Esu aistringa tortų kepėja. Be abejo, smagu ne vien tik kepti, bet ir puošti. Lietuviškuose kulinarijos puslapiuose randu minimaliai informacijos kaip puošti tortus, todėl čia bandykime kurti temą apie torto puošybą. Manau, tai labai svarbu - estetiškai ir patraukliai papuoštas tortas kelia apetitą ir palieka įspūdįapie šeimininkės sugebėjimus. Taigi, vienas mano tortukų (viduje "Tiramisu"):
Jo, paskubėjau su nauja tema. Radau jau senąją . Prisistatyti, žinoma, galiu. Kai tik surasiu kur prisistatinėjate .
P.S. tikriausiai galima trinti tuomet šią temelę, kad nesidubliuotų.
Esu aistringa tortų kepėja. Be abejo, smagu ne vien tik kepti, bet ir puošti. Lietuviškuose kulinarijos puslapiuose randu minimaliai informacijos kaip puošti tortus, todėl čia bandykime kurti temą apie torto puošybą. Manau, tai labai svarbu - estetiškai ir patraukliai papuoštas tortas kelia apetitą ir palieka įspūdįapie šeimininkės sugebėjimus. Taigi, vienas mano tortukų (viduje "Tiramisu"):
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume