Užsiregistravo: 11 Sau 2007, 22:26 Pranešimai: 508 Miestas: KAUNAS Pliusai: 2
Darem su kolegem sushi.
nusipirkom maximoj Japonu virtuves skyrelyje produktu:
Juros kopustu lapu.
ryziu
visa kita paprasti paroduktai. tai :
lasisa
kreveciu
panevezio file
paprikos
marinuotu agurkeliu
siulyciau krienu
Galima deti yvairiu produktu . viska supjaustyt siaudeliais.
ant banbukinio kilimelio padeti ta lapa. ryzius deti paplojus, toliau nuo krasto , per 1 cm .
uztept krienu per viduri. viska sudet isilgai.daug neprikraut, nes nesusuksit. likusia juros kopusto dali krastuose paslapinti virintu vandeniu . ir kilimelio pagalba sukti.
mes darem be krienu, tai jautesi kad ju tikrai reik. yra pirkt ju , tam skyrelyje japonisku valgiu.bet manau, kad tiktu ir lietuviski papuosem ikra
Roly, bent jau aš tai nepykstuant jaunimėlio, juk dar viskas ateity, išmoksi. Žinoma, vyrai būna geri kulinarai, konditeriai ir tu, reikia tikėtis, dar nustebinsi mus savo šedevrais. Tad pirmyn
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Pati negaminau, bet buvau nusipirkusi. Hypermaximoj gamina ir su krienais, ir su sojos padažu. Man asmeniškai labiau patiko su krienais. Nors abu labai jau skanūs ( ausų gali amžai likti ). Tik krienai buvo specialūs, ne mums įprasti
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Cia ne as gaminau, bet i tema Cia jei ka, mano sesers vaikinas gamino. Ir visai neblogai padare. Pabandzius, gal ir man gautusi, tik reikia laiko ir kantrybes O jos virtuveje tikrai turiu
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
O cia galutinis rezultatas. Tik gaila, kad nepadariau visos darbo eigos nuotrauku, nes nebeliko man kadru, tai tik kas geriausiai gavosi plikau, o kita teko trinti lauk
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume