Kaip paruošti: 1.Orkaitę įjungiam iki 190 C, pasiruošiam skardas, kuriose kepsime. Skardas ištiesiam kepimo popieriumi. 2.Svarbu, kad kondensuotas pienas būtų ne iš šaldytuvo, o kambario temperatūros ir takus. Jei ne, tai teks jį truputį pašildyti atskirai dubenėlyje arba karšto vandens vonelėje. 3.Ant dribsnių užpilam kondensuotą pieną, sumaišom. Masė taps klampi, bet dribsniai nepaskęs kondensuotame piene. Užbarstom aguonų ir sezamo sėklų, pamaišom. Viskas nebus labai šlapia ir klampu, gali atrodyti, kad jau nebesulips, bet nesibaiminkite, cukrus, esantis kondensuotame piene, labai puikiai viską sulipdys. 4.Dėkite po šaukštą lizdelius į skardą ant kepimo popieriaus ir kepkite maždaug 7 minutes. Žiūrėkite, kad nesudegtų, bet turi truputį pakeisti spalvą.
Vėsdami florentinai sutvirtės. Pigu, greita ir paprasta.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Man Beatos visi patiekalai, kiek esu gaminusi, patinka ir tinka. Bet šitier kažkokie ne mano skonio. Nešiau savo kavos klubui - atsiliepimai tokie pat : dėl skonio............
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Sveikuoliški avižiniai sausainiai
Reikės: 250 g avižinių dribsnių, 100 g tirpinto sviesto, 1 kiaušinio, 1 stiklinės cukraus, 2 valg. šaukštų miltų gera sauja saulėgrąžų, smulkintų lazdynų riešutų, keli lašeliai vanilės kvapų (gali būti ir cukrus). Avižinius dribsnius sumaišyti su cukrumi, saulėgrąžomis, riešutais (galima dėti ir razinų, džiovintų spanguolių), įmušti kiaušinį, įlašinti kvapų ir viską gerai išmaišyti. Po to supilti lydytą sviestą, įberti 2 šaukštus ar daugiau miltų , gerai išmaišyti, palikti maždaug 2 valandoms, kad dribsniai išbrinktų ir formuoti sausainiukus. Sausainėlius išdėliojau kepimo skardoje, išklotoje kepimo popieriumi, ir kepiau įkaitintoje orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 10-15 min.
Grėbk Dar yra kol kas, man dabar juos sunkoka doroti su riešutais, daugiau ant košyčių sėdžiu, tai vaikinas dar neįveikė ramuniuk. nu pasikviesk stora boba i svecius
Kaip paruošti: 1.Orkaitę įjungiam iki 190 C, pasiruošiam skardas, kuriose kepsime. Skardas ištiesiam kepimo popieriumi. 2.Svarbu, kad kondensuotas pienas būtų ne iš šaldytuvo, o kambario temperatūros ir takus. Jei ne, tai teks jį truputį pašildyti atskirai dubenėlyje arba karšto vandens vonelėje. 3.Ant dribsnių užpilam kondensuotą pieną, sumaišom. Masė taps klampi, bet dribsniai nepaskęs kondensuotame piene. Užbarstom aguonų ir sezamo sėklų, pamaišom. Viskas nebus labai šlapia ir klampu, gali atrodyti, kad jau nebesulips, bet nesibaiminkite, cukrus, esantis kondensuotame piene, labai puikiai viską sulipdys. 4.Dėkite po šaukštą lizdelius į skardą ant kepimo popieriaus ir kepkite maždaug 7 minutes. Žiūrėkite, kad nesudegtų, bet turi truputį pakeisti spalvą.
Vėsdami florentinai sutvirtės. Pigu, greita ir paprasta.
o man patiko daznai neprigaminsi, bet paivairinimui visai nieko Ypac skanu su saulegrazomis
3 stiklinės 5 grudu dribsnių 1 stiklinė džiovintų vaisių (slyvų, abrikosų, obuolių, vyšnių, figų, bananų ar kt.) saulėgrąžų sezamo sėklų 120 gr. sviesto 2 v.š. rudojo cukraus 4 v.š. medaus
Dribsnius pakepinkite sausoje keptuvėje 7-10 min. . Atskirai pekepinkite sezamo sėklas ir saulėgrąžas. Suberkite į dribsnius. Džiovintus vaisius smulkiai supjaustykite . Vaisius taip pat sumaišykite su dribsniais.
Puode and vidutinės ugnies pakaitinkite sviestą, medų ir cukrų, kol gausite vientisa masę. Dar kelias minutes pavirkite. Užpilkite medaus sirupą ant dribsnių, viską gerai išmaišykite. Subere i inda viska gerai sugruzkite ir idekite i saldytuva. Sustinguse mase supjaustyti i batonelius ir ivynioti i maistine plevele.
man labai patiko....darysiu dar tikrai nekarta.... daug skaniau nei parduotuviniai batoneliai
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume