DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 24 Bal 2018, 17:19    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dėmesio!


ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !



Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 227 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Patiekalai ir subproduktų
StandartinėParašytas: 29 Kov 2007, 12:06 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 04 Rgs 2006, 10:35
Pranešimai: 55
Miestas: Klaipeda
Kepenu tortas
Kepenys 500 g
Miltai 2-3 v.s.
Kiausiniai 2 vnt
Pienas( grietine) ½ stiklines
druska, priesoniai

Kepenis sumalti arba susmulkinti blenderiu. Is visu komponentu pagiminti blynu konsistencijos tesla. Iškepti kepenu blynus. Kiekviena blyna patepti idaru, ir sudeti viena ant kito. Valgyti po 1-2 valandu. Labai skanus ir saltas .
Idaras: pakepintas svogunas+pakepintos morkos+majonezas
pakepintas svogunas+pakepintos morkos+majonezas+ grybai
pakepintas svogunas+majonezas+ grybai
susmulkintas virtas kiausinis+majonezas


Prikabinti failai:
002-1.jpg
002-1.jpg [ 22.63 KiB | Peržiūrėta 7820 kartus(ų) ]
Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 29 Kov 2007, 13:45 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Oi, kaip skanu turėtų būti. Kaip tik turiu kepenų, išsitrauksiu ir savaitgaliui padarysiu. Aš nepaprastai kepenis ir širdį mėgstu. :hubba: Ačiū :aciu2:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 29 Kov 2007, 17:05 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
as irgi,o sirduciu guliasiukas :hubba:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 29 Kov 2007, 17:55 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
:luks: :hubba: :valg: :valg: :valg:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 29 Kov 2007, 18:33 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pranešimai: 2086
prisiminiau, kad kepenėlių jau seniai valgiau :roll:
Tikrai neblogas recepčiukas, užsirašysiu į savo receptų sąsiuvinį :aciu2:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 30 Kov 2007, 10:03 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
gali ir nesirasyti,cia viskas vietoje :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 30 Kov 2007, 15:49 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pranešimai: 2086
tutsi rašė:
gali ir nesirasyti,cia viskas vietoje :roll:


Ne, aš savo sąsiuvinuką visada po ranka turiu :) be to, merginoms siūlau ką gaminti per pamoką iš to sąsiuvinio - kompiuterio darbų kabinete juk nėra. :?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 31 Kov 2007, 14:57 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
KEPENŲ KEPSNIUKAI

Jaučio kepenys,
priekoniai mėsai, bazilikas, pipirai,
džiūvėsėliai,
kiaušinis,
daržovės.

Kepenis supjaustyti griežinėliais, pabarstyti prieskoniais ir palaikyti keletą valandų. Tada pavolioti džiūvėsėliuose-plaktame kiaušinyje-džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje. Pabaigoje pridėti svogūnų griežinėlių ir pakepinti.
Kadangi pavasaris, daržovių stoka, naudojau "Hortex" mišinuką. Supyliau į karštą vandenį, užvirinau ir nusunkiau. Į kitą keptuvę įpilti aliejaus, kepinti daržoves, įberti druskos, prieskonių. Pabaigoje - porą šaukštų grietinės.


Prikabinti failai:
HPIM0155.jpg
HPIM0155.jpg [ 49.49 KiB | Peržiūrėta 7784 kartus(ų) ]
Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 01 Bal 2007, 15:42 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pranešimai: 2086
KEPENĖLIŲ KEPSNYS
800g paukščio kepenėlių,
1.5 st pieno,
2 kiaušiniai,
4šaukštai maltų džiūvesėlių,
50g sviesto,
druskos.

Nuplautas kepenėles išmirkyti piene, paskui 5min jame pakaitinti. tada sumalti ir ištrinti su tryniais ir tirpintu sviestu. Į masę suberti džiūvesėlius, pasūdyti ir gerai išmaišyti. Tada švelniai įmaišyti plaktus baltymus. Masę sukrėsti į sviestu išteptą ir džiūvesėliais pabarstytą skardą. Šauti į karštą orkaitę ir kepti10 - 15 min.
Garantuoju, kad LABAI skanu :bis:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 01 Bal 2007, 16:23 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Hazel rašė:
KEPENĖLIŲ KEPSNYS


Tai čia ir kaip šaltas patiekalas turėtų būti skanu, ar ne :?
Gal reiktų Velykom ką nors tokio naujo, ne vien savo kelmą ir egzotinį zuikelį :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 01 Bal 2007, 19:39 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Kiek žinau, yra skanūs patiekalai iš plaučių. Gal kuri ką žinot? Tik ne įdarus. Tuos aš žinau, bet vyras - kategoriškai nevalgo :evil: O kokį troškinuką ar dar ką aš sau pasigaminčiau :cook3:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 01 Bal 2007, 20:18 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pranešimai: 2086
Ramunė rašė:
Hazel rašė:
KEPENĖLIŲ KEPSNYS


... ne vien savo kelmą ir egzotinį zuikelį :roll:

čia tavo firminiai? :D ;)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 01 Bal 2007, 22:28 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Kokie čia firminiai :oops: Gal tik Velykom daromi.
Kelmas tai jau visiems žinomas. Tik aš dar kokių riešutų ar kepintų grybų įdedu, kad būtų kitaip. O zuikį tai darau ne visai įprastai : iš paukštienos faršo, vaisių ir ( arba ) riešutų. Darau 2 bumbulus ( vieną mažesnį) ir "statau" zuikį. O ausytes ir veiduką - kaip nuotaika būna, taip ir padarau :?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 02 Bal 2007, 09:43 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Aš kai buvau studente, tai vis širdį virdavau ir su majonezu, ne praščiau nei koks liežuvis budavo :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 02 Bal 2007, 11:17 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Lilina rašė:
Aš kai buvau studente, tai vis širdį virdavau ir su majonezu, ne praščiau nei koks liežuvis budavo :)


Tikrai labai skanu. :luks: Ir į mišraines vietoj mėsytės ar liežuvio įdėt - labai skanu :hubba:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 02 Bal 2007, 15:27 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
Lilina rašė:
Aš kai buvau studente, tai vis širdį virdavau ir su majonezu, ne praščiau nei koks liežuvis budavo :)
as ir dabar dar taip darau :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 03 Bal 2007, 13:26 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
tutsi rašė:
Lilina rašė:
Aš kai buvau studente, tai vis širdį virdavau ir su majonezu, ne praščiau nei koks liežuvis budavo :)
as ir dabar dar taip darau :wink:


Labai skanu pamarinuoti, kaip šašlyką širdį ir paskui virti. :luks: Bet retokai taip padarau, nes norisi, kad greičiau :oops:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 03 Bal 2007, 14:57 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
jei liezuvi marinuoji,tai jo spalva pasidaro raudona,o sirdis nepakeicia spalvos pamarinuota :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 03 Bal 2007, 15:17 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
tutsi rašė:
jei liezuvi marinuoji,tai jo spalva pasidaro raudona,o sirdis nepakeicia spalvos pamarinuota :roll:


Trupučiuką, bet mažiau nei liežuvėlis. :P


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 03 Bal 2007, 19:40 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
tai tada galesiu pameginti kai kada :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Bal 2007, 11:42 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 04 Rgs 2006, 10:35
Pranešimai: 55
Miestas: Klaipeda
Kepenu (sirduciu) troskinys su dziovintomis slyvomis

Pakepinti subprodktus. Slyvas pamirkyti ir supjaustyti. Atskirai pakepinti svoguna, sudeti slyvas, dar pakepinti 3-5 min, įpilti pomidoru padaza ir dar 1-2 min patroskinti. Sumaisyti su subproduktais, viską užpilti vandeniu, ideti prieskonius, miltus, kad sutirstetu, ir dar siek tiek patroskinti.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Bal 2007, 12:52 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Mara rašė:
Kepenu (sirduciu) troskinys su dziovintomis slyvomis

Pakepinti subprodktus. .


Kepenys ar širdutės žali ar apvirti ?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Bal 2007, 13:05 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 04 Rgs 2006, 10:35
Pranešimai: 55
Miestas: Klaipeda
Ramunė rašė:
Mara rašė:
Kepenu (sirduciu) troskinys su dziovintomis slyvomis

Pakepinti subprodktus. .


Kepenys ar širdutės žali ar apvirti ?


zali :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Bal 2007, 18:19 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
turetu buti skanu :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Bal 2007, 18:54 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Pabandysim- sužinosim Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Bal 2007, 19:07 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
tik man kazkaip idomiai kad reikia sirdis kepti :shock:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Bal 2007, 19:20 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Šiaip tai ir aš nesu žalių kepusi, tik apvirtasPaveikslėlis Bet kepenys tai tikrai skanu žalios keptos Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Bal 2007, 08:58 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
tai kepenis ir as kepu,bet sirdutes man atrodo turetu buti kietos keptos :shock:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Bal 2007, 09:02 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Pagal viską, taip, turėtų būtį kietos. bet gal grietinė, padažiukas neleis labai jau sukietėti Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Bal 2007, 09:15 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
nepades,vistiek jei neapvirtos-bus kietos 100 % :twisted:


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 227 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Kitas

Reklama




Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO