Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Paskutiniu metu naudoju ir Natura aliejų. Kėdainiuose kainuoja gerokai virš 5 litų, o pas mus - 4,25. Skaičiau pusvalandį, varčiau - galiojimo laikas dar kol baigsis- toli gražu. O kainų skirtumas - gan nemažas
Aš gal ne visai temon, bet artimesnės neradau... Turiu šaldytų juodųjų serbentų, bet man jie kažkokie, na tokie, tokie nelabai skanūs, kai atšyla Jeigu juos sutrint ir sumaišyt su cukrum, išsukt. Ar būtų gera tokia uogienė?
paguleje tarp visu mesu ir viso kito, jie prigaudo kvapu, todel jau buna tokie ne kokie... manau issukus su cukrumi skonis pageretu, bet vargiai prieskoni paslepsi
Nu atrodo, laikiau atskiram skyriui Bandysiu porą maišiukų taip padaryt. Dėkui Beje, buvau užšaldžiusi suktas su cukrumi uogas. Labai skanu, kaip ką tik padaryta uogienė. Vasarą daugiau paslėpsiu tokių šaldiklyje
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume