DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 20 Sau 2018, 20:16    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dėmesio!


ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !



Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2239 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 75  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: TORTAI
StandartinėParašytas: 21 Vas 2007, 17:46 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pranešimai: 2086
Tiesiog norėjau temos, kurioje būtų vien tortų receptai :) Pasidalinkit skanesnių tortų receptukais... ;)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Vas 2007, 17:48 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pranešimai: 2086
Nerealus spragintų kukurūzų tortas (mano mėgstamiausias, bent jau šiuo metu)
Reikės:
6 pakelių saldžių spragintų kukurūzų
200 g pieniško šokolado
200 g baltojo šokolado
100 g smulkintų lazdyno riešutų
50 g pieniško šokolado
25 g saldžių spragintų kukurūzų
Papuošimui reikės:
20 g smulkintų lazdyno riešutų

Pienišką ir baltąjį šokoladą ištirpinkite atskirai. Į kiekvieną įmaišykite po 50 g smulkintų lazdyno riešutų. Pusę spragintų kukurūzų sumaišykite su pienišku šokoladu ir supilkite į norimo dydžio formą, šaukštu gerai suspauskite viršų. Ant viršaus supilkite kitą pusę spragintų kukurūzų, sumaišytų su baltuoju šokoladu, ir taip pat paviršių suspauskite su šaukštu. Viršų galite puošti pabarstydami tais pačiais spragintais kukurūzais arba smulkintais lazdyno riešutais ar pašlakstydami ištirpintu šokoladu.


Prikabinti failai:
1127906819.jpg
1127906819.jpg [ 23.75 KiB | Peržiūrėta 15520 kartus(ų) ]
Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Vas 2007, 17:56 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pranešimai: 2086
Braškių tortas su grietinėle
Reikės:
0,5 l grietinėlės
tortų papločių
1 kg braškių
braškių sirupo
šokolado drožlių

Grietinėlę plakikliu išplakame iki purumo. 700 g uogų sutriname ir sumaišome su plakta grietinėle. Į apvalią formą, kurios šonai atsidaro, klojame biskvito lakštą ir palaistome braškių sirupu. Tepame sluoksnį paruošto kremo ir vėl lengvai užklojame biskvito lakštu. Užtepame viršų likusiu kremu, gerai išlyginame mentele ir 1 valandai dedame į šaldytuvą. Kai kremas sustingsta, išimame tortą iš formos, jo viršų papuošiame braškėmis bei pabarstome šokolado drožlėmis. Vietoje braškių tinka įvairios tuo metu esančios uogos – žemuogės, serbentai, vyšnios.


Prikabinti failai:
1091003140.jpg
1091003140.jpg [ 33.1 KiB | Peržiūrėta 15523 kartus(ų) ]
Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Vas 2007, 17:59 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pranešimai: 2086
Obuolių tortas
Reikės:
400 g šaldytos trapios „Mantingos“ tešlos
Obuolių įdarui:
500 g obuolių
70 g maltų migdolų arba lazdyno riešutų
150 g cukraus
120 g grietinės
50 g razinų

Kremui:
250 g grietinės
2 kiaušinių
150 g cukraus
1 arb. šaukštelio cinamono

Atšildyta bei iškočiota trapia tešla išklojame torto formą ir kepame 15 min. Maltus riešutus bei grietinę sumaišome su puse įdarui skirto cukraus. Masę vienodai ištepame ant iškeptos trapios tešlos ir suberiame su likusiu cukrumi sumaišytus nuluptus obuolius bei razinas. Apipilame kiaušinių, cukraus, cinamono ir išplaktos grietinės kremu ir kepame 20 min. 180°C temperatūroje.


Prikabinti failai:
1093517521.jpg
1093517521.jpg [ 43.29 KiB | Peržiūrėta 15519 kartus(ų) ]
Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Vas 2007, 18:57 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Man patinka tie saldumynai, kurių nereikia kepti. :oops: tas Nerealus torčiukas tikrai fantastiškai skaitosi. :hubba:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 22 Vas 2007, 10:59 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pranešimai: 2086
Riešutinių ledų tortas
Reikės:
850 g pieno
150 g grietinėlės
250 g cukraus
100 g kiaušinių
100 g kiaušinių trynių
100 g lazdyno riešutų (pakepintų, smulkintų)

Pieną, grietinėlę bei 1/2 cukraus užverdame ir atvėsiname iki kambario temperatūros. Kiaušinius bei kiaušinių trynius su likusiu cukrumi išplakame iki standžių putų ir atsargiai permaišome su prieš tai paruošta mase.
Paruoštus ledus supilame į norimo dydžio indą ir užšaldome šaldiklyje. :cook2:


Prikabinti failai:
1093517521.jpg
1093517521.jpg [ 43.61 KiB | Peržiūrėta 15496 kartus(ų) ]
Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 22 Vas 2007, 11:45 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
Jums gerai,cia diskutuoti....o as vat su tais tortais ramybes neturiu :cry: Sendien visa diena kepsiu :cook3: juos.Mat,kaimyne nusprende,kad jai gimtadienio proga geriausia dovana bus...o dar vakar pasake,kad ir vyro kartu sves,ir dar kavyneje ir kad nieko saldziam stalui neuzsakinejo :cry: Tai negi su vienu tortu uzkisi....teks papluseti prie ju deserto.O dar grypas uzpuole :oops:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 23 Vas 2007, 15:56 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 17 Sau 2007, 12:51
Pranešimai: 2805
Pliusai: 389
O dar grypas uzpuole :oops:[/quote]


Reikia antigripino 030


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 23 Vas 2007, 19:09 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Tai dėl to, matyt, ir ruošiasi dviems gimtadieniams taip aktyviai :lol: Gero vakaro :!: Žiūrėk, nepamažink vaistukų :twisted:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 23 Vas 2007, 20:54 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
tutsi rašė:
Jums gerai,cia diskutuoti....o as vat su tais tortais ramybes neturiu :cry: Sendien visa diena kepsiu :cook3: juos.Mat,kaimyne nusprende,kad jai gimtadienio proga geriausia dovana bus...o dar vakar pasake,kad ir vyro kartu sves,ir dar kavyneje ir kad nieko saldziam stalui neuzsakinejo :cry: Tai negi su vienu tortu uzkisi....teks papluseti prie ju deserto.O dar grypas uzpuole :oops:


gera kaimynę turi :shock: ir didelę širdį :shock:
sekmės kepant tortus


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 24 Vas 2007, 10:58 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
Lilina rašė:
tutsi rašė:
Jums gerai,cia diskutuoti....o as vat su tais tortais ramybes neturiu :cry: Sendien visa diena kepsiu :cook3: juos.Mat,kaimyne nusprende,kad jai gimtadienio proga geriausia dovana bus...o dar vakar pasake,kad ir vyro kartu sves,ir dar kavyneje ir kad nieko saldziam stalui neuzsakinejo :cry: Tai negi su vienu tortu uzkisi....teks papluseti prie ju deserto.O dar grypas uzpuole :oops:


gera kaimynę turi :shock: ir didelę širdį :shock:
sekmės kepant tortus
kaimyne,kaip kaimyne...tik ta sirdis turbut per didele :merg2:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 24 Vas 2007, 11:16 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pranešimai: 2086
Tortas "Napoleonas"

400 gr. margarino;
500 gr. grietinės;
5 stiklinių miltų.

Kremui:
0,5 litro pieno;
300 gr. cukraus;
3 šaukstelių bulvių krakmolo;
kvapų (pvz. romo).



Supilti miltus, sutarkuoti per burokelių tarką margariną ir kapoti tešlą, tol kol beveik neliks palaidų miltų.

Po to supilti grietinę (kapojant).

Visą masę suspausti (bet nesuminkyti!) ir 0.5 val. palaikyti šaldytuve.

Atšaldytą tešlą padalinti į 5 ar 6 lygias dalis, iškočioti ant pergamentinio popieriaus, subadyti šakute ir kepti.


Į 0.1 litro šaltą pieną supilti bulvių krakmolą ir jį ištirpinti.

Likusį 0.4 litro pieną užvirti, sudėti cukrų ir intensyviai maišant pamažu supilti ištirpintą bulvių krakmolą.

Gautas kisielius turi būti be jokių gumuliukų, kaip tiršta grietinė.

Kisielių atšaldyti iki +39?C (truputį šiltas).


Pastaba: Labai svarbu, kad nebūtų per šaltas, nes kitaip kremas nesigaus. Taip pat svarbu, kad nebūtų per karštas, nes tada išsilydys sviestas.


Su mikseriu išsukti sviestą ir toliau sukant, po truputį supilti atšaldytą

kisielių.


Vieną iškeptą blyną sutrupinti, likusius – pertepti kremu. Vieną sluoksnį galima pertepti rūgščia uogiene. Torto viršų aptepti kremu ir užberti trupiniais. Jokiu būdu neslėgti. Tortą, prieš valgant, būtina bent 4-6 val. palaikyti šaldytuve.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 24 Vas 2007, 13:49 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
tutsi rašė:
kaimyne,kaip kaimyne...tik ta sirdis turbut per didele :merg2:


Man tokią kaimynę, visą gyvenimą džiaugčiausi ir ant rankų nešiočiau :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 24 Vas 2007, 14:57 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pranešimai: 2086
Tortas "Bumerangas"(labai senas receptas, dar iš mamos sąsiuvinio)

150g miltų
2 nepilni šaukšteliai džiovintų mielių
125g sviesto arba margarino
2 nepilni šaukštai smulkiai sukapotų kokosų riešutų
2 nepilni šaukštai kakavos
200g cukraus
2 kiaušiniai
žiupsnis druskos
3 šaukštai pieno
1/2 pakelio vanilinio cukraus

Sviestą gerai išsukti su kokoso riešutais, kakava, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Maišant sudėti kiaušinius, miltus, džiovintas mieles, druską, pabaigoje supilti pieną. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje 40-45 min. Visi įdarui skirti produktai sumaišomi ir išplakami, kol pasidaro kremas. Juo pertepti atvėsusį tortą.


Paskutinį kartą redagavo Hazel 10 Kov 2007, 14:44. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 24 Vas 2007, 15:10 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pranešimai: 2086
Šokoladinis tortas

6 kiaušiniai,
0,5 stiklinės cukraus,
šaukštas sumaltų ruginių sausainių,
100 g trinto šokolado.
Glaistui:
stiklinė cukraus,
baltymas,
šaukštas trinto šokolado,
citrinos sulčių.

Trynius ištriname su cukrumi, įpilame sausainių. Baltymus suplakame, įpilame šokolado, viską sumaišome. Sudedame į sviestuotą formą ir kepame orkaitėje. Paruošiame glaistą: cukrų, baltymą, šokoladą ir citrinos sultis sutriname. Šiuo įdaru aptepame tortą. Skanaus!


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 24 Vas 2007, 15:12 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pranešimai: 2086
Meduolinis tortas su riešutais

Tešlai: 4 kiaušiniai, 0,5 stiklinės cukraus, 50 g medaus, 50 g sviesto, 250 g miltų, 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių, 50 g lazdyno riešutų, 1,5 arbatinio šaukštelio prieskonių mišinio.
Kremui: 300 g grietinėlės, 300 g cukraus, 100 g sviesto, 1 pakelis vanilinio cukraus.
Puošimui: 150 g lazdynų riešutų, 10 spanguolių uogų.

Kiaušinių trynius išsukame su cukrumi. Į juos nuolat maišydami po šaukštą dedame pakaitintą medų su sviestu ir prieskoniais. Sudedame gerai išplaktus baltymus, susmulkintus riešutus, suberiame persijotus miltus, sumaišytus su soda. Tešlą supilame į sviestu išteptą torto formą ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje apie 30 min. Iškepusį meduolį atvėsiname, supjaustome į 4 lakštus, suviniojame į maistinę plėvelę ir laikome 24 val.
Kremui: grietinėlę verdame su cukrumi, nuolat maišydami, kol masė tampa grietinės tirštumo. Tuomet ją atšaldome, sudedame sviestą ir išplakame iki purumo. Šiuo kremu pertepame meduolinius lakštus, o po to ir torto šonus bei viršų. Tortą apibarstome stambiai sukapotais riešutais. Viršų puošiame plakta grietinėle ir spanguolėmis.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 24 Vas 2007, 21:31 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Hazel rašė:
Tortas "Napoleonas"



legendinis tortas :luks:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 24 Vas 2007, 22:58 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Lilina rašė:
Hazel rašė:
Tortas "Napoleonas"



legendinis tortas :luks:


Legendinis - sutinku visu 100% 8) bet jau gamyba tikrai sunki :? Bent jau man taip atrodo :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Vas 2007, 16:13 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pranešimai: 2086
Braškių tortas su likeriu

225 g miltų
75 g sviesto
175 g cukraus
4 kiaušiniai
75 g krakmolo
100 g braškių uogienės
100 ml kiaušinių likerio
750 g braškių
šaukštai cukraus pudros
750 ml grietinėlės
3 šaukštai tirštiklio
1 pakelis vanilinio cukraus
50 g pistacijų
melisos lapelių
Torto pagrindo tešla: 150 g miltų, 75 g sviesto, 75 g cukraus, 1 kiaušinis. Biskvitui: 3 kiaušiniai, 100 g cukraus, 75 g miltų , 75 g krakmolo. Viršutinis sluoksnis ir papuošimas: 100 g braškių uogienės, 100 ml kiaušinių likerio, 750 g braškių, 2 šaukštai cukraus pudros, 750 ml grietinėlės, 3 šaukštai tirštiklio (grietinėlei), 1 pakelis vanilinio cukraus, 50 g pistacijų, melisos lapelių

1. Iš miltų, sviesto, cukraus ir kiaušinio išmaišykite tešlą, suminkykite rutulį, suvyniokite į plėvelę ir laikykite šaldytuve 30 min. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Iškočiokite tešlą, išpjaukite 26 cm skersmens apskritimą, sudėkite į kepimo formą ir kepkite 15 min.
2. Orkaitės temperatūrą sumažinkite iki 180°C. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius išsukite su 50 g cukraus. Išplakite baltymus su 50 g cukraus ir sudėkite ant plaktų trynių. Ant viršaus suberkite miltus su krakmolu, išmaišykite. Tešlą sudėkite į kepimo formą, kepkite biskvitą 20 min.
3. Torto pagrindą ištepkite 50 g braškių uogienės, uždenkite biskvitu, pastarąjį apšlakstykite kiaušinių likeriu.
4. Pusę braškių supjaustykite puselėmis, sudėliokite ant biskvito ir apibarstykite cukraus pudra. Išplakite grietinėlę su tirštikliu ir vaniliniu cukrumi, mišiniu ištepkite tortą. Torto kraštus papuoškite pistacijomis, o viršų - likusia uogiene, braškėmis ir melisų lapeliais.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Vas 2007, 16:36 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
:shock: Nesupyk, bet ar tu visus tuos tortus pati kepi :hypno:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Vas 2007, 17:05 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40
Pranešimai: 1090
Miestas: Barselona
Pliusai: 3
Ramunė rašė:
Man patinka tie saldumynai, kurių nereikia kepti. :oops: tas Nerealus torčiukas tikrai fantastiškai skaitosi. :hubba:


Tai, vadinasi, turetu patikti ¨bulvytes¨ is sausianiu ir su konjaku. Mazai darbo ir mazai produktu reikia, o gaunasi... :hubba: :hubba: :cook2:

_________________
Velykiniai receptai! Yra ir paukštelių čiulbesys... Trūksta tik tavęs ;) http://www.pasididziuojantinamuseimininke.blogspot.com/ .


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Vas 2007, 17:07 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40
Pranešimai: 1090
Miestas: Barselona
Pliusai: 3
Lilina rašė:
Hazel rašė:
Tortas "Napoleonas"



legendinis tortas :luks:


Kaip noriu Napoleono :roll: Tik, kad cia tokio nerasti, ir su grietine problemos. Sunku ja rasti :cry:

_________________
Velykiniai receptai! Yra ir paukštelių čiulbesys... Trūksta tik tavęs ;) http://www.pasididziuojantinamuseimininke.blogspot.com/ .


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Vas 2007, 17:09 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40
Pranešimai: 1090
Miestas: Barselona
Pliusai: 3
Ramunė rašė:
Lilina rašė:
Hazel rašė:
Tortas "Napoleonas"



legendinis tortas :luks:


Legendinis - sutinku visu 100% 8) bet jau gamyba tikrai sunki :? Bent jau man taip atrodo :roll:


Nesunki, tik vaznios gana daug :cook1: Bet rezultatas vertas demesio ir laiko :hubba:

_________________
Velykiniai receptai! Yra ir paukštelių čiulbesys... Trūksta tik tavęs ;) http://www.pasididziuojantinamuseimininke.blogspot.com/ .


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Vas 2007, 17:23 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
zuikaite rašė:
Ramunė rašė:
Man patinka tie saldumynai, kurių nereikia kepti. :oops: tas Nerealus torčiukas tikrai fantastiškai skaitosi. :hubba:


Tai, vadinasi, turetu patikti ¨bulvytes¨ is sausianiu ir su konjaku. Mazai darbo ir mazai produktu reikia, o gaunasi... :hubba: :hubba: :cook2:



Parašyk receptėlį. Bandysiu pasidaryt 8)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Vas 2007, 17:25 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
zuikaite rašė:
Nesunki, tik vaznios gana daug :cook1: Bet rezultatas vertas demesio ir laiko :hubba:


Taigi, kad daug... O kadangi aš be saldumynų galiu labai ramiai ir ilgai gyventi, tai man ir kelia nerimą ilgas jų gaminimo laikas... :wink:

Beje, tai ką jūs ten vietoj grietinės naudojat :?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Vas 2007, 09:15 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
o man tai pats lengviausias ir paprasciausias tortas yra biskvitinis su grietines ir spanguoliu uogienes pertepimu.Ir vargo nera daug,ir gaunasi tikras mociutes naminis tortas.Kaip ten bebutu,bet jis naminis o ne is parduotuves su visokiai E priedais :luks:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 04 Kov 2007, 11:15 
Ramunė rašė:
:shock: Nesupyk, bet ar tu visus tuos tortus pati kepi :hypno:

Ramune, ilga patirtis :D


Į viršų
  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 04 Kov 2007, 11:29 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pranešimai: 2086
Anonymous rašė:
Ramunė rašė:
:shock: Nesupyk, bet ar tu visus tuos tortus pati kepi :hypno:

Ramune, ilga patirtis :D

kodėl aš svečiu tapus buvau?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 04 Kov 2007, 13:04 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Hazel rašė:
Anonymous rašė:
Ramunė rašė:
:shock: Nesupyk, bet ar tu visus tuos tortus pati kepi :hypno:

Ramune, ilga patirtis :D

kodėl aš svečiu tapus buvau?


Turbūt, labai jau greitai įvarei foruman :wink:

Patirtis patirtimi, bet turbūt esi ir saldumynų fanė :roll: Nes kitaip :?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 04 Kov 2007, 13:07 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
zuikaite rašė:
Ramunė rašė:
Man patinka tie saldumynai, kurių nereikia kepti. :oops: tas Nerealus torčiukas tikrai fantastiškai skaitosi. :hubba:


Tai, vadinasi, turetu patikti ¨bulvytes¨ is sausianiu ir su konjaku. Mazai darbo ir mazai produktu reikia, o gaunasi... :hubba: :hubba: :cook2:
kaip pasigaminti "bulvytes" :merg2:


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2239 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 75  Kitas

Reklama




Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO