Nusiperkame ,,mantingos" sluoksniuotos bemieles teslos.Iskepame ideje i forma.Pertepame kremu.
Tortas ,,Napoleonas 01”
Kremas pertepimui:
7tryniai
1.5stiklinescukraus,
2valg,.saukst.krakmolo,
1litras pieno,
100gr sviesto.
Trynius isukti su cukrumi,suberti krakmola.Uzvirinti piena ir plona srovele pilti I trynius,pastoviai vis maisant..Vel deti puoda ant ugnies,uzvirinti(maisyti visa laika).Tada atsaldyti gauta mase.Sviesta issukame ,ir sukdamos po sauksteli dedame to isvirto kremo.Atsaldome,kad sustingtu iPertepame paplocius..Juos gerai paslegiame.Tada palaikome,kol ,,pribres” ir puosiame.
Bet ,butent,cia paprastas receptas,negi ne?O kremas tikrai skanus gaunasi,bandziau.Tik fotkes ne mano darytos.((((Ir papuost taip nemokeciau(((
Tik paslegti reikia kaip reikiant
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Man dabar yra pakilęs noras kepti. Pavyko gerai Hazel pyragėliai. Gal reikės atvelykiui padaryti. Pačiai darbo nedaug : svarbiausia - kremas. O paskui vyrą patupdysiu , jis pas mane virš 100 traukia. Kai paslėgs, tai oho
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Pas mane tas pats : kiek liko, tiek ir stovės kurį laiką. Paskui draugei prie būdos teks atiduoti Bet ji labai jau džiaugiasi pyragėliais, dėl svorio - nei amt
Is viso supaprastinau ,,napoleona"Ir nenusivyliau.
Ismirkiau razinu.Isviriau dezute ,,aukselio"kondensuoto pieno,iskepiau tuos 6 ,,mantingos'sluoksniuotos teslos paplotelius.Padariau krema-issukau ta ,,aukseli' su geru sviestu(200gr) ir suberiau gera sauja ismirkytu (vandeny)razinu.Pertepiau tuos paplotelius,truputi paslegiau,pabarsciau trupiniais nuo sonu.Padejau i saldytuva porai val. Ir viskas visai skaniai gavos!!
AIRENE rašė:
Is viso supaprastinau ,,napoleona"Ir nenusivyliau. Ismirkiau razinu.Isviriau dezute ,,aukselio"kondensuoto pieno,iskepiau tuos 6 ,,mantingos'sluoksniuotos teslos paplotelius.Padariau krema-issukau ta ,,aukseli' su geru sviestu(200gr) ir suberiau gera sauja ismirkytu (vandeny)razinu.Pertepiau tuos paplotelius,truputi paslegiau,pabarsciau trupiniais nuo sonu.Padejau i saldytuva porai val. Ir viskas visai skaniai gavos!!
tikrai labai gera ideja o kaip skaniau? parduotuvinis ar naminis?
jau mano napaliono kremas paruostas tik man labai idomu,kodel jis visai nesaldus,kodel tiek mazai cukraus Airene,tu gerai parasei,1.5 sauksto gal stiklines turi buti
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume