DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 22 Lie 2018, 19:22    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dėmesio!


ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !



Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 130 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 04 Lie 2007, 09:19 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Paveikslėlis

Reikia nebijoti gyvūnėlių, o ne badytis save :lol:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 04 Lie 2007, 14:33 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 17 Sau 2007, 12:51
Pranešimai: 2805
Pliusai: 389
Čia kokosinis aviečių pyragas tik vietoj aviečių dėjau mėlynes.


Prikabinti failai:
9.JPG
9.JPG [ 49.82 KiB | Peržiūrėta 3335 kartus(ų) ]
Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 04 Lie 2007, 16:34 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
:hubba: :luks:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 04 Lie 2007, 16:50 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
janrri rašė:
Čia kokosinis aviečių pyragas tik vietoj aviečių dėjau mėlynes.
tai as taip ir supratau :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 07:52 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Aviečių pyragas

1 stiklinė grietinės;
250 gramų margarino;
1 stiklinės cukraus; 2 kiaušinių ir 1 trynio;
1 stiklinės aviečių uogienės;
2,5 arbatinio šaukštelio sodos;
3-4 stiklinės miltų.

Išsukti cukrų su kiaušiniais, supilti grietinę, margariną, uogienę, sodą, miltus ir išmaišyti. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 07:53 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Aviečių kremo tortas

800g grietinėlės ar jogurto;
apie 200g cukraus;
3 šaukštai su kaupeliu želatinos;
600g aviečių.

Grietinėlė išplakama su cukrumi, sudedama išbrinkusi ir ištirbdyta želatina, trintos avietės. Viskas sumaišoma ir supylus į formą paliekama sustingti. Puošiama plakta grietinėle, avietėmis.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 07:57 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Pyragas "Gaivus skanumėlis"

1 pakelis lietuviškų sausainių,
200 gr varškės,
200 gr plakamos grietinėlės,
5 šaukštai cukraus,
įvairių sodo ir miško uogų (braškių, mėlynių, žemuogių...),
4 šaukštai želatinos.

Sausainius sulaužyti ir sudėti ant torto formos. Grietinėlę išplakti su cukrumi, sudėti varškę ir uogas (braškes perpjauti per pusę). Taip pat į varškės masę įpilti ištirpintos želatinos. Padėti tortą į šaldytuvą pusvalandžiui, po to viršų papuošti uogomis ir vėl padėti į šaldytuvą, kad gerai sušaltų.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 08:08 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Bruknės irgi miško uogos, gal tiks :roll:

Tortas "Rudenėlis"

500 g bulvių,
100 g cukraus,
3 kiaušiniai,,
1 pakelis vanilės cukraus
0,5 šaukštelio kepimo miltelių.

1 stiklinė kriaušių tyrės,.
1 stiklinė bruknių tyrės ,
3 šaukštai želatinos

Papuošimui:
3 kriaušės , 0,5 stiklinės bruknių,
100 g grietinėlės,1 šaukštas cukraus .

Biskvitui išverdame bulves ir sumalame mėsmale. Trynius išsukame su cukrumi ir supilame į sumaltas bulves. Įmaišome iki standžių putų išplaktus baltymus, vanilės cukrų ir kepimo miltelius. Biskvitą kepame riebalais pateptoje ir džiūvėsėliais pabarstytoje formoje 170°-200° C temperatūroje apie 30-40 min.
Iškepusį ir atvėsusį biskvitą padaliname į du lakštus.
Įdarui sumaišome kriaušių ir bruknių tyres. Į jas, nuolat maišydami, supilame ištirpintą želatiną. Į torto formą įklojame vieną biskvito lakštą taip, kad nuo sienelių krašto liktų 1 cm tarpas. Užpilame pradėjusią stingti tyrę, uždengiame antru biskvito lakštu ir truputį paspaudžiame, kad ištekėjusi tyrė susilygintų su torto viršumi. Tortą su forma 30 min. laikome šaltai.
Iš formos išimtą tortą puošiame kriaušių skiltelėmis, bruknėmis ir pasaldintos plaktos grietinėlės bokšteliais.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 08:12 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Uogų pyragaičiai

3 kiaušinių baltymai ,
1 šaukštelis vanilės, druskos,1 puodelis cukraus,
0,25 puodelio susmulkintų pakepintų migdolų,
2 puodeliai šviežių ar šaldytų aviečių ar kitų miško uogų,
3 puodeliai aviečių, citrinų ar papajos šerbeto ,
3 šaukštai migdolų,šviežių uogų.

Atskirkite baltymus ir sudėkite vanilę bei druską. Plakite elektriniu mikseriu vidutiniu greičiu iki putų. Sudėkite cukrų, po 1 šaukštą, plakdami dideliu greičiu 5-7 minutes. Supilkite maltus migdolus.
Naudodami konditerinį maišelį, išspauskite gautą tešlą į ant popieriaus nupieštus apskritimus ar širdeles, suformuodami nupieštų formų kraštus (viduriukas lieka tuščias).
Kepkite iš anksto įkaitintoje orkaitėje 35 minutes. Išjunkite orkaitę. Palikite pyragaičius uždarytoje orkaitėje bent 1 valandai, kad jie išdžiūtų. Nuimkite nuo popieriaus.
Uogų padažui atšildykite uogas, jei naudojate šaldytas. Nenupilkite skysčio. Sudėkite į virtuvinį kombainą. Uždenkite ir plakite iki vientisos masės. Perleiskite gautą masę per smulkų sietelį; išmeskite sėklas (padažo turėtų būti apie 3/4 puodelio). Uždenkite ir padėkite į šaldytuvą.
Patiekdami padėkite šerbeto rutuliuką į pyragaitį. Užpilkite uogų padažu. Pabarstykite supjaustytais migdolais. Jei norite, papuoškite šviežiomis uogomis.

Turėtų tikti ledai ar plakta grietinėlė vietoj šerbeto :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 08:16 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
man tai visi receptukai :luks: isskyrus su bruknemis,to tai niekada neismeginsiu :merg2: Bet uosvienei pasiulysiu ismeginti :wink: :!:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 08:16 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Vyniotinis su avietėmis

3 kiaušiniai, 125 g miltinio cukraus ,
90 g miltų,kepimo milteliai,
2 šaukštai karšto vandens,
185 g grietinėlės, druskos
180 g aviečių džemo, 50 g aviečių.
1 šaukštas miltinio cukraus.

Kiaušinių baltymus išplakti su druska iki baltumo, suberti miltinį cukrų ir plakti, kol šis ištirps.Trynius taip pat suplakti ir įmaišyti į baltymus.
Į kiaušinių masę suberti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir įpilti karštą vandenį, išmaišyti.
Skardą iškloti kepimo popieriumi ir supilti tešlą.
Kepti 200 C temperatūros orkaitėje 8-10 min., kol gražiai pagels.
Iškeptą biskvitą greitai išversti ant miltiniu cukrumi pabarstyto rankšluosčio ir, susukus į volelį, palikti atšalti.
Grietinėlę suplakti su 1 šaukštu miltinio cukraus. Biskvitą išvynioti ir patepti aviečių džemu, sudėti avietes, ant viršaus užtepti grietinėlę. Kelias avietes palikti papuošimui.
Biskvitą suvynioti ir pabarstyti miltiniu cukrumi.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 08:19 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Pyragas "Vasarėlė"

3 kiaušiniai, 150 g cukraus,
125 g miltų, 1 šaukštelis kepimo miltelių.

Kremui:
400 g grietinės,
0,5 stiklinės cukraus,
1 citrina,.
2 šaukštai želatinos

Papuošimui:
1 stiklinė mėlynių ar aviečių,
1 l gervuogių ,1 pakelis citrinų žele.

Ruošdami paplotį 3 kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių ir suplakame iki standžių putų. Trynius suplakame su cukrumi ir įpilame 3 šaukštus verdančio vandens. Įmaišome baltymus ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Kepimo formą patepame sviestu, supilame tešlą ir kepame 170 C temperatūros orkaitėje apie 40 min. Iškepusį paplotį iškrečiame ant pergamentinio popieriaus ir atvėsiname.
Kremui grietinę sumaišome su cukrumi, 1 citrinos žievele bei 2 šaukštais sulčių ir nedideliame vandens kiekyje išbrinkinta bei ištirpinta želatina. Kremui pradėjus stingti jį supilame ant biskvito ir pyragą laikome šaltai 20 min.
Tuomet puošiame uogomis. Citrinų želė ištirpiname 1 stiklinėje verdančio vandens ir jai pradėjus stingti supilame ant uogų.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 08:21 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
nu Ramuniuk,tu cia pavarei saldumynu :hypno: ,jei viska isragauti,tai turbut po to tektu dalyvauti projekte XXXXL :laugh:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 08:22 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Skanėstas su mėlynėmis

1 kg mėlynių ,
1 kg grietinės ,
1 stiklinė cukraus,
2 šaukštai cukraus papuošimui ,
4 šaukštai želatinos,
1 šaukštas cinamono.

Papuošimui:
200 g grietinėlės,
1 stiklinė mėlynių,
mėtų lapeliai.

Mėlynes nuplauname ir sumalame mėsmale, sumaišome su grietine, cukrumi, cinamonu ir nedideliame vandens kiekyje išbrinkinta ir ištirpinta želatina.
Šią masę supilame į formą ir paliekame 30 min. šaltai.
Skanėstą su mėlynėmis puošiame pasaldinta plakta grietinėle, mėlynėmis ir mėtų lapeliais.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 08:53 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Trapios tešlos krepšeliai su plakta grietinėle ir uogomis

300 g miltų,
4 kiaušinio tryniai,
100 g sviesto,
60 g cukraus .

Įdarui:
300 g uogų (aviečių, mėlynių, vyšnių),
200 g grietinėlės,
30 g cukraus arba cukraus pudros.

Iš tešlai skirtų produktų užmaišome tešlą, aplipdome ja formeles ir kepame orkaitėje, kol gražiai pagels.
Atvėsiname ir išimame iš formelių.
Į šiuos krepšelius pridedame uogų, plaktos grietinėlės, papuošiame mėtos šakele.
Iš apelsino odelės galime padaryti lanką krepšeliams.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 08:55 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Raudonų uogų apkepas

500 g uogų (serbentų, aviečių, vyšnių),
1 stiklinė cukraus,
200 g miltų,125 g margarino,
aliejaus ar sviesto formai ištepti .

Margariną sukapoti mažais gabalėlius, išmaišyti su cukrumi (1/2 stiklinės) ir miltais, kol pasidarys košelė.
Nuplautas, nuvalytas ir su išimtais kauliukais uogas išmaišyti su likusiu cukrumi, sudėti į šiek tiek išteptą taukais atsparų karščiui indą, viršuje sudėti tešlą ir 30-40 min. įkišti į karštą orkaitę.
Apkepas bus gatavas, kai viršus šiek tiek apskrus.
Patiekti šiltą su grietine, išplakta su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 09:28 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
Ramune,baik gundyti su pyragais :evil: ,o tai jauciu eisiu kepti :oops:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 09:51 
tai as jau registruosius sekanciam XXL :laugh:


Į viršų
  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 09:53 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pranešimai: 4578
Miestas: Šiauliai
Pliusai: 94
šiandien diena suplanuota : už kibirų ir į sodą , po to už bliūdų ir virtuvėn :)

_________________
www.vitosrankdarbiai.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 10:12 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
tutsi rašė:
Ramune,baik gundyti su pyragais :evil: ,o tai jauciu eisiu kepti :oops:


O tai o kas temą užvedė, aaaaa :twisted:

Aš nuo šiandien 4 dienom delčios dietą pradėjau. Tai ir užsiiminėju savisadizmu :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 10:12 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
avinuke rašė:
tai as jau registruosius sekanciam XXL :laugh:


gerai, mane irgi pasiimk, prireiks, jaučiu :merg2:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 10:13 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
vitele rašė:
šiandien diena suplanuota : už kibirų ir į sodą , po to už bliūdų ir virtuvėn :)


Nu jo, perspektyva žadanti daug įdomaus 064


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 10:13 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pranešimai: 4578
Miestas: Šiauliai
Pliusai: 94
Gal galima plačiau apie tą dietą Paveikslėlis

_________________
www.vitosrankdarbiai.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 10:18 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
http://www.naturele.net/forum/viewtopic ... 98&start=0

Paskaityk, rasi viską. 062


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 10:22 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
paskaiciau,ojojoi kiek daug reikia per diena suvalgyti :hypno: ir dar vynas 078


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 10:25 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Aš porcijas - per pusę, o vyną keisiu žaliąja arbatyte, nes dabar alkoholio negaliu jokio-jokio :evil:
Prisidėjau prie forumiečių ir aš, iš idėjos. Šiaip tai man nereikia dietos, greičiau atvirkščiai :hypno: Nors kalorijas paskaičiuoju :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 10:28 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pranešimai: 4578
Miestas: Šiauliai
Pliusai: 94
Aha apsišviečiau , per sekančią delčią reiks išbandyt :D

_________________
www.vitosrankdarbiai.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 10:42 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
Ramunė rašė:
Aš porcijas - per pusę, o vyną keisiu žaliąja arbatyte, nes dabar alkoholio negaliu jokio-jokio :evil:
Prisidėjau prie forumiečių ir aš, iš idėjos. Šiaip tai man nereikia dietos, greičiau atvirkščiai :hypno: Nors kalorijas paskaičiuoju :roll:
ar gerai,jei per puse :shock:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 11:48 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Originalioj dietoj rašo, kad svarbiausia - ne daugiau, o mažiau - visada prašomPaveikslėlis be to, kad jautienos nereikėtų ryti, galima keisti veršiena, vištos ( arba gaidžio :wink: ) krūtinėle arba žuvimi. Tai jau garuose verda upėtakio gabalaitis. Paveikslėlis Šiaip-ne-taip gavau tos žuvytės :lol:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Lie 2007, 12:27 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pranešimai: 4578
Miestas: Šiauliai
Pliusai: 94
Na aš , kad dieta lengviau sektųsi , pyragiuko receptą pridėsiu :D :D :D

VARŠKĖS PLOKŠTAINIS SU AVIETĖMIS
Tešla:
150g. kamabario temperatūros sviesto
0,5 stiklinės cukraus
žiupsnelis druskos
kiaušinis
1,5-2 stiklinės miltų
šaukštelis kepimo miltelių

Viršus:

450g. šviežių arba šaldytų aviečių
5 kiaušiniai
750g varškės
stiklinė cukraus
vienos citrinos sultys ir nutarkuota žievelė
80g. kambario temperatūros sviesto
pakelis vanilinio pudingo miltelių
2 šaukštai manų kruopų


Išsukti sviestą su cukrumi , įmušti kiaušinį , sudėti kepimo miltelius ir su druska sumaišyti miltus. Trinti , kol tešla pasidarys vientisa. Sulipdyti iš tešlos rutulį ir pusei valandos padėti šaltai . Tešlą plačiai iškočioti ant kepimo popieriaus , kartu su popieriumi uždėti ant orkaitės skardos ir 180 laipsnių orkaitėje , kepti apie penkiolika minučių.
Viršų ruošti taip : atskirti kiaušinių baltymus nuo trynių , sumaišyti išplaktus trynius , varškę , cukrų , citrinų sultis bei žievelę , sviestą , pudingo miltelius ir manų kruopas.Išplakti kiaušinio baltymus iki standžių putų ir primaišyti prie varškės masės. Sudėti avietes ant apkepto papločio ir užpilti varškės mase . Dar kepti apie 35-45 minutes.

_________________
www.vitosrankdarbiai.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 130 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Reklama




Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO