gal paciam dubline gyvena,o kur toliau ir viskas,atsikraustem i nauja rajona pavasari praita tai tekdavo duris prasidaryt kad veiktu internetas,ir seip nevienas skundziasi,nuo rudens pagerejo kazka padare tai jau nereikia duru prasidaryt,o su telefonu irgi vargas reikia eit prie duru pasneket.
na nepaciam dubline, bet labai netoli o su telefonu turbut visur bedai ir pas mus kaikuriuose rajuonose reikia lipti i antra auksta kad susisneketi nu man neteko tokiam name gyventi bet sveciuotis teko
Nu ka zinau, geda cia suauge zmones renkasi o man tik 13 na , bet visada yla islenda is maiso geriau jau pasakyt kas toks esi ir kiek tau is tikru net nesitikejau kad mane taip gerai priims galvojau sakys ko cia tai mazgei reikia
Paskutinį kartą redagavo justuke 04 Kov 2008, 19:11. Iš viso redaguota 3 kartus.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume