DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 23 Lie 2018, 14:22    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dėmesio!


ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !



Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 970 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 20 Bal 2012, 11:45 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 17 Lap 2011, 14:34
Pranešimai: 1464
Miestas: Ireland
Pliusai: 44
Sandruca,kaip skaniai atrodo 038

_________________
Su Meile - www.laurela.eu


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Re:
StandartinėParašytas: 21 Bal 2012, 20:57 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 17 Lap 2011, 14:34
Pranešimai: 1464
Miestas: Ireland
Pliusai: 44
sandruca rašė:
Ramunė rašė:
VIŠTIENA SU SEZAMU

Vištienos krūtinėlės,
citrinos sulčių,
sojų padažo,
juodųjų ir baltųjų pipirų,
2 -3 kiaušiniai apvoliojimui,
300 g sezamo sėklų,
2 šaukštai džiūvėsių.

Vištienos krųtinėlę supjaustyti juostelėmis ( kaip pirštelius ). Iš citrinos sulčių, sojos padažo, pipirų ir šlakelio aliejaus padaryti marinatą ir palaikyti pirštelius apie val. ( galima ir ilgiau). Tada pirštelius voliojame miltuose - kiaušiniuose - džiūvėsiuose, sumaišytuose su sezamais. kepame aliejuje.
Tinka ir kaip karštas, ir kaip šaltas patiekalas.

einu sita gamint, veliau atnesiu vakarienes 038


dariau ir as siandien pietum, super 038 aciu uz recepta 038

_________________
Su Meile - www.laurela.eu


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 22 Bal 2012, 01:21 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pranešimai: 4670
Miestas: Marburg
Pliusai: 56
Niu as kazkaip nesirystu tokiu be proporciju bandyt :oops: Kiek to, kiek ano man visiskai neaisku,o gundot :mrgreen:

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 22 Bal 2012, 09:48 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
bebandydama issiaiskinsi :D
O as pritroskinau su morkomis ir nesiterliojau :roll:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 22 Bal 2012, 13:21 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 17 Lap 2011, 14:34
Pranešimai: 1464
Miestas: Ireland
Pliusai: 44
Nicole, is akies visko dejau ir viskas ok :mrgreen:

_________________
Su Meile - www.laurela.eu


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 22 Bal 2012, 14:57 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 05 Geg 2011, 09:57
Pranešimai: 1132
Miestas: Airija
Pliusai: 186
niam niam niam kokie skanu tavo pietus Laurela 038
o kas del proporciju... tai as bent jau niekad nesilaikau kai reikia gamint padaza ar marinata, dedu visko is akies, kol atrandu ta 'teisinga' skoni :wink:
siandien pas mane bus kugelis su vistiena.......... 117


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 22 Bal 2012, 19:16 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pranešimai: 4670
Miestas: Marburg
Pliusai: 56
Tai man nereikia gramo tikslumu,o ar tai lygiom dalim ar tai 1 prie 2,sauksta?du?tris? ir t.t. :lol: o tai voztelsiu visa buteliuka sojos,puse litro aliejaus ir 5 citrinas :mrgreen:

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 22 Bal 2012, 20:27 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
nera geriau, kaip nusistatyti ragavimo budu :wink:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 22 Bal 2012, 21:03 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pranešimai: 4670
Miestas: Marburg
Pliusai: 56
Wat turiu yda-niekad neragauju darydama valgyt-metu viska is akies :roll: arba gavos arba ne :mrgreen: bet jei ne mano ismislas ir man kazkas naujo,tai nors apytikrumo noris :lol:

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 22 Bal 2012, 21:09 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
as irgi neragauju.. na ta prasme, palaizau ir tiek... ypac visokius marinatus ir prieskoniavimus... :D

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 23 Bal 2012, 08:35 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Nicole rašė:
Tai man nereikia gramo tikslumu,o ar tai lygiom dalim ar tai 1 prie 2,sauksta?du?tris? ir t.t. :lol: o tai voztelsiu visa buteliuka sojos,puse litro aliejaus ir 5 citrinas :mrgreen:


O kaip parasyt proporcijas, jei tai priklauso nuo vistienos kiekio ir skonio :roll: As visada ragauju, svarbu , kas ieina, o jau kieki nusistatyt ragavimo budu negali nebent tik pradedancios gaspadiniukes :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 23 Bal 2012, 09:54 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
va va.... :wink:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 28 Gru 2012, 23:18 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pranešimai: 4670
Miestas: Marburg
Pliusai: 56
Kalakutienos vyniotinis

sudetis ir eiga pagal si recepta salti-karsti/kumpio-suktinuk-kep-t8876.html tik nedejau grietines ir surio nekaitinau,tik imaisiau,sudejau i idara juostelem pjaustyto rukyto kumpio ir keleta pjaustytu dziovintu slyvu su pomidorais.Susukau i kalakuto oda ir kepiau 200° 1 val.uzdengus folija ir dar po 20 min.225° kiekviena puse,kad apskrustu(atidengus).Labai patiko! 030

Paveikslėlis

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 29 Gru 2012, 00:17 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pranešimai: 4670
Miestas: Marburg
Pliusai: 56
Marinuota Antyte pagal Ramuniuka :P
paukstiena/marinuota-kalakuto-tin-t9825.html
tik nedejau cesnaku,dejau paukstienos prieskonius is LT,palaikiau per nakti ir kepant laisciau atsiradusiom sultim bei alum.Kimsta obuoliu-abrikosu-slyvu-spanguoliu idaru.Laaabai patiko! 038

Paveikslėlis

Paveikslėlis

_________________
Paveikslėlis


Paskutinį kartą redagavo Nicole 08 Sau 2013, 03:26. Iš viso redaguota 2 kartus.

Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 29 Gru 2012, 11:31 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 05 Geg 2011, 09:11
Pranešimai: 2478
Miestas: Utena
Pliusai: 34
oj kaip čia skanu :hubba: :hubba: :hubba: :hubba: :hubba:

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 07 Sau 2013, 14:28 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
atnesiau vistytes :wink:


Prikabinti failai:
106_0143.jpg
106_0143.jpg [ 148.22 KiB | Peržiūrėta 3235 kartus(ų) ]

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd
Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 07 Sau 2013, 17:29 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Lap 2012, 21:23
Pranešimai: 1748
Pliusai: 185
Irgi jamu!
Bloga laika cia pasirinkau ziurejimui... pilvas urzgia, tuoj kast prades... :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 07 Sau 2013, 18:59 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 04 Geg 2011, 17:45
Pranešimai: 1661
Miestas: Pilviskiai
Pliusai: 51
DanuteL tai gal antytes :lol: :lol: :lol:
Paveikslėlis

_________________
http://public.fotki.com/aussrrina/
Paveikslėlis
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 07 Sau 2013, 19:08 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pranešimai: 4670
Miestas: Marburg
Pliusai: 56
Eikit judvi svilpt :hypno: :hubba: :hubba: :hubba:

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 07 Sau 2013, 19:42 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 06 Geg 2011, 14:28
Pranešimai: 1080
Pliusai: 76
Eina sau,man irgi visko norisi.........Nors Kaledoms pati anti kepiau ,bet taip jau apetitnai atrodo,kad mielai dar suvalgyciau 038 038 038

_________________
TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 08 Sau 2013, 03:08 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pranešimai: 4670
Miestas: Marburg
Pliusai: 56
"Kalėdinė žąsis su mandarinais" pagal Daida

1 nedidelė žąsis (apie 4 kg),
3 stiklinės maltų džiūvėsėlių,
7 mandarinai,
45 g imbiero,
2 obuoliai,
4 kiaušiniai,
1 stiklinė mandarinų džemo arba uogienės (gali būti apelsinų),
12 žvaigždinių anyžių,
0,5 stiklinės razinų (nebūtinai),
1 arbatinis šaukštelis kajeno pipirų,
1 arbatinis šaukštelis su kaupu cinamono,
1 arbatinis šaukštelis tarkuoto muskato riešuto,
druskos, pipirų.

Nuo žąsies nupjaukite nereikalingus riebalus. Žąsį nuplaukite ir nusausinkite.
Nuplaukite ir nusausinkite razinas.
Į dubenį supilkite maltus džiūvėsėlius, sudėkite kajeno pipirus, cinamoną, muskato riešutą, razinas. Smulkiai sutarkuokite 30 g imbiero ir sudėkite į džiūvesėlius su prieskoniais. Sutarkuokite obuolius ir taip pats sudėkite į dubenį su džiūvesėliais, viską gerai išmaišykite.
Įmuškite kiaušinius į kitą dubenį, lengvai paplakite ir išmaišykite su 4 šaukštais mandarinų džemo. Kiaušinių plakinį įmaišykite į džviūvesėlių masę. Paskaninkite druska ir pipirais. Aplupkite vieną mandariną ir perpjaukit į 4-6 dalis. Gautu įdaru, bei mandarinų gabaliukais prikimškite žąsį. Angą, pro kurią sudėjote įdarą, užtvirtinkite mediniu pagaliukų arba užsiūkite.
Sutarkuokite likusią imbiero dalį. Žąsies išorę įtrinkite imbiero, druskos ir pipirų mišinių. Dėkite žąsį į kepimo indą ir aplinkją bei ant jos sudėkite ir žvaigždinius anyžius.
Dėkite kepti žąsį į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 1 val. Tada išimkitę žąsį, nupilkyte riebalus. Žąsies išorę aptepkite likusiu mandarinu džemu, į kepimo indą įpilkite 200ml vandens. Kepkite dar orkaitėje apie 30 min.
Mandarinus perpjaukite per pusę. Išimkite iį orkaitės žąsį, apdeliokitą aplinkui mandarinų puselėmis ir įpilkite dar 100 ml vandens. Kepkite žąsi dar 15-20 min. Keptą žąsį, kol dar ji karšta apšlakstytkite keptų mandarinų sultimis.
Tikras kalediskas skonis! 038

Paveikslėlis

Nuotrauka ne itin "paserviruota",na ne tas galvoj buvo :oops:

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 08 Sau 2013, 03:29 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pranešimai: 4670
Miestas: Marburg
Pliusai: 56
Ausriuk,kuo ten antyte itrynei?kas ten ant virsaus?Parasyk receptuka 038

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 08 Sau 2013, 10:54 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 06 Geg 2011, 14:28
Pranešimai: 1080
Pliusai: 76
Nicole,kodel ji tokia juoda?Ar cia nuotraukoj taip,ar tu ja taip sukepini?

_________________
TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 08 Sau 2013, 11:05 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
ir as apie ta pati pagalvojau :D

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 09 Sau 2013, 03:11 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 09 Rgp 2009, 02:26
Pranešimai: 4670
Miestas: Marburg
Pliusai: 56
Sprendem ir mes si klausima :lol:
Mes megstam paskrudinta odele,bet ne iki pajuodimo :mrgreen:
Greiciausiai tai nuo uogienes,kaip ir antyte gavos juosva nuo medaus.Ir ta odele visai nesukepus,o minkstute,tik vaizdelis toks :P

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 09 Sau 2013, 10:05 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 05 Geg 2011, 09:11
Pranešimai: 2478
Miestas: Utena
Pliusai: 34
ojoj, net galva susisuko nuo vaizdeliųPaveikslėlis

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 09 Sau 2013, 11:22 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
medus greitai juodina :roll:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 09 Sau 2013, 14:17 
Atsijungęs
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 10 Geg 2011, 11:52
Pranešimai: 336
Miestas: DE
Pliusai: 4
Mano tradicine kaledine antis. Is vakaro itrinu su prieskoniais (druska, pipirai, cesnakas)

Garnyras:
ryziai,
dz. slyvos,
dz. obuoliukai,
morkos,
svogunas,
sparneliai, kakliukas

Pakepinu susmulkintus kakla ir sparnelius (antis buvo sviezia, tai nebuvo sildeles ir skranduko) Tada tuose paciuose riebaluose pakepinu svoguna, morka ir ismirkytus susmulkintus dziovintus vaisius. Viska sumaisau su apvirtais ryziais ir prikemsu anti. Valanda kepu suvyniota i folija, tada atvynioju ir dar kepu apie 45 min vis apipildama susidariusiu skysciu. Viskas!


Paveikslėlis

Paveikslėlis

_________________
Paveikslėlis


Paskutinį kartą redagavo raske 09 Sau 2013, 15:17. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 09 Sau 2013, 14:24 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 06 Geg 2011, 14:28
Pranešimai: 1080
Pliusai: 76
Mmmmmmmmmmmmmm,kaip skanu :hubba: :hubba: :hubba:

_________________
TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: PAUKŠTIENA
StandartinėParašytas: 09 Sau 2013, 14:55 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 29 Geg 2007, 23:22
Pranešimai: 2235
Miestas: svetimas kraštas
Pliusai: 41
:mrgreen: iš aš Kalėdom kepiau anti, tik tikrai nebuvo laiko ją fotografuoti. Dar tinkamai neataušus ji buvo patiekta ant stalo ir akimirksniu suvalgyta :mrgreen:


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 970 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Kitas

Reklama




Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO