotas, labai jau neblogos.

SALOTOS SU VERŠIUKO (arba kiaulės) ŠIRDIMI:
1 širdelė,
1 vidutinis raugintas agurkas,
1 svogūnas,
1 vidutinė morka,
majonezas,
druska, jei reikės,
prieskoniai.
Išvirti širdeles pasūdytame vandenyje, supjaustyti šiaudeliais, agurkus kubeliais, svogūną ir sutarkuotą stambesne tarka morką pakepinti ant labai mažai aliejaus. Sudėti viską į dubenį ir sumaišyti su majonezu. Skanaus :!:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 23 Lie 2008, 19:27 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
cia man turetu patikti :D

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 23 Lie 2008, 19:55 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
silsta rašė:
Pirkau Girstupio turguje veršiuko širdelių


Kurioj vietoj radote? Niekad ten nei veršienos nemačiau


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 23 Lie 2008, 19:59 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pranešimai: 1706
Miestas: Kaunas
Pliusai: 5
Vakar is pat ryto buvau, bet tiksliai negaliu nusakyti, kurioj vietoj...Vaiksciojau, vaiksciojau po turgu, vienoj vietoj radau, kazkurioj eilej negaliu pasakyt, gaila.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 27 Rgs 2008, 08:04 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Vištų kepenėlės su obuoliais

300 g vištų kepenėlių, 50 g lašinukų,
svogūnas, 2 obuoliai,
po šaukštą miltų ir pomidorų pastos,
1/2 stiklinės vištienos sultinio,
maltų pipirų, druskos.
Lašinukus ir kepenėles supjaustykite kubeliais, svogūną susmulkinkite. Lašinius paspirginkite keptuvėje ant didelės ugnies 1 1/2 minutės. Tada pridėkite kepenėles, svogūną, uždenkite dangčiu ir kaitinkite dar 3 minutes.
Obuolius sutarkuokite stambia tarka, pasūdykite, skaninkite pipirais, įberkite miltus, sukrėskite pomidorų pastą.
Atskieskite sultiniu ir verskite į keptuvę su kepenėlėmis.
Viską kepkite ant didelės ugnies apie 10 minučių.
Garnyrui tinka bulvių košė su smulkiomis petražolėmis.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai ir subproduktų
StandartinėParašytas: 29 Kov 2012, 12:07 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Mergaitės, nusipirkau rūkytą liežuvį. Ar jo virti nereikia? Jis kažkoks pusiau guminis :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai ir subproduktų
StandartinėParašytas: 29 Kov 2012, 14:57 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
pirktiniai dazniausiai buna guminiai, geriau virti dar. :wink:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai ir subproduktų
StandartinėParašytas: 29 Kov 2012, 18:33 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Dėkui, taip ir padariau :P nežinau, kaip bus, kai isai taauš, bet šiltas - žymiai skanesnis :P


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai ir subproduktų
StandartinėParašytas: 30 Kov 2012, 10:25 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
ir saltas bus daug skanesnis :wink:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai ir subproduktų
StandartinėParašytas: 10 Bal 2012, 15:48 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
liezuvis drebuciuose 8)


Prikabinti failai:
IMG_0515.jpg
IMG_0515.jpg [ 136.18 KiB | Peržiūrėta 3278 kartus(ų) ]

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd
Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai ir subproduktų
StandartinėParašytas: 10 Bal 2012, 16:15 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 17 Lap 2011, 14:34
Pranešimai: 1464
Miestas: Ireland
Pliusai: 44
megstu tokius maistus 038

_________________
Su Meile - www.laurela.eu


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai ir subproduktų
StandartinėParašytas: 10 Bal 2012, 17:07 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pranešimai: 4669
Miestas: Marburg
Pliusai: 56
Laurela,ir man palik,ir as meeeegstu 064

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai ir subproduktų
StandartinėParašytas: 10 Bal 2012, 20:04 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
DAR TURIU, pakaks abiems :wink:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai ir subproduktų
StandartinėParašytas: 10 Bal 2012, 20:47 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 06 Geg 2011, 14:28
Pranešimai: 1079
Pliusai: 76
O man galima???? 038 038 038

_________________
TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Patiekalai ir subproduktų
StandartinėParašytas: 10 Bal 2012, 20:54 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
aisku :D

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 227 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Kitas

Reklama




Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO