Nu taip, tas šimtalapis toks skonio atžvilgiu nėra riebus, bet kai pasižiūri į sudėtį, tai ohoho.... Man reikia tokių privengti, ir taip gelbėjimosi ratas ant pilvo
būtent,jis nėra riebus nes tas sviestas kuris tepamas tarp lakštų-iš tirpsta ir išbėga į kepimo skardą kartu su išsilydžiusiu cukrumi,pasidaro tokia karamelė.Sviestas tepamas tam ,kad nesuliptų lapai.
Man ta sviesto karamelė... nu tikrai labai riebi... Esu ragavusi šimtalapio, kuris buvo gardus, bet, manding, ragavau tik viršutinės dalies kąsnelį. O kieku buvau vaišinta tuo legendiniu šimtalapiu, tiek tos persunktos riebalo "karamelinės' apačios negalėjau suvalgyt... Nežinau, gal čia nuo meistriškumo gaminimo priklauso, ar kaip. Pvz, sluoksniuota tešla, nors ir sviestuota - neriebi, o šimtalapiai, kiek esu mačius-ragavus - visi šlapiu cukringu-sviestingu dugnu, kuris [man] tikrai nėra skanus...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume