As taip isivaizduoju,kad ir melynes ,ir kitos nedideles uogos tinka.yra juk dabar nauja tokia josta isvesta-juoduju serbentu-agrastu hibridas.Man patiko.
Yra.Bet ne visuose medelynuose.Ir dabar laikas kaip tik sodinti.Uogos tokios pailgos butu lyg 2 juodu serbentu dydzio,skonio siek tiek saldesnes uz serbentus.O vitaminu rasyta daugiau 4kartus,Pernai ragavau.Hibridas atsparus,nelepus Labai noreciau isigyti.Pernai virtinukus dariau,vietoj melyniu dejau.Liux gavos..
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
O pavadinimas Josta ? Ar teisingai supratau ? Reiks išsiaiškinti internete, kur yra ir išsikaulinti, kad parvežtų bent jau porytę V Nes aš ir serbentus, ir agrastus labai mėgstu
Pavadinimas JOSTA ti ,,s" su varnele))Pas mane kompe nera jos .Man atrodo bandyk 1 kruma pradziai,bet sodinuku buna ir kaip medeliu.Sako,labai derlingi.Paziurinek,kur yra,ir man pasakysi.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Kažkada buvau užsiregistravusi, bet ten labai jau bjaurus bendravimas ( bent jau prieš metus buvo ), nepatiko man . Į forumą neinu, bet psl pavartau Nuotraukų labai gražių yra, ypač aplinkai papuošti. Man labai patiko auliniuose batuose gėlės pasodintos. Jei nepatingėsiu, reiks porą prie laiptų pastatyt...
Na, ta moteriske ,kur man priskyne,tai labai dziauges.Man irgi skanu ir idomu buvo.O as galvoju taip.Jei zemes mazai,tai ,galvok ,ka sodini,o jei ,kiek nori-bandyk viska.O gal labai patiks.Cia kaip su receptais.Neparagaves-nezinosi.
Vyrui parodžiau, sakė, kad surasčiau, kur netoli galima nusipirkti. Bandysim, nes sodas didelis, o ir agrastus senus reikia prakapoti. Bus proga pakeisti O tada ir įvertinsim
na jus cia ir priplepėjot O manes nei serbentai nei agrastai labai nezavi...pas ošvene tokios plantacijos serbentu ir uogos didumo kaip vysnios Bet jau nuo ju bloga darosi.As tai pas mama labai noriu pasodinti abrikosa,dabar apie ji tik ir svajoju Ir labai noriu rabarbaro,tik nezinau kur ji gauti,kazin ar ju buna pirkti
Is manes dabar nekokia sodininke(jegu fiziniu truksta).Bet rabarbarai isauga is seklu.Bet sunkiai.Todel geriau iskasta daigeli pasodinti,nes jie daugiameciai.Na,gal tau gerai is seklu sudygs.Man tai sudygsta,o kitamet-neber O kur is daigu pasodinau-auga puikiai.
Apie rabarbarus Airenė teisi. Man buvo tas pats. Parsivežiau iš draugės tokį nupiepusį daigą - oho koks dabar ! O iš sėklų man gal ir visai nebuvo sudygę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume